Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכווץ קפיצים

norco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש קיבלתי את הקפיצים שלי, ועכשיו כשנגמר הסמסטר יש לי קצת זמן להתעסק באוטו ולהתקין אותם.

האם יש כאן למישהו מכווץ קפיצים שאני יכול להשאיל לסופ"ש אחד? או לקנות עד 100 ש"ח באזור הדרום מרכז?

נ. ב

אני כמובן יגיע עד לבנאדם וגם יחזיר לו בלי שיצטרך לנסוע מטר, לכן בעדיפות היא אזור הדרום/מרכז.

אפילו אתן לו תשלום סמלי לאות הערכה :)

תודה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המכשיר ממש לא יקר, שלי עלה לי כ-250 ש"ח אם אני זוכר נכון. בכל מקרה פחות מעלות החלפת קפיצים במוסך.

לא מאמין ששווה לך לבוא אלי לירושלים לקחת ממני.

אולי העדר התגובות, קשור בכך, ששימוש בכלי הזה דורש ידע. שימוש לא נכון עלול להסתיים במוות מכוער למדי של המפעיל או עוברי אורח. אולי אף אחד לא רוצה לקחת על עצמו את האחריות של השאלת כלי כזה לאדם לא מוכר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אף אחד כאן לא חייב לי כלום, ואני לא מצפה שיקפצו 10 אנשים ויזרקו לי את המכווץ קפיצים שלהם...

ניסיון עם מכונאות רכב יש לי...אין טעם שאני יתחיל לפרט כמה ולמה.

ראיתי בזמנו שאחד חבריי הפורום הציע למישהו מיוזמתו את מכווץ הקפיצים... לכן האופטימיות.

לירושלים אין לי בעיה להגיע... יש רכב עם דלקן(לצפון אין לי כח לבזבז שעתיים נסיעה לכל כיוון)

250 ש"ח עבור התקנה חד פעמית לטעמי מיותר לשלם...אם תחליט שאתה מעוניין לשנות את דעתך אשמח שנמשיך לדבר בפרטי.

תודה מראש!

2008 AUDI S3

פורסם

קניתי-התקנתי-נסעתי!

בסופו של דבר המחיר לפני מע"מ הוא 145 ש"ח כך שסופי הוא 170...

תודה לכולם :)

2008 AUDI S3

• תוכן חדש...