Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

בעניין דירוג הפצ״רית, אלא אם מישהו מאיתנו טעה בכיוונים, יוצא שגם פה אנחנו מסכימים שעל הסקאלה בין בוגדת לצדיקה היא יותר קרובה לצד של הצדיקה, אז לא הבנתי על מה אתה כל-כך כועס.

אני חייב לתת פה תיקון בעקבות דברים שרשם @Night Driver, אני משנה את הסקאלה מצדיקה-בוגדת לצדיקה-טעתה אחושר**טה.

בסקאלה הזאת היא ברמה 1, ומבחינתי שלילת פנסיה, כל התנאים וכלא לזמן מאוד ארוך.

לצדיקה היא ממש לא קרובה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בהמשך לתגובה לגבי מה מחנה הרק לא ביבי צריך לעשות שזה בעיקר לסתום, דוגמא טרייה:

https://www.facebook.com/share/v/17PCNopMuT/

רשום בכותרת בפירוש שהפצ"רית מתנהלת כמו מישהי מהעולם התחתון, ועדיים הוא מגן על חברה שלו שהדליפה לו סרטונים וממשיך לתקוף לוחמי צהל.

סתום כבר יא טיפש לך תתחבא עם הפלאפון שלה בלב הים.

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אם הוא לא עבריין אז מאיזו הפללה עצמית הוא מפחד?

כי הוא עבר על החוק.

מי יחתום איתו עכשיו עד מדינה? הפרקליטות והמשטרה שכנגדה הוא מעיד?!

הוא מבקש מבית המשפט הגנה. וקיבל על מה שישאל.

פורסם
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

ברווז, אתה לא מבין דבר אחר - השמאל/מרכז/מחנה הרק לא ביבי, קרא לזה איך שאתה רוצה, רק צריך לקחת אנשים כמו יאיר גולן ולסגור את הפה עם דבק

מבין היטב. לחלוטין מסכים. ושמח שרובם יושבים יחסית בשקט כבר תקופה, מאז הסערה האחרונה של גולן והתחביבים.

לפני 11 שעות, stx כתב:

היא ביצעה עבירה וצריכה להיענש עליה - מבטיח לך שגם היא בעצמה חושבת ככה. העניין הוא שתשעים אחוז מאלה שיוצאים עליה - לא מחילים את אותם הסטנדרטים על האנשים מהצד שלהם,

לא זו הבעייה. 

רוב האנשים חושבים שהיא העלילה עלילות. קרי, בדיות, להד"מ, לא דובים ולא יער, על החיילים. 

אלו לא עלילות. יש הוכחות. זה קרה. 

העבירה שלה הייתה הדלפת מידע שאמור להיות מסווג. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הם לא חושבים. אין פה פעולה של חשיבה.

הם אולי מצטטים מישהו, בטח את יינון מגל.

אף אחד לא טוען שהסרטון הוא פייק שיצרו ב AI וכל עניין הבישול זה בקושי ריתוך של שני סרטונים שגם סטיבי וונדר היה רואה שזה לא אותו סרטון.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

רק צריך לקחת אנשים כמו יאיר גולן ולסגור את הפה עם דבק כדי שלא ידברו שטויות כמו "המתנחלים הם הנאצים החדשים ששותים דם של ערבים" והכל יהיה בסדר.

בינתיים הנציג שבחרת לכנסת באמת מנסה לסתום לו את הפה והגיע אתמול עם חבורת בריונים כדי לפוצץ לגולן כנס בחירות בבאר שבע.

וחיילימתנחלים במדים, שאסור לקרוא להם נאצים, ממשיכים לתקוף באלימות, יהודים וערבים.

שלשום פעילים יהודים שהגיעו למסיק בשטח שלא דורש תיאום מראש עם הצבא. המתנחלים הטיסו רחפן מעליהם וקרוב עליהם, עד שהרחפן פצע את אחת הפעילות ונפל. אז הגיעו שניים במדים, חטפו את הרחפן בכח, תחת איומי נשק וירי באויר.

הצבא הגיב בגרסה שקרית, עד שהבין שהכל מתועד ושינה אותה. הכל מתועד, אם למישהו יש עדיין סבלנות לראות.

https://x.com/MatanGolanPhoto/status/1986320074513236327

אז אולי באמת אם גולן יסתום את הפה, הממשלה הזו תוחלף. אבל האם ״הכל יהיה בסדר״? קשה לי מאוד להאמין.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, ברווז כתב:

לא רק, נבדק גם חשד כי היא הגישה תצהיר כוזב לבג"ץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, ברווז כתב:

כזה שמדליפים מהקבינט ?

או כמו שהודלף לבילד ?

• אהבתי 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 5 דקות, avngas כתב:

לא רק, נבדק גם חשד כי היא הגישה תצהיר כוזב לבג"ץ.

ובעיקר על זה היא כנראה תחטוף.

גם ביבי הגיש תצהירים כוזבים לבג"צ, לא?

ראינו כמה המסוגלות הגבוהה שלו והיכולת לנהל משפט וגם את המדינה התפוצצה לנו בפנים לפני שנתיים.

הבנאדם נבצר, פשוט לא בצרו אותו. כל ראש מהצד הלא ביבי של המפה, גם אם היה ליכודניק בן ליכודניק, ביבי היה עושה בו שפטים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, avi 1234 כתב:

אבל זה בדיוק ציבור המצביעים שלהם - שמאמין יותר למחבל מאשר ללוחם מילואים.

שמפגין נגד פיטורי רונן בר - האשם העיקרי בטבח.

שמגבה ראש שבכ ששולח למעצר נגד בחשד להדלפה למתקני שבכ ללא יעוץ בעוד שמישהו אחר מדליף משהו אז נותנים לו לאבד טלפונים.

שבעד הפסקת המלחמה מוקדם מהצפוי ללא חיסול ראשי חמאס לפחות והישג כלשהו.

שמגבה את כל הרע במדינה כל עוד שזה יכול להפיל את ביבי מהשלטון.

אז הם יפסידו

וזה בדיוק הבייס של ליכוד: אכלו לי, שתו לי - אשכנזים, שמ0ל, מפא״י/מפ״ם, דיפ־סטייט, בג״צ, יועמ״שית ותקשורת. גם אם ביבי יגנוב, ירצח או יצית את ביתם יחד עם משפחותיהם בפנים - הם ירקדו מסביב וישירו “ביבי מלך ישראל חי, חי וקיים.”

לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

אני חייב לתת פה תיקון בעקבות דברים שרשם @Night Driver, אני משנה את הסקאלה מצדיקה-בוגדת לצדיקה-טעתה אחושר**טה.

בסקאלה הזאת היא ברמה 1, ומבחינתי שלילת פנסיה, כל התנאים וכלא לזמן מאוד ארוך.

לצדיקה היא ממש לא קרובה.

היא ודאי לא צדיקה ולא סתם טעתה אחושר**טה, אלא עברה על החוק. ובתור פרקליטה זה חמור שבעתיים. עם זאת, אין לכך כל קשר לממצאי החקירה.

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

בהמשך לתגובה לגבי מה מחנה הרק לא ביבי צריך לעשות שזה בעיקר לסתום, דוגמא טרייה:

https://www.facebook.com/share/v/17PCNopMuT/

רשום בכותרת בפירוש שהפצ"רית מתנהלת כמו מישהי מהעולם התחתון, ועדיים הוא מגן על חברה שלו שהדליפה לו סרטונים וממשיך לתקוף לוחמי צהל.

סתום כבר יא טיפש לך תתחבא עם הפלאפון שלה בלב הים.

צודק ב-100% לגבי החלק הראשון. לגבי החלק השני - נחכה לפסק הדין ונראה מי צדק.

לפני 20 דקות, ברווז כתב:

מבין היטב. לחלוטין מסכים. ושמח שרובם יושבים יחסית בשקט כבר תקופה, מאז הסערה האחרונה של גולן והתחביבים.

לפחות לפי הסקרים, נראה שאף אחת מההתבטאויות של גולן לא פגעה לא בו ולא במחנה. בדיוק כמו ההצהרות של בן גביר. לכל אחד יש את הקהל שלו. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

אז אולי באמת אם גולן יסתום את הפה, הממשלה הזו תוחלף. אבל האם ״הכל יהיה בסדר״? קשה לי מאוד להאמין

אם הממשלה תוחלף לאנשים האלה יהיה פחות גב. הם לא יוכלו להרשות לעצמם מעשים כאלה כשהחברים שלהם לא בממשלה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 47 דקות, פינדר כתב:

בינתיים הנציג שבחרת לכנסת באמת מנסה לסתום לו את הפה והגיע אתמול עם חבורת בריונים כדי לפוצץ לגולן כנס בחירות בבאר שבע.

שיפוצץ, מצוין.

תציף את זה בבחירות, בלי להגיד שהוא והמצביעים שלו הם נאצים. תן להם לעשות את הטעויות.

פורסם
לפני 51 דקות, רוןS כתב:

כזה שמדליפים מהקבינט ?

או כמו שהודלף לבילד ?

בדיוק מה שאני אומר כבר כמה עמודים אחורה, בין זה לבין דיבורים על רקטום. 

וכן השקר לבג"צ זה לחלוטין חלק מהעבירה, לא הוספתי את השורה הזו משום מה. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בדומה לרבים כאן, גם אני ניזון ממקורות שונים לגבי פרשת שדה תימן.

ועדיין למרות שקראתי/צפיתי/שמעתי עשרות ניתוחים והסברים, איני יכול לומר שהעובדות ברורות לי לחלוטין - כל טענה המועלה נגועה ככל הנראה במחנאות תוך הדגשת פרטים התומכים בדעתו של בעל התזה.

לכן הגעתי למסקנה שאין כל טעם להתדיין ולהתווכח על נושא שרב הנסתר על הגלוי (ומי שסבור שהוא בסוד העניינים, מומלץ לו לחזור בעוד חודש לכמה מתגובותיו).

נתקלתי בסרטון הבא באתהצינור.

קלירלי הבחור הנ״ל מעורב רגשית ונוטה לצד הימני של המפה הפוליטית אך עם זאת, מצאתי עניין בהצגת הדברים.

רצוי לצפות ולו ע״מ לשמוע דעה אחרת (גם אם שגוייה בעיני הכותבים כאן), כדי להפריך טענות מימין.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

הצגה מסולפת של הדברים והתעלמות מהעובדות.

רק כמה נקודות שעלו לי מהר:

1. ״עכשיו הפכו את החיילים שלנו לאנסים והם מצידם מכחישים כל קשר למעשה״ - אוקיי, הם לא אנסים, אבל להגיד שאין להם קשר לפגיעה בעציר זה שקר.

2. ״להרבה אנשים היה ברור שנעשה נסיון להפליל את הלוחמים״ - אין פה הפללה, כי הם בבירור היו מעורבים

ויש עוד הרבה מה להעיר פה.

השורה התחתונה, הוא מקדיש בערך דקה, אם לא פחות למעשה עצמו ובשאר הזמן מדבר על הנזק של הסרטון בעולם ועל ההדלפה ועל השקרים ושיבוש החקירה.

ובכך הוא מאמץ את הקו הימני שההדלפה יותר גרועה מההתעללות.

אז אם אתה כבר בקטע של סרטונים, הנה סרטון שמיטיב לתאר את השורה התחתונה:

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...