Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי קודם, בגלל השימושים שלך, נלך על מסך FULL HD אז ה6030 וה LS460 באות קודם כי הם מסכים כאלה, אם השימושים שלך היו בעיקרם SD או אם המרחק שלך היה 3 מטר ויותר הייתי בוחר את ה 43E490 בעדיפות ראשונה.

בנוגע למצב משחק, לא אמורה להיות בעיה עם אף אחד מהמסכים האלה, בפלזמות אין את העניין של INPUT LAG

בלדים, אם זה נורא מטריד אותך אז ה 6030 אמורה להציג INPUT LAG טוב יותר מה LG (למרות שגם בה יש מצב משחק אאל"ט)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקי הבנתי.

אבל אולי דברי לא הבנו נכון 60% מהזמן ינוצל לצפייה בתוכן SD.

ולפני כמה הודעות טענת שהגדול (43 )מתאים למרחק צפייה שלי.ושפלזמה מציגה תוכן HD ברמה טובה שלא נופלת מLED.

בכול אופן

באמת שעזרתה לי מאוד.

פורסם

אז אני הבנתי ממך משהו אחר, רשמת: "האמת שהשימושים העיקריים שלי

הם בעיקר צפייה בתכנים HD דרך המחשב שידורי SD ומשחקים דרך PS3"

מכאן הבנתי שרב השימוש הוא HD ומעט SD, אין שום בעיה עם גודל המסך ביחס למרחק, וכן, פלזמה יכולה להציג HD בדיוק באותה איכות (לדעתי גם טובה יותר) העניין הוא שזה כבר קשור לרזולציית המסך (FULL HD/HD READY) ולא ל LCD/PLASMA

שוב, אם רב התוכן שלך הוא FULL HD אז יהיה נחמד לרכוש טלויזיה שיכולה להציג חדות כזו (ואתה יכול להינות מהאיכות בגלל מרחק הצפייה הקרוב שלך ביחס לגודל המסך) ולכן המלצתי על ה 6030/LS460

אם מרבית התוכן הוא SD, הייתי בוחר בפלזמה, מכיוון שדגמי הפלזמה שהעלינו, בייחוד הסאמסונג, תתמודד טוב יותר בשידורים רגילים מהלדים, ותראה מצוין גם בHD אבל מעט פחות חדה במקרה שתציג תוכן של FULL HD.

פורסם

אין פלאזמה שמציגה FULL HD בטווח התקציב שלי?

אני חושב שאני בסוף יבחר ב 6030 היא עולה בדיוק אותו הדבר כמו LG ויש בה 3D

ו INPUT LAG נמוך יותר לטענתך

יעדכן בהמשך

פורסם

הייתה 42U30 אבל זה סוף דגם אז לא בטוח שניתן להשיג, מעבר לכך שאני פחות ממליץ עליה מאשר הדגמים האחרים.

ה-6030 היא אופציה טובה מאוד, רק לשים לב שמדובר בטלויזיה קצת יותר שמנמונת מהשאר ובטח ביחס ל-LED.

פורסם

זה פחות רלוונטי בשבילי,טיפה יותר עבה או פחות.

אני עוד שעה יוצא לכמה חנויות להתסכל על 6030 ועל 42LS460

אז אם יש לך עוד המלצה או טיפ לרגע אחרון (:

תודה תודה

נ.ב

חבר המליץ על הפלאזמה Panasonic THP42U30

פורסם

לעמוד מהטלויזיה באותו מרחק שהיא תהיה גם בבית,

הגדרות יכולות להשפיע המון אז לקחת הכל בידיעה שכיוון קטן של רמות צבע או בהירות לפה או לשם יכולות לשנות תמונה.

לזכור שבבית רמת התאורה נמוכה מבחנות.

אם אפשרי, לראות שידורים רגילים בנוסף לHD שנראה טוב כמעט בכל טלויזיה.

לוודא אחריות מקורית (ברשימה של המשווקים המורשים באתר היבואן)

פורסם

תתחדש!

אני לא יכול לעזור לך עם ההגדרות של המסך בלי להיות מולו ולראות אותו, אבל מצאתי לך הגדרות מומלצות מאחד האתרים שעוסקים בתחום, משם אתה יכול לשחק עם זה כדי למצוא כיוון שאתה אוהב.

Mode : movie

Backlight 14

Contrast 97

Bright 53

Sharp 20

Color 68

Dynamic contrast High

Black tone dark

Flesh -1

Color space native

Color tone standard

Dig noise auto

Mpeg auto

Film mode auto1

Motionplus clear

Led motion plus on

פורסם

מעניין. כיוונתי לפי כל ההגדרות והתמונה נראית מאוד שונה. קשה לי להחליט אם אני מעדיף את זה או לא. מוזר שיש כל כך הרבה אפשרויות. פעם דברים היו פשוטים יותר. היום אני בכלל לא מבין חצי מההגדרות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זהו, זו הבעייתיות בעניין, לקחתי את ההגדרות מתוך אתר מוכר שעוסק בביקורות על טלויזיות, אבל ייתכנו הבדלים וברור שזה לא קדוש ואינדיבידואלי, אני הייתי מתחיל עם שילוב כזה: כל הפילטרים למיניהם כבויים, קונטרסט על 90, בהירות על 40-50, חדות על 20, הארת תא של 12-14, צבע: 40-50, בד"כ זה נראה טוב ברב הטלויזיות שנתקלתי בהן אבל יש ויש.

פורסם

דווקא ב HD רואים מצוין.

אין עוד אתר/פורום שיש בו כול מני הצעות להגדרה?

ככה אני גם לא יכביד עליך

ובעניין אחר

הבנתי שאין לי מה להשקיע יותר מדי בכבל HDMI,ומספיק לקנות אחד פשוט ב EBAY

אבל שמתי לב שיש 1.3 ו 1.4A מה עדיף?

פורסם

אתה יכול להסתכל כאן בנוגע להגדרות, למרות שאל תיצמד לזה, תראה מה נראה לך הכי טוב ותשנה בהתאם.

http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1646395-samsung-ue40eh6030-200hz-1080p-full-hd-3d-led-backlit-tv-help-anyone-got.html

בנוגע לכבל, אין הרבה הבדלים בכבלים דיגיטליים ואפשר ללכת על כבל זול, אבל רצוי ללכת על 1.4 כדי שתהיה תמיכה בתלת מימד, לדוגמה כבל כזה:

http://www.ebay.com/itm/6-FT-Ultra-High-Speed-1-4-HDMI-Cable-3D-Ethernet-for-PS3-HDTV-LED-TV-Plasma-6FT-/390431716102?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item5ae78b3306

• תוכן חדש...