Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת ברכב היא רגילה, משנת 96 ועד עכשיו , עם ציינגר שעושה טובה שהוא עובד..(תאמת עם הוא היה עובד לא הייתי מחליף .. ) הכל מקורי שם ורק הרמקולים האחוריים עובדים >

מדובר בהונדה אקורד שנת 96 דגם הEX המפואר הזה עם הסאנרוף וכו' .. תודה לעוזרים :wink:

חסמו לי תאפשרות להגיב.. מעניין מאוד למה, מוזמנים לשלוח ה"פ במידה ואתם מעוניינים לדבר

פורסם
מה התקציב?

אין צורך בשישה רמקולים, קומפוננט (רמקולים+טוויטרים) וסאב יספיקו.

איזה מגבר יש כיום?

המגבר גם ישן .. מאוד ישן ...לא זוכר של איזה חברה , אני לא מחפש סאב ברכב(בנתיים בגלל חוסר בתקציב) אני רוצה רמקולים וטווטרים .. קומפוננט אחד יספק לי רק שתי רמקולים.. לפחות שיהיה ארבע רמקולים ולהחליף את הטוויטרים שיש ברכב.. וכמובן הרדיו דיסק.. כמה נזק אפשר לצאת פה ? לא משהו ברמה עולמית שיעלה יותר מהאוטו.. משהו בסיסי שישמעו יפה .. נגיד 2,000 יספיק ? לרדיו דיסק כולל 4 רמקולים לדתות + הטוויטרים? ובנתיים נשאר עם המגבר שיש באוטו ..(שיפעיל את הרמקולים על הפלטה)

חסמו לי תאפשרות להגיב.. מעניין מאוד למה, מוזמנים לשלוח ה"פ במידה ואתם מעוניינים לדבר

פורסם

זה שהמגבר ישן, לא אומר עליו כלום, תנסה למצוא שם, או דגם המגבר, משהו.

כנראה שלא הבנת מה זה קומפוננט = קומפוננט מכיל 6 חלקים, זוג מידבאסים, זוג טוויטרים, וזוג קרוסאוברים לחלוקת התדרים.

לגבי סט, אם אתה מחפש משהו בסיסי, מורל טמפו/פולס יספיקו לך (בהתקנה נכונה הם נשמעים ממש טוב, ומעולה ביחס למחיר שלהם (יעלו באזור ה-500, ואני מגזים), ר"ד טוב שיכיל את הפונקציות שאתה צריך אמור לעלות לכל היותר 1000 (ושוב זה בהגזמה), וזה משאיר לך עוד 500 שקלים להתקנה סבירה-טובה באיכותה.

פורסם
פיוניר סדרה 3 כלשהו, קומפוננט קדמי מורל טמפו + 6X9 טמפו לדעתי יספיקו לך כרגע.

אם אתה בטוח שלא תרכוש מגבר וסאבוופר

בנתיים יש מגבר.. אז אני ישאר איתו

זה שהמגבר ישן, לא אומר עליו כלום, תנסה למצוא שם, או דגם המגבר, משהו.

כנראה שלא הבנת מה זה קומפוננט = קומפוננט מכיל 6 חלקים, זוג מידבאסים, זוג טוויטרים, וזוג קרוסאוברים לחלוקת התדרים.

לגבי סט, אם אתה מחפש משהו בסיסי, מורל טמפו/פולס יספיקו לך (בהתקנה נכונה הם נשמעים ממש טוב, ומעולה ביחס למחיר שלהם (יעלו באזור ה-500, ואני מגזים), ר"ד טוב שיכיל את הפונקציות שאתה צריך אמור לעלות לכל היותר 1000 (ושוב זה בהגזמה), וזה משאיר לך עוד 500 שקלים להתקנה סבירה-טובה באיכותה.

אני ינסה יותר מאוחר למצוא את השם שלו .. אני יודע שקומפוננט מכיל שתי רמקולים פלוס טוויטרים.. חידשתה לי משהו.. אז כמה יעלו לי ארבעה רמקולים פלוס שתי טוויטרים? אני יודע שרוב הקומפוננטים באים בלי קרוס אובר.. שמעתי הרבה על מורל.. ננסה אותם, יש לך המלצה יותר מכוונת לרדיו דיסק? (דגם וכו')

פורסם

אני לא מצליח לערוך את ההודעה (כנראה באג או משהו .. ) זה הדגם של המגבר: Lightning audio f&f , כשאני יוכל אני יעלה תמונה .. צריך להגיע למספר מסוים של ההודעות אז אני לא יכול לפרסם כרגע תמונות .. אבל לפי מה שאני רואה הוא כבר מחובר.. השאלה לאן ..

פורסם

יש בסידרה הזאת 2 מגברים FF150.2 או FF250.1 אני מניח שיש לך את ה-FF150.2

שהוא מגבר שני ערוצים ,תבדוק את העניין.

יש לך כרגע 6X9 על המגש מאחור.?

אתה מעוניין בסאב.?

פורסם
יש בסידרה הזאת 2 מגברים FF150.2 או FF250.1 אני מניח שיש לך את ה-FF150.2

שהוא מגבר שני ערוצים ,תבדוק את העניין.

יש לך כרגע 6X9 על המגש מאחור.?

אתה מעוניין בסאב.?

כן כרגע יש 6X9 מאחורה , בנתיים לא מעוניין בסאב.. אני לא יודע עם המגבר הזה בכלל עובד.. אבל הינה תמונה שלו

511fdd1ec8990.jpg

פורסם

לא צריך תמונה

אם יש על המגבר פיוז אחד זה ה -150 אם יש על המגבר שני פיוזים זה ה-250 ,תבדוק.

זה יכול ליצור בעיה ,בעתיד מבחינת הגברה כי סאב חייב הגברה

ולכן אם יש לך מגבר 2 ערוצים תצתרך להחליט מבעוד מועד אם אתה

רוצה לנצל אותם לקומפוננט קדמי שדורש מגבר או לסאב.

תבדוק את המגבר

ותחליט בנוגע לסוגיית הסאב.

פורסם
לא צריך תמונה

אם יש על המגבר פיוז אחד זה ה -150 אם יש על המגבר שני פיוזים זה ה-250 ,תבדוק.

זה יכול ליצור בעיה ,בעתיד מבחינת הגברה כי סאב חייב הגברה

ולכן אם יש לך מגבר 2 ערוצים תצתרך להחליט מבעוד מועד אם אתה

רוצה לנצל אותם לקומפוננט קדמי שדורש מגבר או לסאב.

תבדוק את המגבר

ותחליט בנוגע לסוגיית הסאב.

כרגע אני לא רוצה סאב. עם אני ירצה סאב בעתיד אני יוסיף לו עוד מגבר , העלתי תמונה תסתכל ותגיד לי מה אתה אומר ..

פורסם
זה בוודאות FF150.2 מגבר 2 ערוצים.

כשהמגבר עובד אמורה לדלוק הנורה הירוקה.

אתה מרוצה מה-6X9 או שאתה מעוניין גם לשדרג אותם.?

מה הכוונה ב2 ערוצים ? הוא מחזיק 2 רמקולים נכון ? בעקרון אני לא יודע עם הם טובים כי לא יצא לי לשמוע בהם .. אני שומע בנתיים מהרדיו בגלל שהציינגר עושה טובה שהוא עובד .. וגם כשהוא עובד שומעים חלש , וברדיו שומעים יותר חזק אבל לא משהו .. אני חושב שאני ישאר עם ה6X9 שיש בנתיים באוטו , יסתפק ברמקולים בנתיים בדלתות טווטרים והחלפת רדיו דיסק

פורסם
בתקציב של 2000 שח לך על

Pioneer DEH8350SD

ואחד מהקומפוננטים הנ"ל ,לפי בחירתך:

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

כמה עולה הרדיו דיסק? ולמה רשמתה אחד מהקומפוננטים? זה יתן לי מה שאני רוצה? ארבעה רמקולים לדלתות+טווטרים? כי זה מה שאני מחפש..

• תוכן חדש...