Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, מחפש גגון לפורד פוקוס טורר 2012 במחיר סביר, לא למשהו יומיומי או אפילו לא לפעם בחודש אבל מידי פעם צריך

הגגונים שראיתי הם בסביבות 2000 ש"ח, נראה לי קצת יקר בישביל פעם ב...

ברכב הקודם שלי היה לי גגון ב 150-200 ש"ח שהישתמשתי בו פעם אחת והוא היה מצוין

מישהו יודע אם יש גגונים שיתאימו לפוקוס במחירים הגיוניים יותר ואיפה ניתן לקנות אותם?

פורסם

יש מסילות לאורך הגג?

אם כן, אז הרבה סוגים של מוטות רוחב יתאימו לך ואתה לא צריך דגם ספציפי לרכב שלך. אם אין, אתה צריך דגם ספציפי.

תקנה משומש מחו"ל באיביי, קניתי בדרך הזו מקוריים לרכבים שלי. תמיד יש גגונים למכירה כי אנשים מחליפים את הרכב ונשארים עם גגון ללא שימוש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה על הרעיון!

אכן יש מסילות לאורך אבל הם צמודות לגג ולא כמו בדגם היוצא

חיפסתי גם ב ebay אבל לא מצאתי אחד שמתאים לפוקוס שלי, לדגם הקודם כן יש

אם לעוד מישהו יש איזה רעיון\פיתרון אני אשמח לשמוע

• תוכן חדש...