Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התגבות.

אך לפי מה שהבנתי הצורה של הפיקסל שונה בפלאזמה, והיא בצורת משושה או משהו כזה.

וזה לא כול כך מתאים, למשחקים זה נכון?

וזה טוב ויפה ,שהיא מסתדרת מצוין עם שידורי SD .אך מה עם תכני HD באיכות גבוה?

בהירות נמוכה יותר= אי יכולת צפייה בחדר עם הרבה אור?

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במסכי פלזמה צורת הפיקסלים היא ריבוע, זה שונה מהפיקסל העגול במסך LCD אז בוא נאמר שלהשתמש בפלזמה כמסך מחשב פחות הייתי ממליץ, משחקים/סרטים בחיבור ממחשב - אין שום בעיה.

בנוגע לHD, סרטים יראו מעולה גם במסך פלזמה, זה כבר נוגע לעניין הרזולוציה ולאו דווקא לעניין הטכנולוגיה של המסך.

יש פלזמות עם יכולות הארה טובות יותר מאחרות, ככלל פלזמה תהיה פחות בוהקת ממסך LED אבל בוודאי שאפשר לראות בחדר מואר, זה לא מקרן שצריך להחשיך את החדר, אם יש שמש ישירה לכיוון המסך או תאורה קיצונית (לא מדבר על תאורה קצת חזקה), פלזמה פחות מתאימה.

פורסם
בתקציב שלך הייתי בוחר בפלזמה טובה כמו 43E490 לדוגמה

אבל אם חייב LED אז 42LS460 בחריגה קלה.

הEH5000 היא לא טלויזיה שהייתי ממליץ עליה.

ולשים לב שאתה בוחר במשווק שהוא משווק מורשה של היבואן הרשמי ולא את האתר הראשון בזאפ.

בגלל שאתה מפגין ידע רב, שכנעת אותי ללכת לכיון הפלזמה

יש עוד דגם/חברה מומלצת בטווח המחירים? חוץ 43E490

שוב תודה לכולם

פורסם
קניתי גם כזו בדיוק לפני כחודשיים ב 2650 ש"ח במבצע מקומי יחד עם 4 זוגות משקפים ואזניות. אחלה מכשיר.

חארות, נתנו רק שני זוגות משקפיים. מצחיק שאלו משקפיים אקטיביים (ומסך פאסיבי). אבל למה אתה יכול לצפות בכזה מחיר זול...

תודה רבה על התגבות.

אך לפי מה שהבנתי הצורה של הפיקסל שונה בפלאזמה, והיא בצורת משושה או משהו כזה.

וזה לא כול כך מתאים, למשחקים זה נכון?

וזה טוב ויפה ,שהיא מסתדרת מצוין עם שידורי SD .אך מה עם תכני HD באיכות גבוה?

בהירות נמוכה יותר= אי יכולת צפייה בחדר עם הרבה אור?

יכול להיות שאם אתה עדיין רואה הרבה תכני כבלים באיכות לא HD אז עדיף לך פלזמה, אבל גם זה רק אם החדר שלך לא מאוד מואר (כן, זה מפריע) ואם אתה לא מתכוון לחבר את המחשב.

אני כבר מזמן עברתי לראות סדרות דרך המחשב באיכות גבוהה, ובמקרה הזה ה-LED עדיפה משמעותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לטעמי ה 43E490 היא הכי מוצלחת ברמות מחירים האלה והיא הבחירה שלי (גם הביקורות המקצועיות משבחות אותה ואת קודמתה ה-D490)

אבל יש גם 42XT50 של פנסוניק ו42PM4700 של LG

את הפנסוניק במקרה הזה, הייתי מוריד, הLG שווה מבט כי היא טלויזיה טובה.

פורסם
חארות, נתנו רק שני זוגות משקפיים. מצחיק שאלו משקפיים אקטיביים (ומסך פאסיבי). אבל למה אתה יכול לצפות בכזה מחיר זול...

רוני, ה6030 היא טלויזיה עם תלת מימד אקטיבי, לא פאסיבי.

פורסם

האמת שהשימושים העיקריים שלי

הם בעיקר צפייה בתכנים HD דרך המחשב שידורי SD ומשחקים דרך PS3

אתה טוען שעדיף LCD ולא פלזמה בחיבור של המחשב

אבל computer_freak טוען אחרת. כול עניין הזה מבלבל:shock:

פורסם

אני אנסה לפשט את זה

כל עוד אנחנו לא מדברים על שימוש בטלויזיה כמסך מחשב (כלומר ממש בפתיחת תוכניות וכתיבת טקסט לדוגמה)

אין בעיה עם פלזמה

בנוגע לחדות, מה המרחק צפיה שלך? אם הוא מתחת ל2.5 מטר, לשימושים שלך הייתי בוחר במסך עם רזולוציה של FULL HD אחרת גם לא FULL HD יהיה בסדר

פורסם

למרחק של 2 מטר מטלויזיה בגודל 40+- אינץ, בתוכן שרובו HD, הייתי בוחר במסך FULL HD

לגבי מתקן מפרקי, כל מתקן שמצויין שמתאים לגודל 42 (המשקל המקסימלי שהמתקן יכול לשאת, לא מספיק, כי יש הבדלים במיקומי החיבורים בטלוזיות) יעשה את העבודה

יש ל"שיח" כמה דגמים מתאימים באיזור ה 200 שקלים, גם לקסוס מחזיקים כמה מתקנים מתאימים

פורסם

למרחק של 2-2.5 מטרים לא הייתי הולך בכלל על הגודל הזה.

טלויזיה של 32' אפילו תראה מעט גדולה ממרחק כזה קטן.

לחברתי יש טלויזית 42' לד, הסלון שלה באורך של 2.5 מטרים והיא נראית פשוט ענקית.

מה גם, מכזה מרחק, רואים כל מריחה וכל פגם הכי קטן בשידור וזה מאוד מציק לעין.

לעומת זאת, האורך של הסלון שלי כפול משלה (כמעט 5 מטרים אורך) ואני די מצטער שקניתי טלויזית לד 42' כי היא

פשוט נראית קטנה בעומק שכזה. הייתי צריך לקנות 50' פלוס. אבל שטויות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין שום בעיה עם 40 אינץ למרחק כזה, כשמדובר על תוכן HD, אפילו להפך, יראה מצוין, גודל קטן מזה יגרע מהיתרון שיש לFULL HD על פני 720P.

אני היום עם מרחק צפייה של 2.5 מטר עם 40 אינץ, רואים טוב גם בHD וגם בשידורים רגילים.

פורסם

במצואי שבת אני ילך לבדוק

את הדגמים הבאים:

42PM4700

Samsung 40EH6030

43E490

42LS460y

מבין כול הדגמים מה הכי מומלץ? בסדר יורד.

• תוכן חדש...