Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה לא הקיט שיושב על פיירו?

זה הקיט שיושב על למבורגיני :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שכחתי להוסיף סמיילי, ההודעה הייתה בצחוק. :)

קונטאש אמיתית ויפיפיה, גם היו שרשורים לפני כמה חודשים על עלייתה.

כאחד שגם פינטז עליה בילדותו עם תמונות שלה על הקיר, מקווה שיום אחד אזכה גם לראות אותה במציאות. :)

פורסם

למה אתה מכיר הרבה כאלה? :lol:

מדהימה!

הייתה לנו בראשון אחת שחורה לפני 15 שנה. תמיד הייתי עושה את הסיבוב עם הכלבה שלי דרך החניה כדי לחזות בפלא הזה.

במקום סיבוב של 10 דקות הייתי הולך שעה רק כדי לראות את הקונטאש המדהימה הזו.

אחרי כמה שנים גיליתי שזו הייתה בעצם קיט-קאר וככה נהרסה לי הילדות...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי הכניסו אותו לארץ בתקופה האחרונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זו לא הלמבוגיני הראשונה בארץ, לפני שנתיים יובאה לארץ אוראקו, כרכב אספנות.

כל רכבי האספנות שהגיעו בעת האחרונה ביבוא אישי קיבלו לוחית בת 7 מספרים עם הסיומת 55.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

העלו תמונה שלה על דיינו שנה שעברה. מקווה שלראות אוונטדור בארץ לא יקח לנו 25 שנה.

פורסם
העלו תמונה שלה על דיינו שנה שעברה. מקווה שלראות אוונטדור בארץ לא יקח לנו 25 שנה.

בינתיים אני אסתפק גם במארצ'לגו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...