Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקחת כלב?

roee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירנאי ענק בן 4 שנמצא בתנו לחיות לחיות. אני ואשתי גרים ביחד בדירת ארבעה חדרים גדולה יחסית. אני לא רוצה עוד מסגרת מחייבת (שלוש פעמים ביום להוריד אותו וכו') אבל יש משהו ברעיון שקוסם לי.

מה דעתכם? מישהו לקח כלב והתחרט?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

5 שנים עם הנוכחי (ולפני זה עוד כ-10 עם הקודם), למרות שהוא פסיכופט לא קטן ועושה בלגן, לא מתחרט לרגע!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתם מתכוונים לאמץ בעל חיים כלשהו או שאם לא תאמצו את הכלב הזה ספציפית אז לא תאמצו דבר?

אם אתה מדבר ספציפית על הכלב הזה - כנראה שיש איזה חיבור מיוחד בינכם ולכן אני חושב שכן ראוי שתקח אותו.

אם בכל מקרה החלטתם לקחת בע"ח וההתלבטות עכשיו היא מה - לא תמצא אצלי המלצה על כלב. אני טיפוס של חתולים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אפשר להסתדר עם עניין הטיולים במידה ולוקחים אחריות ולא אומרים "יהיה טוב". אם כבר עכשיו מכינים תוכנית, אולי איזה ילד בבניין שרוצה דמי כיס או משהו, אז הכל יהיה טוב. בחיים לא יצא לי להכיר מישהו שאימץ כלב והתחרט. אתה מכניס עוד נפש חיה הבייתה, שתהיה חלק מהמשפחה לכל דבר. יש בזה מעורבות רגשית עצומה, תגידו מה שתגידו אבל כשעצוב מי שמבין אותך הכי טוב ומנחם אותך הכי טוב זה תמיד הכלב.

פורסם
אתם מתכוונים לאמץ בעל חיים כלשהו או שאם לא תאמצו את הכלב הזה ספציפית אז לא תאמצו דבר?

אם אתה מדבר ספציפית על הכלב הזה - כנראה שיש איזה חיבור מיוחד בינכם ולכן אני חושב שכן ראוי שתקח אותו.

אם בכל מקרה החלטתם לקחת בע"ח וההתלבטות עכשיו היא מה - לא תמצא אצלי המלצה על כלב. אני טיפוס של חתולים.

אני גם טיפוס של חתולים, יש כאן עסקת חבילה שהיא מקבלת כלב ואני חתול. בהתחלה אמרתי לה שעל כל קילו כלב אני מקבל חצי קילו חתול, אבל זה יוצא איזה 10 חתולים עם הכלב הזה אז אני אסתפק באחד.

הכלב הזה מוצא חן בעיני בכל אופן. העמדה הרשמית היא שאני נגד כי אני לא בנוי לעוד אחריות בחיים שלי כרגע, אבל בחזות הקשוחה יש סדקים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איך הבת שלי אמרה לי ביום חמישי, כשהיא הגיעה הבייתה - "איך רציתי לפתוח את הדלת ושכלב יכשכש לי בזנב".

כבר כמה שנים שאין לנו כלב, והיו לנו שניים, במשך שנים, שקנינו כגורים בכסף טוב.

אני אוהב חיות, וכל החיים שלי כילד היה איזשהו בעל חיים בבית, בין אם זה דגים, כנרים ואפילו צב. תמיד רציתי כלב, אבל יכלתי להגשים את זה רק כנשוי.

כלב זה אחריות, זה לא רק לצאת איתו 3 פעמים ביום. כלב זה כמו תינוק שלא מתבגר ואף פעם לא הופך לעצמאי. וזה לא קל.

זה מאוד מגביל ויש לקחת זאת בחשבון.

קיבלתי סוף שבוע במלון בחינם, ולא הצלחתי למצוא סידור לכלב, בתשלום. לפנסיון מסודר, אחרי שביקרתי שם פעמיים בהפתעה, עוד לפני שהשארתי אותו, סירבתי לקחת אותו. הבייבי סיטר הקבוע שהיה לי סיים ללמוד וכבר לא היה צריך הכנסה צדדית.

הילדים הפסיקו לעזור, וכשאנחנו בעבודה היו וויכוחים של "התור של מי להוציא אותו היום".

מצטער שאני הורס לאוהבי החיות שכאן, גם אני אוהב בעלי חיים, אבל יש לקחת בחשבון במה זה כרוך.

יש לקחת בחשבון גם מה עבר על כלב בחיים הקודמים שלו ואיך זה משפיע בעתיד. זה שונה כשקונים או רוכשים כלב כגור.

אתם חיים יחד בבית בן 4 חדרים, זה עדיין לא אומר שאתם בנויים למסגרת של לגדל כלב. ואני אומר את זה מתוך הלב, לא מהפה ולחוץ.

אם תחליטו שכן, אין לי ספק שעשיתם איתו חסד ויהיו לו חיים טובים.

בהצלחה.

פורסם

אני חושב שאתה חייב חייב להחליט ב 100 אחוז שאתה רוצה . ולהבין שזו אחריות כבדה לעשר שנים לפחות וגם את ההוצאה הכספית יש לקחת בחשבון.

מעבר לזה אני לא חושב שזה גזע למתחילים הכלב הזה צריך הרבה תנועה וגם כך בחשבון המון שיער בבית

תאמץ אותו אבל רק אם אתה רוצה ובטוח ב100000% שאתה מוכן להתחייב ומבין את כל ההשלכות

...Our necessities are few but our wants are endless

• אחראי פורום
פורסם

אני עם pasat04 בעניין הזה. טיפלתי בכלבה כמעט לבדי במשך 18 שנה עד שהלכה לעולמה לפני שנה.

תמיד אמרתי לאשתי שבבית שלנו יהיו שני כלבים. חיית מחמד לנו וחיית מחמד לכלב...

הבן שלי מבקש מדי פעם כלב ואשתי ממש רוצה בשבילו, אבל אחרי המיתולוגית הבנתי שכבר לא נשאר לי כוח,

לא נפשי ולא פיזי, למחויבות, לטיפול, לדאגה. אפילו שיש לנו גינה גדולה ואפשר לתת לו להתחרע שם,

אני יודע שרוב המעמסה תהיה עליי ואני לא מוכן לגדל כלב כשאני לא 100% בתוך זה.

כל דבר פחות מזה יפגע בכלב ואני לא מוכן לשאת את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
פירנאי ענק

כמה ענק, ככה?

odu9_075.JPG

לא מכיר את הגזע, אבל הוא עושה רושם של לברדור על סטרואידים (וזה טוב!).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אחזק את העניין של אחריות. מהרגע שלקחת אין להתחרט. אי אפשר להחזיר כלב!(כלומר אפשרי, אבל זו עלולה להיות טראומה לכלב ובלי קשר זוהי חוויה ממש שלילית בשבילו). המון אחריות, לא מעט כסף(ולפעמים אפילו הרבה) ויש גם דאגות(אם הכלב חולה, או מנגד אם הוא הורס את הבית). אבל וזה אבל ענק - כלב מביא למשפחה שמחה ששום דבר לא משתווה אליה. גם אם תחיה בדירה של עמידר, תחיה על אורז ותלבש סמרטוטים - כלב יביא לך שמחה ענקית לחיים!

כלב זוהי חיה מופלאה שהמחויבות והמסירות שלה לאדם זה משהו אדיר שאי אפשר לתאר במילים. הכלב תמיד לצידך וגם אם תהיה עצוב מספיק מבט אחד בו ואתה כבר מתעודד.

את הכלב שלי אימצנו כשהיה גור והוא היה המון זמן בבית לבד. במשך כחודשיים היינו חוזרים הביתה לבית הרוס ואני באמת מתכוון להרוס. הספות הלכו, הרצפה הלכה(יש לנו פרקט), הוילונות בתפירה מיוחדת שעלו המון כסף הלכו, בגדים הלכו וכמובן במשך מס' חודשים גם היה משתין ועושה קקי בבית. אה וכן, כל אחד מבני המשפחה(אבא אמא ואני) חטף בתורו התמוטטות עצבים. אבל מה? זה שווה את זה. אף אחד מאיתנו לא מתחרט בשום רגע שלקחנו את הכלב. הוא מביא שמחה למשפחה שאין לתאר.

אצלך אגב כל העניין הפיפי וקקי בבית כבר לא תקף ואם הוא יהיה מחונך אז גם עניין ההרס של הבית לא תקף.

כלב יכול לגור בדירת 4 חדרים ללא בעיה. העניין הוא שהוא צריך לפרוק אנרגיות בצורה כלשהי וזה באמצעות ספורט או טיולים ארוכים או משחק עם כלבים בפארק הכלבים. כאשר כלב לא מוציא אנרגיה, זה הופך לתסכול וזה יוצר בעיות התנהגות. (יש סוגים שונים של כלבים יש כאלו שתמיד רגועים גם)

נוצר קשר עם הכלב שאי אפשר להסביר במילים זה משהו מדהים. התקשורת בין אדם לחיה והחיים המשותפים יוצרים חוויה שאין שני לה. כל מי שאוהב חיות והיה לו כלב יוכל להעיד על כך. אין מי שהיה לו כלב ולא היה רוצה לקחת עוד אחד(גם אלו שלא לוקחים בגלל כל מיני סיבות). אגב לגבי אלו שלא לוקחים - הייתה לנו כלבה מופלאה שהוריי אימצו עוד לפני שנולדתי. לאחר שהיא נפטרה הוריי החליטו שלא לקחת שוב כלב כי זה קשה והתחלנו גם לטוס לחו"ל המון וכלב מבטל את האפשרות הזו. בנוסף זה המון אחריות ושלל דברים. רצינו אבל לא לא לא לא והופ אחרי בערך 14/15 שנה אימצנו את הכלב הנוכחי וזה עדיף על הכל!

• תוכן חדש...