Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל קנייה של i30cw מאדם פרטי יד שנייה.

הרכב כרגע עם 83K ונקנה לפני 3 חודשים עם 77K דרך לובינסקי טרייד.

בהסטוריית הטיפולים הלא מפורטת שנתנו לו רשום שהרכב היה שייך לאלדן.

למה אלדן מוכרת את רכביה דרך לובינסקי? האם הדבר מעיד משהו על הרכב?

כמו כן, לטענתו לא קיבל אחריות. האם זה מקובל?

תודה.

פורסם

אני הייתי תוהה למה הוא מוכר אחרי 3 חודשים (והרי הוא די "חרש" על הרכב.. 6K)

באופן עקרוני אני הייתי שואל אותו לגבי אלדן, יכול להיות שזה היה בליסינג מימוני והבעלים הקודם עשה עסקה דרך לובינסקי.

לגבי האחריות, לובינסקי לא תמיד נותנים.

פורסם

הוא טוען שצריכת הדלק גבוהה מדי. זה מסתדר עם 6K ב-3 חודשים.

לא היתה לו אינפורמציה לגבי הבעלים הקודמים.

אם כך אפשרות אחת זה טרייד אין של ליסינג מיומוני.

יש עוד אפשרויות?

פורסם

עוד קצת אינפורמציה:

ממסמכים שהביא עולה שהרכב עמד (כנראה בלובינסקי) או המתין למכירה בין יולי לאוקטובר 2012.

על המצבר של הרכב רשום TR 11-12/10. האם זהו תאריך הייצור שלו? איך קוראים את זה?

פורסם

לובינסקי טרייד ניזון גם מקניות של כלי רכב עם תום חזוה הליסינג שלהם.

כמעט לכל לקוח חברת ליסינג יש את האפשרות לקנות את הרכב בסוף התקופה במחיר מוזל - או להחזיר אותו AS IS לחברת הליסינג. יש הרבה מאד חברות שמציעות את המכוניות לסוחרים (גם דוגמת לובינסקי-טרייד) במטרה להשיג מחיר גבוה יותר מהמחיר שהם יכולים לקנות את הרכב מחברת הליסינג, ועד הדרך לעשות כמה אלפי שקלים.

לפני אי אלו שנים עבדתי בחברת סטרט-אפ שעשתה בדיוק את הדבר הזה בהגיע המכוניות לסוף תקופת הליסינג שלהן (גם במקרה ההוא הקונה בדרך כלל היה לובינסקי טרייד והמכוניות היו בעיקר מתוצרת טויוטה או ניסן)

עוד קצת אינפורמציה:

ממסמכים שהביא עולה שהרכב עמד (כנראה בלובינסקי) או המתין למכירה בין יולי לאוקטובר 2012.

על המצבר של הרכב רשום TR 11-12/10. האם זהו תאריך הייצור שלו? איך קוראים את זה?

זה אומר שהמצבר יצא לשיווק בנובמבר דמצבר 2010 (מה שאומר שהוא כנראה כבר לא באחריות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לעונים.

בשעה טובה נרכש הרכב לאחר שעבר בדיקה בהצלחה.

אנצל את ההזדמנות לשאול את המבינים לגבי טיפול 80000:

האם לדעתכם מוסכניק עם ראש על הכתפיים יכול להתמודד איתו או שכדאי לפנות למוסך מורשה יונדאי?

פורסם

שלום nozza,

כחלק מההתנהלות השוטפת בשוק המוסדי, לובונסקי וחברות ליסינג נוספות רוכשות רכבים מאלדן, כדי להשלים את מלאי הרכבים שלהם בצי. אין זה מעיד על טיבו, אך הרכב לא עבר את בקרת האיכות של אלדן ולגבי אחריות מומלץ לפנות לחברה בה הרכב נרכש.

תודה,

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...