Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בשינוי כתובת מייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לשנות את כתובת המייל שלי ומקבל את ההודעת שגיעה הבאה:

כתובת האימייל שבחרת כבר בשימוש. אם שכחת את סיסמתך, ניתן לשחזר אותה בקישור הזה.

לא זכור לי שפתחתי פעם מישתמש נוסף באתר, איך ניתן לשנות את הכתובת המייל שלי לכתובת הנוחכית שלי?

פורסם

המייל שהכנסת רשום באתר

אם יש לך גישה לתיבת הדואר של מייל זה אז תבצע שחזור ססמא למייל זה ותוכל לראות על איזה שם משתמש הוא רשום (כנראה שלך)

תשנה שם את המייל ואז המייל יהיה פנוי לשימוש וכנראה יתברר שיש לך יוזר נוסף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה!

עבד בידיוק כמו שאמרת, לא זכרתי שהיה לי מישתמך נוסף כנראה מהסיבה שמעולם לא השתמשתי בו (אין לי מושג למה פתחתי אותו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...