Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריפוד ברכב די מתחיל לצנוח (הונדה סיוויק 2001)

ואני מחפש מקום לקנות את החומרים בשביל לרפד את הגג בעצמי.

הייתי בכמה חנויות בדים והבנתי שהם לא מוכרים את הריפוד המתאים.

הייתי אצל רפד באשדוד והוא הראה לי איך הריפוד נראה וזה בד שהוא די ספוגי כזה (הוא לא מוכן למכור אותו).

ואיזה דבק צריך? דבק מגע?

היכן ניתן להשיג ריפוד איכותי לגג (צבע אפור) באזור אשדוד והסביבה?

* התהליך המתוכנן הוא להוריד את הגג, להוריד את הריפוד ולנקות את שאריות הדבק, להדביק את הריפוד החדש לחכות שיתייבש ואז להרכיב מחדש.

פורסם

פעם נתקלתי בפורום בפרוייקט מצולם. חפש אותו, אולי יעזור.

בכל מקרה, לפני שאתה נכנס להרפתקה, אולי כדאי לעשות סיבוב בפירוקיות ולבדוק מה היצע הגגות במצב הטוב, יצא לך בערך אותו מחיר ותחסוך הרבה זמן.

כמובן שאם אתה מעוניין לעשות את זה לבד בשביל ההרגשה, אין לך מה לחפש אותה בפירוקיות.

אם תדע מה הסוג של הבד שאתה צריך, ממליץ לך לנסות את אתר "בדים לי" ממנו הזמנתי את הסקאי ששימש אותי לרמקולים בדלתות.

תוכל גם לבקש שליחה של דוגמיות של בדים ספציפים שאתה שוקל לקנות, ע"מ להיות בטוח שיתיאימו לך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
פעם נתקלתי בפורום בפרוייקט מצולם. חפש אותו, אולי יעזור.

בכל מקרה, לפני שאתה נכנס להרפתקה, אולי כדאי לעשות סיבוב בפירוקיות ולבדוק מה היצע הגגות במצב הטוב, יצא לך בערך אותו מחיר ותחסוך הרבה זמן.

כמובן שאם אתה מעוניין לעשות את זה לבד בשביל ההרגשה, אין לך מה לחפש אותה בפירוקיות.

אם תדע מה הסוג של הבד שאתה צריך, ממליץ לך לנסות את אתר "בדים לי" ממנו הזמנתי את הסקאי ששימש אותי לרמקולים בדלתות.

תוכל גם לבקש שליחה של דוגמיות של בדים ספציפים שאתה שוקל לקנות, ע"מ להיות בטוח שיתיאימו לך.

תודה אני יבדוק אבל למיטב ידיעתי כמעט אצל כל הסיוויקים הגג צנח אז יהיה קשה מאוד למצוא אחת שלא צנח לה הגג.

בכ"מ איפה יש פירוקיות באזור אשדוד?

אצלי בגולף 2001 כל הגג כבר צנח, עברתי אצל ריפודיות ורצו באיזור ה-500 ש"ח.

כן גם לי הציעו 500 ש"ח אבל לדעתי אפשר לצאת בהרבה פחות נזק אם לעשות זאת לבד (גם בשביל ההרגשה).

פורסם

אני לא מאשדוד ולא מכיר פירוקיות שם.

סה"כ סיויק זה רכב די נפוץ, אולי תמצא אחת שעברה כבר שיפוץ כזה, או אחת שהנזק פסח מעליה.

אם לא תבדוק - לא תדע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...