Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

מי שאמר את המשפט "עומק הנסיגה כעומק החקירה" לא ידע מה זה קונספירציה 

עוד מעט תגיד שהתקשורת לא אתרגה אותו 

איך אתה מסביר את העובדה שבנאדם בשנה אחת התהפך?

שוב, תיאוריות קונספירציה, ציטוט אנשים אחרים, אפס עובדות, והתרסה שאני אביא הסברים.

לא.

תואיל (תואילי?) להביא איזשהם סימוכין ממשיים לטענה. ככה זה עובד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יתעסק בשטויות כמו המשפט שלו, פיטורי יועצים משפטיים, וועדות חקירה, לצאת נגד השב"כ על הקשרים עם קטאר, הכל חוץ מהאזרחים שלו שסובלים מתחת לאדמה בעזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

https://images.wcdn.co.il/f_auto,q_auto,w_1400/3/8/6/1/3861726-46.jpg

ועכשיו נראה מה יעשה ביבי.

ביבי עכשיו דואג להדחת ראש השב"כ, היועמ"שית, לחוקק חוק חסינות מחקירות לחברי כנסת , להעביר חוק אי גיוס לחרדים, להעביר לחרדים 5 מליארד שקל, לדאוג שיקבלו את חוק העמותות.

השלב הבא - דחיית הבחירות אחרי המלחמה כי בזמן המלחמה לא מתעסקים בדברים שלא קשורים במלחמה ( כי עד עכשיו התעסקנו רק בנושאים של המלחמה).

אנחנו עם פראייר ומטומטם. אין דרך אחרת לתאר את זה.

בסוף מה שיהרוס וישמיד את מדינת ישראל זה רק המנהיגים שלו.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, RK כתב:

שוב, תיאוריות קונספירציה, ציטוט אנשים אחרים, אפס עובדות, והתרסה שאני אביא הסברים.

לא.

תואיל (תואילי?) להביא איזשהם סימוכין ממשיים לטענה. ככה זה עובד.

אתה מצפה למכתב רשמי מהפרקליטות?

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

אתה מצפה למכתב רשמי מהפרקליטות?

אני מצפה לפחות לראשית ראיה ממך ומכל מי שמפמפם את זה. אחרת זה נראה כמו תומכי כדוה"א השטוח/כמטריילס - הנה זה קיים, ואם אתה לא מאמין בזה, אתה פתי. כובע נייר אלומיניום לכל דבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני שומע רשת ב' בעיקר וכל חבר כנסת מהקואליציה מסיים את הראיון בברכת "בשורות טובות". אבל כל מה שאני שומע מהם זה רעל פילוג ושנאה כלפי כל מי שהוא מהצד השני. מותר ככה להשתמש בביטוי הזה כנגד הציבור השני? לדעתי אין בשורות טובות מאז ה 7.10.2023

• מבאס 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 14 דקות, Michazzz כתב:

אני שומע רשת ב' בעיקר וכל חבר כנסת מהקואליציה מסיים את הראיון בברכת "בשורות טובות". אבל כל מה שאני שומע מהם זה רעל פילוג ושנאה כלפי כל מי שהוא מהצד השני. מותר ככה להשתמש בביטוי הזה כנגד הציבור השני? לדעתי אין בשורות טובות מאז ה 7.10.2023

אני חושב שאם אלי שרעבי שבועיים אחרי השבי אומר "יש לי רגעים מאושרים כבר", אנחנו גם יכולים להסתכל על המציאות בצורה קצת פחות מפוצלת. יש גם בשורות טובות.

פורסם
לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

יש גם בשורות טובות

חוץ מחזרת החטופים, איזה בשורות טובת יש?

כל מה שהממשלה עושה כרגע זה עוד מאותו הדבר שהיה לפני ה-7, רק רע יותר. מספיק לראות את רגב ולוין בקרית שמונה (ורגב עם ביטוי זול של אין כאן אור באשמת ראש העיר שלא דאג לזה כאילו זו לא עיר שספגה לפני רגע אין ספור רקטות) מנסים להביא לבחירת ראש עיר אחר, לעומת זה בפועל שהם מסרבים לפגוש, כדי להבין שכלום לא השתנה. 

תושבי העיר, שבהחלט מזוהה עם הליכוד, הצביעו אחרת ובחרו בזה שתכלס דאג להם כל המלחמה, ראש העיר הנוכחי. רגב ביקרה יותר פעמים במרוקו במהלך המלחמה לעומת מספר הביקורים שלה בקריית שמונה, או בכלל.

פורסם
לפני 2 דקות, Supertigre כתב:

חוץ מחזרת החטופים

אז זו כבר בשורה טובה, ולכן אני אומר שלהגיד שהכל רע זו ראייה מפוצלת. אולי ראייה שגם מקשה עליך לראות עוד דברים טובים שקורים או קרו.

פורסם

תספר לנו על הישגי הממשלה הנוכחית. אשמח לשמוע.

להפגש עם משפחות חטופים? יותר קל למשפחות להיפגש עם טראמפ מאשר עם ביבי.

שיצא לנבצרות ושנלך לבחירות.

ועדת חקירה ממלכתית, יועמ"שית אוביקטיבית ולא כנועה לממשלה, ושיפעלו למענינו הציבור. נמאס כבר.

פורסם
לפני 12 דקות, Supertigre כתב:

חוץ מחזרת החטופים,

גם זה הופסק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אסור שהחטופים ישמשו קלף פוליטי, נכון שעצוב לי לשמוע אב של חטוף שמספר שהוא הצביע לביבי (וימשיך להצביע שזה הזוי)  - אבל צריך להחזיר את כולם.

כל מיני חרדים שמתבטאים במילים כמו "לחזור למלחמה עכשיו" שיתכבדו ויתגייסו הם ומשפחותיהם. למה שרק אנחנו נשרת/נילחם/נשלם בחיינו? 

וכל הרבנים שאומרים נמות ולא נתגייס ומעודדים את הציבור שלהם לא להתגייס - תפסיקו בבקשה לבקר אצל רופא, במיון ובכל מה שקשור למדינה - לכו לרבנים שירקחו לכם משחה מחוטים קדושים וככה תבריאו. נמאס כבר.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 12 שעות, Supertigre כתב:

לא בשנה. זה שיש הבטחת בחירות ויש דברים מאחורי הקלעים, זה לא משהו חדש. שמועות, כנראה מבוססות כי הן פורסמו גם פה ושם, על כוונתו של שרון לפנות מספר התנחלויות בגוש קטיף שקשה להגן עליהן, כבר נשמעו רגע לאחר שנבחר לראשונה בשנת 2001, כארבע שנים לפני האירוע המדובר. איך שר האוצר של קיצוץ הקצבאות הוא אותו אחד שמוכן לתת להם הכל? איך זה שאמר שעסקת ג'יבריל תרמה לטרור שחרר לאחר 30 שנה יותר מחבלים תמורת חייל אחד? אנשים משנים דעה, נסיבות משתנות, לא חסר עוד אלף תירוצים , אחד מהם לדוגמה הוא פשוט יותר ויותר תושבים וחיילים מתים כל שנה בגזרה. 

יש לך טעות.  לפני הבחירות אז עמרם מצנע הציע את ההצעה שלו

הצידוק של שרון למהלך שלו היה דברים שרואים מכאן לא רואים משם

בקשר לדוגמה שהבאת זה שונה כי זה הבדל של 20 ו 30 שנה. אם בשניה של אמת תשאל אותו אם המהלכים שהוא עושה זה טוב הוא רע הוא יגיד רע.

פורסם
לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

הצידוק של שרון למהלך שלו היה דברים שרואים מכאן לא רואים משם

קודם כל באמת שדברים שרואים מכאן לא רואים משם, יש מרחק של שמים וארץ בין לומר "לחסל את חמאס" לבין לחסל אותו בפועל. אני התייחסתי לידיעה של זאב שיף בשנת 2001 שכבר אז אמר ששרון חושב לפנות מספר ישובים בגוש מכיוון שפשוט לא ניתן להגן עליהם בצורה הזו, בסוף הוא עמד מול שתי ברירות והן כיבוש עזה ומנהל צבאי על כל המשמעויות העצומות של זה, כולל התנגדות נחרצת של ארה"ב, או לסגת לגבול בר הגנה. כמובן שתמיד יש עוד אופציות ולכל אחת מחיר, אפשר גם היה להישאר וסיכוי סביר שהיו לנו כל מני מיני 7 באוקטובר כבר אז. 

לפני כשעה, EliC25 כתב:

אז זו כבר בשורה טובה, ולכן אני אומר שלהגיד שהכל רע זו ראייה מפוצלת. אולי ראייה שגם מקשה עליך לראות עוד דברים טובים שקורים או קרו.

בשורה טובה לנו האזרחים, לא למי שאחראי על כך שהם בכלל הגיעו למצב הזה, עבורם זה רק תיקון טעות ואין להם מה להתגאות בזה. אני לא רואה בחברי הממשלה גרם של מוסר, אנושיות וחסד, גרם של צער או מחשבה שאולי טעינו, הם הרי עושים עכשיו ביתר שאת את מה שתמיד רצו לעשות, מנצלים את הייאוש ואווירת המלחמה. אני מאוד מקווה שבקרוב יצאו שוב לרחובות, אין לממשלה הזו עוד זכות למשול, פשוט אין. 

• תוכן חדש...