Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, SurfHigh כתב:

אבל אם זו הייתה ילדה המזוהה עם השמאל זה היה פותח מהדורות ומגיע לאחר 5 דקות לבג"צ.

את המשחק המטופש ניתן לשחק לשני הצדדים.

לפני 11 דקות, SurfHigh כתב:

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, 3n כתב:

לא היה להם מטה עצורים עם עורכי דין בריטינר לשחרר אותם כמו הנאורים של קפלן.

למה לשקר?
הם יוצגו על ידי עוד נפתלי ורצברגר ז"ל במימון חוננו.

והכי אהרבתי בכתבה שהבאת את תגובת פיתמר "ואילו פעיל כ"ך, איתמר בן גביר, עתר היום לבג"ץ כנגד הקמת בתי המשפט המיוחדים למתנחלים סמוך לבאר שבע ולכלא מעשיהו. בעתירתו טוען בן גביר כי מדובר באפליה בוטה של המתנחלים: "קשה לתאר מה היה קורה אם היו מקימים בתי משפט מיוחדים לערבים"
זה בדיוק מה שהוא רוצה לעשות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אתה גם קורא את הכתבות שאתה מביא או מסתפק בכותרת?
"המדובר במקרה שבו נערה בת 14 מההתנחלות שילה היתה מעורבת בחסימת כביש כחלק מהפגנת ימין נגד ההתנתקות, והיא אף העליבה שוטרת ואמרה לה "תסתמי את הפה שלך ותעצרי אותי". הנערה גם סירבה להזדהות. לאחר מכן, היתה מעורבת בחסימת כביש נוספת שבעקבותיה שוחררה בתנאים מגבילים – אותם הפרה."

הוטלו עליה תנאים מגבילים שלא עמדה בהם אז נשלחה למעצר כי ככה זה עובד במדינת חוק. מה רצית שיעשו עם אדם שמפר צוים?

אבל בוא נמשיך עם הכתבה שאתה הבאת.
"

על פי כתב האישום שהוגש נגד טבגר, הוא וקבוצת חברים שלו המתנגדים להתנתקות, נפגשו בנווה דקלים לפני כחודש והחליטו להתחלק לזוגות ולגרום

נזקים לארונות סעף של בזק בבאר שבע. טבגר קיבל מפה של העיר ובה מיקומם של ארונות הסעף שבהם יהיו אמורים לחבל וכן קיבל מפתחות של הארונות ומזמרה כדי לבצע בהם את החבלות המתוכננות. בסופו של דבר, לא הצליחו טבגר וחבריו לבצע את שתכננו כיוון שנעצרו על ידי שוטרים. במהלך הנסיעה למשטרה לצורך חקירתו, זרק טבגר את מפתח ארון הסעף שהחזיק בידו במטרה לשבש מהלכי החקירה, ובחקירתו סירב לשתף פעולה ושמר על זכות השתיקה."
בית המשפט בהתחלה שחרר למעצר בית, המדינה ערערה והערעור התקבל. פרוקצ'ה שאתה נהנה לתקוף היתה הערכאה השלישית שלא התערבה בהחלטת הערכאה השנייה.

בסך הכל אנשים נורמטיביים שהמערכת נטפלת אליהם בגלל שהם ימניים. מי לא מפר צוים והגבלות שמוטלים עליו מתוקף חור, מחבל בארונות תקשורת ואומר לשוטר תסתום את הפה ותעצור אותי?

אני בטוח שכולנו עושים את זה לפחות פעם בשבוע.

וואו באמת...איזה היתממות מופלאה , במחאות האחרונות לא התכנסו , לא התארגנו לירי תאורה לבית ראש הממשלה , לא התארגנו ליצירת חגורת אש בירושלים ..., לא התארגנו למדורות וחסימות אלימות של כבישים , לא זרקו בלוקים על הכבישים, לא השמידו תשתיות ...

סה"כ אנשים נורמטיבים , חלקם קצינים בכירים לשעבר אבל היי הם מהצד הנכון..

קצת מודעות עצמית לא תזיק לך.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

למה לשקר?
הם יוצגו על ידי עוד נפתלי ורצברגר ז"ל במימון חוננו.

והכי אהרבתי בכתבה שהבאת את תגובת פיתמר "ואילו פעיל כ"ך, איתמר בן גביר, עתר היום לבג"ץ כנגד הקמת בתי המשפט המיוחדים למתנחלים סמוך לבאר שבע ולכלא מעשיהו. בעתירתו טוען בן גביר כי מדובר באפליה בוטה של המתנחלים: "קשה לתאר מה היה קורה אם היו מקימים בתי משפט מיוחדים לערבים"
זה בדיוק מה שהוא רוצה לעשות.

עו"ד בודד , אצלכם בכל עיר היה מספר עורכי דין שרצו לתחנות המשטרה לשחרר בסיטונאות.

בן גביר אולי רוצה ואולי לא , זה לא הפעם הראשונה שאתה הופך את המחשבות שלך לעובדות.

עובדה שמערכת המשפט יצרה הליך מזורז במהלך ההתנתקות כדי לדכא את ההפגנות, אבל היום היא משרכת רגלים ולא טורחת להעמיד מתפרעים לדין, הם מהמחנה הנכון.

לפני 12 דקות, ברווז כתב:

95% בערך מכל עצורי קפלן שוחררו כמעט מיד. אולי הם פשוט לא עשו עבירה?

ומשום מה, בהפגנות הימין איך שהוא כמעט תמיד יש גם שוטרים פצועים, אז אולי יש קשר.

ואם אלו היו, לא יודע, נערים פלסטינים בני 14? או נערות פלסטיניות בנות 14? או יותר גרוע ומסוכן ממחבלים בני 14- שמאלנים בני 14? היית מצייץ או? איך היית מגיב? 

אם זה הסיפור שאתה מספר לעצמך אז הכל בסדר , הרי ידוע זה מכבר שיש שווים ויש שווים יותר , הבנו זאת מזמן .

עוד על אמירות אמת ומה שקורה בפרקליטות בחשיפה של אבישי גרינצוויג ...

"זה בפירוש לא מה שאישרתי בזמנו": דרמה במשפט נתניהו - ציטוטי מנדלבליט נחשפים | אבישי גרינצייג - i24NEWS

מה זה בשביל הפרקליטות להחליק את עצורי קפלן, הרי לשקר לבית משפט זה כבר פרקטיקה מקובלת.

פורסם
לפני 17 דקות, 3n כתב:

אם זה הסיפור שאתה מספר לעצמך אז הכל בסדר , הרי ידוע זה מכבר שיש שווים ויש שווים יותר , הבנו זאת מזמן .

עוד על אמירות אמת ומה שקורה בפרקליטות בחשיפה של אבישי גרינצוויג ...

"זה בפירוש לא מה שאישרתי בזמנו": דרמה במשפט נתניהו - ציטוטי מנדלבליט נחשפים | אבישי גרינצייג - i24NEWS

מה זה בשביל הפרקליטות להחליק את עצורי קפלן, הרי לשקר לבית משפט זה כבר פרקטיקה מקובלת.

image.thumb.png.0826b12a82d45c79940d8169a5056315.png

רגע, וזה שהוא סותר את עצמו- זה לא בעייה? עובדה, מצאו על מה לחקור- גם שהוא לא אישר את זה בזמנו.

או שפיספסתי משהו פה. 

לשקר לבית המשפט זה רע מאד ואסור שיקרה. בלי שום קשר לשיוך פוליטי. נקודה, סוף פסוק. 

אבל מעניין שזה קורה כל הזמן ובעיקר ע"י נאשמים. 

מעניין X2 שלרוב מגלים גם את האמת. 

וכן, משום מה יש שווים יותר. ראה ערך כל הנחות הסלב המופרכות, המגוחכות והמצחיקות שאיזה ראש ממשלה נאשם אחד מקבל כל הזמן. גם זה לא אמור להיות ואסור שיקרה. וגם זה, תתפלא לשמוע, בלי שום קשר לשיוך פוליטי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, 3n כתב:

אצלכם בכל עיר היה מספר עורכי דין שרצו לתחנות המשטרה לשחרר בסיטונאות.

מי בדיוק מנע מעורכי דין ימניים להתנדב לטובת עצורים?

לא ממש הבנתי מה התלונה שלך בנושא הזה. ואתה עוד חוזר על זה כמה פעמים.

לפני 30 דקות, 3n כתב:

האחרונות לא התכנסו , לא התארגנו לירי תאורה לבית ראש הממשלה , לא התארגנו ליצירת חגורת אש בירושלים

מי שהיה מעורב באירועים האלו היה עצור לתקופות ממושכות מאוד. הרבה יותר מהנערות של ההתנתקות.

בהתנתקות בוצעו פשעים (חלקם סוכלו) שנועדו לסכן חייםבמודע, כמו פיזור דוקרנים בכביש מהיר, חבלות בציוד ועוד. היו גם שני מחבלים יהודים שרצחו 8 אזרחים. להשוות את זה לחסימת כבישים זה בלבול מח ולא יותר.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, 3n כתב:

וואו באמת...איזה היתממות מופלאה , במחאות האחרונות לא התכנסו , לא התארגנו לירי תאורה לבית ראש הממשלה , לא התארגנו ליצירת חגורת אש בירושלים .

וכמה זמן הם עצורים?

לפני 32 דקות, 3n כתב:

עו"ד בודד , אצלכם בכל עיר היה מספר עורכי דין שרצו לתחנות המשטרה לשחרר בסיטונאות.

הוא אחד מני רבים. הרי זה מה שחוננו עושים כבר מ 2001.

לפני 32 דקות, 3n כתב:

עובדה שמערכת המשפט יצרה הליך מזורז במהלך ההתנתקות כדי לדכא את ההפגנות, אבל היום היא משרכת רגלים ולא טורחת להעמיד מתפרעים לדין, הם מהמחנה הנכון.

אתה רציני?
אלה החלטות ממשלה ולא החלטו מערכת המשפט. 

• אהבתי 1

פורסם

הפתעה:

לפני כמה עשרות עמודים טענתם שניר ברקת תופר מכרז בשביל רמי לוי, קבלו סקופ טרי:

image.png.53129837e8436c76444ab719c5f7e202.png

משהו נוסף שקפצתם למסקנות וטעיתם בו, סחתיין על הרצף.

אגב, רמי לוי פתח את הסטוק הראשון היום ודחף את כלי העבודה של עץ האורן, והבן אדם פשוט חסם את פרדס חנה מרוב עומס. מלך.

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

הפתעה:

לפני כמה עשרות עמודים טענתם שניר ברקת תופר מכרז בשביל רמי לוי, קבלו סקופ טרי:

image.png.53129837e8436c76444ab719c5f7e202.png

משהו נוסף שקפצתם למסקנות וטעיתם בו, סחתיין על הרצף.

זה שהמכרז נתפר וזה שהמתחרה לא רוצה להשתתף בו, אולי אחרי בדיקת כדאיות מעמיקה, אלו 2 דברים שונים... 

זה לא אומר בהכרח שהמכרז לא נתפר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

די נו ברווז..

זה בדיוק כמו הרפורמת חלב והכנסת אובר לארץ - מהלכים שנועדו נטו בתור כלכלת בחירות, רק שבניגוד אל ההחלטות האחרות זאת סתם החלטה גרועה.

בגלל שהכל פה זה פוזיציה ישר ניסו לשייך את זה לשוחד, פרוטקציות או לא יודע מה.

אפשר פשוט להגיד שניר ברקת יצא אהבל.

פורסם

נו טוב. טעיתי.

אז הכסף שלי ושלך ילך מתנה לקרפור. 

image.thumb.png.ac88ee5b1697d10372e93aec76fa45a0.png

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

בגלל שהכל פה זה פוזיציה ישר ניסו לשייך את זה לשוחד, פרוטקציות או לא יודע מה.

זה שהוא והשותפים העסקיים שלו מרוויחים הרבה מאוד כסף מזה שהוא עובד כביכול תמורת שקל אחד, זה עובדות. לא פוזיציה.

אהבל הוא לא.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

בגלל שהכל פה זה פוזיציה ישר ניסו לשייך את זה לשוחד, פרוטקציות או לא יודע מה

לא כול כך קשור לפוזיציה. יש לך ספק שזה קשור לשוחד/פרוטקציות/הסכמים מתחת לשלוחן/לא יודע מה?

אתה באמת מאמין שזאת תוכנית תמימה? הרי הכול בה מפגר...

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 27 דקות, ברווז כתב:

זה לא אומר בהכרח שהמכרז לא נתפר.

זה גם לא אומר שהמכרז נתפר.

אולי כדאי להפסיק עם הקונספירציות בשקל?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

נו טוב. טעיתי.

אז הכסף שלי ושלך ילך מתנה לקרפור. 

image.thumb.png.ac88ee5b1697d10372e93aec76fa45a0.png

זה שהוא והשותפים העסקיים שלו מרוויחים הרבה מאוד כסף מזה שהוא עובד כביכול תמורת שקל אחד, זה עובדות. לא פוזיציה.

אהבל הוא לא.

למחוק בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי 3n
פורסם
לפני 31 דקות, waterman כתב:

זה גם לא אומר שהמכרז נתפר.

אולי כדאי להפסיק עם הקונספירציות בשקל?

אם היית אומר שזו יוזמה של ואטורי, גללית דיסטל, אושר שקלים או אחד הכוכבים האחרים הייתי אומר טימטון אבל ברקת ממש לא מטומטם 

לא יודע אם תפור אבל לא מצליח להבין מה עומד מאחורי זה.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

והבן אדם פשוט חסם את פרדס חנה מרוב עומס

זה לא קשה. העיירה הזאת הזויה. 50k איש ורחוב מסכן אחד עם נתיב בודד לכל כיוון. אם אתם רוצים לשמור על ״צביון כפרי״ אל תאשרו מגדלים של 15-20 קומות…

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...