Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של טויוטה GT86 יורד ל-199,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואל תשכח מע"מ של 17% שמצטרף לחגיגה.

צעד מבורך, קצת שפיות לא תזיק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסר דאגה מליבך. גם אם הפחונית הזו תעלה 150K ש"ח - לא אקנה.

פחונית? ברור לך שזו מכונית הספורט הכי זולה בארץ, נכון להיום...?

קיבינימט.. המס בארץ הוא אשכרה 100%? אני חייב לומר שבחיים לא בדקתי את זה לעומק, אבל ה GT86 פשוט מדהימה אותי שאני חייב להתחיל לחסוך לאחת כבר עכשיו, אבל רבאק, 200K לרכב של 140 אלף? :(

איך הגעת ל-140 אלף? תראה לי משהו שרק מתקרב לזה ב-140 אלף שקלים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסר דאגה מליבך. גם אם הפחונית הזו תעלה 150K ש"ח - לא אקנה.

אז לשם מה אתה מיבב על מחירה תוך הפגנת "ידענות" כה רבה על כמה היא צריכה או לא צריכה לעלות?

יצא לי לנסוע במקביל לאחת כזו בירידות לכוון ים המלח ביום חמישי האחרון. GT86 אדומה ומרשימה ביותר שדרך אגב פנתה שמאלה לכוון יריחו בסוף הירידה.

עשתה לי חשק למלוכסנת עיניים בחניה.

פורסם

ב-200K ש"ח, אני בכל אופן, הייתי הולך על משהו אחר ולא חסרות אופציות (יותר נמרצות ופחות עצלות גם).

אז צר לי שדעתי שונה משל קודמיי ובאמת שאני לא מבין איך אתם מגנים על טויוטה/סובארו בכזה חירוף נפש כי לדעתי המחיר

עדיין יקר.

עוד משהו - אם המיאטה דאז (דור אחרון כמו של רוני) היתה נמכרת היום, אני מניח שהיתה נמכרת באותו המחיר של לפני שנתיים

אם אני לא טועה, באיזור ה-180-190K, ואתה מקבל גם הנעה אחורית + ערך מוסף של גג פתוח, ואופציה עדיפה וזולה יותר.

אם הטויובארו היתה גם קבריו, הייתי אומר - מילא.

שאלה לרוני - בהשוואת ראש בראש, המיאטה NC מול הטויובארו, איזה רכב מהנה יותר ונותן יותר תמורה עבור השקל?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עוד משהו - אם המיאטה דאז (דור אחרון כמו של רוני) היתה נמכרת היום, אני מניח שהיתה נמכרת באותו המחיר של לפני שנתיים

אם אני לא טועה, באיזור ה-180-190K, ואתה מקבל גם הנעה אחורית + ערך מוסף של גג פתוח, ואופציה עדיפה וזולה יותר.

כשמיאטה עוד נמכרה כאן, דווקא הגרסה עם הגג הסגור היתה יקרה במשהו כמו 20 אלף שקלים, עד כמה שאני יודע \ זוכר.

בפועל גם הזו עם הגג הפתוח לא באמת היתה יותר זולה מהטויוטה במחיר החדש, וכנראה שאם היתה נמכרת היום - לא היתה זולה יותר כלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ב-200K ש"ח, אני בכל אופן, הייתי הולך על משהו אחר ולא חסרות אופציות (יותר נמרצות ופחות עצלות גם).

אז צר לי שדעתי שונה משל קודמיי ובאמת שאני לא מבין איך אתם מגנים על טויוטה/סובארו בכזה חירוף נפש כי לדעתי המחיר

עדיין יקר.

יקר זה בטוח, אבל על איזו אופציה ב-200K ש"ח היית הולך?

פורסם

עכשיו אני מקווה שכל אלו בפורום שאמרו שב 199 היו קונים, ילכו ויעשו את זה. אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר במחיר הזה.

emotion of motion

פורסם

ב-199 אני קונה בלי לחשוב פעמיים, רק מקווה שהמחיר לא יעלה בשנתיים-שלוש שיקח לי לחסוך את זה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
רוני, יכול להיות שהזמנת אחת?

ובלי קשר, אני מאוד מתחבר לעיצוב של הטיובארו, אולי בעוד כמה שנים.. :cry:

לא הזמנתי אחת.

עדיין יקר.

שאלה לרוני - בהשוואת ראש בראש, המיאטה NC מול הטויובארו, איזה רכב מהנה יותר ונותן יותר תמורה עבור השקל?

נכון שב-200K לא חסרות אופציות יותר נמרצות מהטויובארו, אבל אף אחת מהן לא מתקרבת לרמת הספורטיביות שלה.

אני לא מגן על המכונית בחירוף נפש - כבר אמרתי את דעתי עליה בהרבה הזדמנויות - אבל כשהמחיר יורד ל-190K כבר באמת שאין מה להתלונן.

צריך לזכור שהטויוטה מתחרה בפלח שוק טיפה שונה מהמיאטה הפתוחה - גם בגלל שהיא בתצורת קופה (עד שתגיע הקבריו) וגם בגלל שיש לה (בערך) ארבעה מושבים.

ראש בראש אני מעדיף את המיאטה (אחרי מתיחת פנים), אבל ההפרש קטן. אם שתיהן היו עולות אותו הדבר הייתי בוחר במיאטה בגלל הגג הנפתח, אבל מישהו אחר היה בוחר בסובארו בגלל הגג הסגור ושני המושבים הנוספים. מה שאני מנסה להגיד - מבחינה ספורטיבית הן דומות מספיק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא באמת צמיגי פריוס אתה יודע, קלארקסון נוטה להגזים, זה מעלה חיוך וטוב לרייטינג.

כן, מדובר בדגם צמיג משפחתי יחסית (קונטי פרימיום אם אני זוכר נכון) אבל המידה נדיבה ודומה לזו שהייתה בזמנו על ה-WRX צרה ב-10 מ"מ (215 מול 225) מהמידה שהגולף GTI/לאון FR/ סובארו STI מגיעות איתה.

• תוכן חדש...