Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו?

מה הלחץ?

רוצה טלוויזיה זהה? כתוב בגוגל סמסונג 6030. את טווח המחירים תמצא מיד. תרים טלפון לכמה חנויות ותברר מחיר מדויק. בדוק שאתה מקבל אחריות של היבואן הרשמי, וקנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני, פשוט מוזר לי. נהג לילה טוען בתגובה 13 שרכש ב2650 ומחירי זאפ מתחילים בסביבות 3200. מחיר דומה גם שקם אלקטריק בעתון מהיום. אגב- השימוש לכבלים רגילים, לא למשחקים, מרחק צופה ממסך כשלושה מטרים. צריך כניסת דיביקס.

פתוח לעוד המלצות. יש גם שרשור מקביל- קראתי, תודה.

פורסם

אני לא חושב שבשביל כבלים רגילים זאת הבחירה הכי טובה. אם אין שום כוונה לצפות בתכני HD אז קנה את הטלוויזיה הכי זולה ופשוטה.

ואתה בטח מתכוון לכניסת USB - יש כיום בכל טלוויזיה, רק שלא כולן יודעות להעביר וידאו כמו שצריך. הכי טוב פשוט לחבר לפטופ או סטרימר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הלקוח המיועד לא יחבר סטרימר ולפטופ אלא דיסק או קי. רצויה יכולת לנגן סרטים.

אז מה? משהו פשוט יותר וזול יותר מה6030? אם עוד מישו רואה ויש המלצות בראשל"צ. גם כן אשמח.

פורסם
הלקוח המיועד לא יחבר סטרימר ולפטופ אלא דיסק או קי. רצויה יכולת לנגן סרטים.

אז מה? משהו פשוט יותר וזול יותר מה6030? אם עוד מישו רואה ויש המלצות בראשל"צ. גם כן אשמח.

אני מעריך שרוב הטלוויזיות ינגנו סרטים, השאלה היא אם דרושה יכולת להציג כתוביות, ואת זה לא כולן עושות כמו שצריך. אני חושב שהסמסונג כן, אבל אני מוריד רק כתוביות באנגלית כך שלא יודע לגבי עברית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני את שלי קניתי ב 3000 ש"ח ואחריות רשמית.

וגם ההודעה של נהג לילה העלתה בי תהיות וחששות,אבל כנראה שהוא קנה בלי אחריות רשמית

או מתצוגה/עודפים.

נ.ב

ראיתי שהוא הוסיף שיש לו אחריות רשמית

עברתי בכמה חניות ובכולם דרשו 3290 ולא רוצו להוריד שקל אחד.

אז אין לי מושג

אחלה מסך ממליץ בחום

נ.ב2

שאלה קצת מפגרת ,אבל בכול זאת.

צריך להוציא, את כיסוי הפלסטיק שעל ההעדשה?. ראו תמונה

אם אני מושך באדום או בכחול יוצא פלסטיק משני הצדדים:oops:

כגשד.jpg

פורסם

נ.ב2

:-) בוודאי שמוציאים את כיסויי הפלסטיק שעל העדשות.

פורסם
אני את שלי קניתי ב 3000 ש"ח ואחריות רשמית.

וגם ההודעה של נהג לילה העלתה בי תהיות וחששות,אבל כנראה שהוא קנה בלי אחריות רשמית

או מתצוגה/עודפים.

נ.ב

ראיתי שהוא הוסיף שיש לו אחריות רשמית

עברתי בכמה חניות ובכולם דרשו 3290 ולא רוצו להוריד שקל אחד.

אז אין לי מושג

אחלה מסך ממליץ בחום

נ.ב2

תוציא את הפלסטיקים יחד עם המדבקה. זה בסדר.

את שלי קניתי אחרי מו"מ של כחצי שעה עם המוכר. הוא כבר מכיר אותי ויודע שאני בא אליו בשביל כל דבר אבהל משלם מחירים טובים. כמה חודשים קודם לכן קניתי אצלו מכונת כביסה ולא מזמן קניתי אצלו גם מייבש. יכול להיות שהוא החליט ששווה לו לשמור עליי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...