Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, MadCat_LE כתב:

מה זה לא יכולה? אף פעם לא ניסינו. אני לא מדבר על הקישקושים ששמענו בעבר כמו שלטון חמולות, אלא הקמת שלטון בינלאומי חיצוני מלא (לא ישראלי) כולל אינדוקרינציה מחדש, מגיל אפס, לעזתים איך להיות בני אדם.

כן, אם צריך שיהיו בפאקינג מחנות "חינוך מחדש" עד שתינוקות יגדלו עם ערכים שאינם רק "לרצוח יהודים זה הדבר".

היינו יכולים להתחיל דבר כזה עם לגיטימציה מלאה לפני שנה.

היום זה כבר לא רלבנטי.

אין חיה כזו ״שלטון בינלאומי מלא״. מי יגדיר מה זה אומר? מי יאכוף אותו? איזה אינטרס יש למדינה כלשהי לסכן חיילים או שוטרים שלה באכיפה? מה ייצא להם מזה?
עזה לא ישימה בכלל כשטח עצמאי (מדינה או אוטונומיה), כי זה שטח קטן מדי ללא שום משאבים טבעיים צפוף לחלוטין, וללא יכולת להכשיר כוח אדם שיהיה תשתית להרמת אוטונומיה כזו. גם הפתאח נשאר אירגון תומך טרור, וגם הוא לא יכול לשלוט ברצועה עכשיו כמו שלא הצליח בעבר (באופן מילולי אנשי הפתאח נזרקו מגגות הבתים שם ב-2006 לפצפץ את הגולגלות שלהם על הקרקע).
מעב לזה, אף אחד בעולם (כולל לא ארה״ב) לא מוכן לשום פתרון שלא כולל מדינה פלשתינית ריבונית. ריבונית אומר שאין לך שום say לא בחינוך שם, לא באינדוקטרינציה, לא בכוח הצבאי שהם ישקמו או כל נושא אחר.
אין פתרון אלא לרוקן את כל הרצועה מכל יושביה עד האחרון, להשלים את חילופי האוכלוסין של 1948-1951 (מדינת ישראל העניה קלטה 700000 פליטים יהודים מארצות ערב, ואלה לא קלטו אפילו פלשתיני אחד כאזרח שווה-זכויות (מאוחר יותר ירדן התחילה להעניק אזרחות אוטומטית לכל פלשתיני בתחומה, אבל היא המדינה הערבית היחידה שבכלל מאפשרת אזרחות מפלשתינים). צריך להגלות את תושבי הרצועה בכוח הזרוע לארצות מהם גורשו יהודים.
את הרצועה עצמה? להשאיר כשטח ריק, בתור אזהרה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדע בדיוני.

מדינות ערב לא יסכימו לקבל אפילו פלסטיני אחד. בכל מקום שהם מגיעים מתחילות מלחמות וסכסוכים פנימיים.

הם בורחים למדינות מערביות, וגם שם מתחילים להבין שזו טעות להכניס אותם.

האנשים האלה, גם אחרי שהצליחו לברוח מעזה ולבנות לעצמם חיים במדינה מערבית, עדיין נחשבים פליטים. כל הסיפור שלהם זה הscam הכי גדול בעולם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, PinkDolphin כתב:

אין פתרון אלא לרוקן את כל הרצועה מכל יושביה עד האחרון, להשלים את חילופי האוכלוסין של 1948-1951 (מדינת ישראל העניה קלטה 700000 פליטים יהודים מארצות ערב, ואלה לא קלטו אפילו פלשתיני אחד כאזרח שווה-זכויות (מאוחר יותר ירדן התחילה להעניק אזרחות אוטומטית לכל פלשתיני בתחומה, אבל היא המדינה הערבית היחידה שבכלל מאפשרת אזרחות מפלשתינים). צריך להגלות את תושבי הרצועה בכוח הזרוע לארצות מהם גורשו יהודים.

מה הפרקטיקה?

איך אתה מבצע את זה?

איך אתה לוקח עשרות אלפי או מאות אלפי פלסטינאים ומגרש אותם, נניח, לעיראק?

(ודווקא אם מסתכלים על יחסים בין מדינות - המלחמה מול לבנון וחיזבאללה יצרה הרבה פחות רעש בעולם מזו בעזה.)

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

מדינות ערב לא יסכימו לקבל אפילו פלסטיני אחד. בכל מקום שהם מגיעים מתחילות מלחמות וסכסוכים פנימיים.

הם בורחים למדינות מערביות, וגם שם מתחילים להבין שזו טעות להכניס אותם.

הפליטים באירופה הם מוסלמים אבל ברובם המכריע לא פלסטינאים.

יש קהילה עזתית גדולה מאוד במפרציות למשל והם חיים שם בשקט כמו כל אחד אחר.

תבחין בין מי שמהגר כי נאלץ להימלט מהבית שלו לבין מי שהיגר מבחירה חופשית על מנת לבנות חיים ועתיד לו ולמשפחתו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

מה הפרקטיקה?

איך אתה מבצע את זה?

איך אתה לוקח עשרות אלפי או מאות אלפי פלסטינאים ומגרש אותם, נניח, לעיראק?

(ודווקא אם מסתכלים על יחסים בין מדינות - המלחמה מול לבנון וחיזבאללה יצרה הרבה פחות רעש בעולם מזו בעזה.)

קודם כל צריך להסכים שזה הפתרון 

לפני 6 שעות, mikyl כתב:

קודם כל מה לא לעשות. לא שקט תמורת שקט, לא מזוודות כסף תמורת שקט, לא הפצצות דיונות או עמדות תצפית ריקות בתגובה לירי רקטות. ולזכור טוב טוב שחמאס הוא לא נכס.

חמאס יתחיל לירות רקטות על ישראל? לפרק להם את הפרלמנט החדש שיבנו, לפרק תחנות משטרה, משרדים ושאר סמלי שלטון. לפרק מאגרי דלק יחד עם כל תחנות דלק. לפרק כל מה שקשור לחמאס. לא יספיק? לפרק תחנות חשמל ושאר הלוגיסטיקה. ואם יהיה צורך לבוא לבקר כמו ביו"ש לפני שהוא יגיע לממדי מפלצת כמו ב-7/10.

בקיצור אתה רוצה שתהיה מלחמה כמו עכשיו 

פורסם

אם צריך מלחמה אז מלחמה אבל לא כמו עכשיו.

כשאתה יוצא למלחמה אתה פועל בכל הכוח להשיג את מטרותיה. אנחנו היום בסוג של בט"ש שחיילים נפגעים ואין שום התקדמות בשום תחום.

פורסם
לפני 5 שעות, ליין מן כתב:

יש בעיה קטנה -  העולם וארה"ב לא יאפשרו לנו לעשות זאת..
הם יגידו כל עוד לא נפגעו הרבה ישראלים, מלחמה צריכה להיות תואמת לנזק שנגרם לישראל.

סיפורי סבתא או יותר נכון של ביבי. עשינו את זה בעבר בג'נין, עושים את זה היום ביו"ש, עושים את זה בסוריה, לבנון ותימן. בשום מקום שהזכרתי הנזק לא תואם לזה שנגרם לישראל. בלי להזכיר את עזה עצמה. 

כך  אמרנו בסוף עופרת יצוקה .. כאשר כבשנו חלקים מהרצועה וחצינו את עזה דרך ציר נצרים עד הים.
ושוב היה מבצע, והעולם לא הרשה לנו לפגוע בתשתיות 

עוד פעם סיפורי סבתא ביבי. היו וויכוחים במערכת הביטחון, אבל הדרג המדיני הכריע. למה? כי יהיו אבדות וישנה אחריות, אז עדיף שקט תמורת שקט. 

יותר מזה
העולם וארה"ב דורשים שנכניס חשמל ומים מאצלנו, כי נגמר הדלק והגז למרצחים.
היכן הזיכרון שלכם - היינו כבר עם הרעיונות הללו לפני ההסכמים הקודמים
ואחר-כך, לא הרשו לנו..

בולשיט. הרעיונות היו, אבל ביצוע אפס. דרך אגב זה בערך גם הסכם שחתמנו עם לבנון.

אפילו את המוקשים שהיו בעבר באיזור הגבול עם רצועת עזה.. בחלק הישראלי ומשמשים כנשק הגנתי.
דרשו מצה"ל להוציא מהאדמה - שלא יפגעו אזרחים עזתים תמימים המנסים לחדור לישראל.

זה העולם שדרש מצה"ל להחזיק בגבול שלושה ארבע גדודים עם מוצבי דמי וטנק וחצי לא תקינים? להוציא חיילים לחופש כי "חג"? 

כל הסכם בעבר עם מחבלי החמאס, אשר ישראל כמנצחת, מאפשרת בהסכם סחיטה ומשלמת מחיר מוגזם
הוא הבסיס להסכם הבא.. בדיוק כמו עכשיו

כמו שכבר כתבתי תלוי בך.

לפני 3 שעות, PinkDolphin כתב:

אין חיה כזו ״שלטון בינלאומי מלא״. מי יגדיר מה זה אומר? מי יאכוף אותו? איזה אינטרס יש למדינה כלשהי לסכן חיילים או שוטרים שלה באכיפה? מה ייצא להם מזה?
עזה לא ישימה בכלל כשטח עצמאי (מדינה או אוטונומיה), כי זה שטח קטן מדי ללא שום משאבים טבעיים צפוף לחלוטין, וללא יכולת להכשיר כוח אדם שיהיה תשתית להרמת אוטונומיה כזו. גם הפתאח נשאר אירגון תומך טרור, וגם הוא לא יכול לשלוט ברצועה עכשיו כמו שלא הצליח בעבר (באופן מילולי אנשי הפתאח נזרקו מגגות הבתים שם ב-2006 לפצפץ את הגולגלות שלהם על הקרקע).
מעב לזה, אף אחד בעולם (כולל לא ארה״ב) לא מוכן לשום פתרון שלא כולל מדינה פלשתינית ריבונית. ריבונית אומר שאין לך שום say לא בחינוך שם, לא באינדוקטרינציה, לא בכוח הצבאי שהם ישקמו או כל נושא אחר.
את הרצועה עצמה? להשאיר כשטח ריק, בתור אזהרה.

אשליות 

לפני 58 דקות, עדי-אל כתב:

פתרון לא ישים הוא לא פתרון אלא אשליה.

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אני לא חושב שזה הפתרון. אבל למי איכפת מה אני חושב? מצביעי *לפיד*, שמוצג על ידי תומכי הקואליציה כשמאלן קיצוני, כתבו פה ובכל מקום אחר במהלך השנה האחרונה שהם בעד טרנספר ו או השמדה של כל מה שזז בעזה. עם ישראל ברובו בחר בימין על מלא. המנדט שם.

מה זה משנה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 13.1.2025 בשעה 10:18, יובל .מ. כתב:

איזה סיבה יש לאדם שלא מסתיר כלום לנהל הליך משפטי עם שם משפחה קודם?

חיכיתי עם התייחסות לזה, כי אני לא משפטן ולא היה ברור לי מה בדיוק היה שם.

אז בינתיים התברר שהוא לא הסתיר את השם שלו, אלא עיריית ת״א הכניסה את השם שלו כפי שהיה רשום בטאבו, יחד עם עוד עשרות בעליי דירות בבניין המדובר. וכל זה בתביעה נגד הקבלן (בעלי הדירות צורפו רק בגלל שהם הבעלים).

תביעה שולית על מקרה סטנדרטי שנסגרה ללא אירועים מיוחדים. השופט לא היה מעורב, אלא אח שלו מיופה הכח. כל זה כשהוא הבעלים (יורש) של חצי דירה, בבניין של 36 דירות, אם אני זוכר נכון.

מה שלמדתי מהדבר הזה, זה שאם זה כל מה שמכונת הרעל מצאה על השופט ואני בטוח שהם השקיעו מאוד בחפירות, מדובר כנראה באיש הכי ישר במדינה.

אבל אני בטוח שזה לא יפריע לך להמשיך להאמין שכולם מושחתים (ועוד באותה מידה) וכולם דופקים אותך ואותנו.

image.thumb.png.e904e59a9a21e92ebc0e25f670168c53.png

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, PinkDolphin כתב:

עזה לא ישימה בכלל כשטח עצמאי (מדינה או אוטונומיה), כי זה שטח קטן מדי ללא שום משאבים טבעיים צפוף לחלוטין, וללא יכולת להכשיר כוח אדם שיהיה תשתית להרמת אוטונומיה כזו.

אתה יכול לתמוך בהצהרה הזאת עם עובדות? לפחות בתיאוריה האזור היה יכול להיות מדהים. יש מספיק מקום ואוכלוסיה מספיק מוכשרת לחקלאות, תיירות, דייג או תעשייה אם התושבים היו משקיעים את הזמן בפיתוח מעל הקרקע במקום לחפור מנהרות מתחת

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

הפליטים באירופה הם מוסלמים אבל ברובם המכריע לא פלסטינאים

אז מה? לא רוצים פליטים מסוריה כמו שלא רוצים פליטים מעזה.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

קהילה עזתית גדולה מאוד במפרציות למשל והם חיים שם בשקט כמו כל אחד אחר

ספר את זה ללבנון וכויית. או למצרים שלא מוכנה להכניס אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

אז מה? לא רוצים פליטים מסוריה כמו שלא רוצים פליטים מעזה.

ספר את זה ללבנון וכויית. או למצרים שלא מוכנה להכניס אותם.

אף אחד לא רוצה פליטים ולא רוצה מהגרים ממקומות נחשלים.

מזכיר לך שגם ישראל לא מעלה הרבה מאוד יהודים אתיופים שתקועים במחנות מעבר.

פורסם

ישראל לא מעלה אותם בגלל שלא בטוח שהם יהודים. 

כבר 20 שנה שומעים על "אחרוני היהודים" שצריכים לעלות משם. אם כבר לא היו שם אין כספים ותפקידים...

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

חיכיתי עם התייחסות לזה, כי אני לא משפטן ולא היה ברור לי מה בדיוק היה שם.

אז בינתיים התברר שהוא לא הסתיר את השם שלו, אלא עיריית ת״א הכניסה את השם שלו כפי שהיה רשום בטאבו, יחד עם עוד עשרות בעליי דירות בבניין המדובר. וכל זה בתביעה נגד הקבלן (בעלי הדירות צורפו רק בגלל שהם הבעלים).

תביעה שולית על מקרה סטנדרטי שנסגרה ללא אירועים מיוחדים. השופט לא היה מעורב, אלא אח שלו מיופה הכח. כל זה כשהוא הבעלים (יורש) של חצי דירה, בבניין של 36 דירות, אם אני זוכר נכון.

מה שלמדתי מהדבר הזה, זה שאם זה כל מה שמכונת הרעל מצאה על השופט ואני בטוח שהם השקיעו מאוד בחפירות, מדובר כנראה באיש הכי ישר במדינה.

אבל אני בטוח שזה לא יפריע לך להמשיך להאמין שכולם מושחתים (ועוד באותה מידה) וכולם דופקים אותך ואותנו.

image.thumb.png.e904e59a9a21e92ebc0e25f670168c53.png

גם המשטרה לא פותחת בחקירה
לא היה לי ספק שמדובר בקשקוש מקושקש מהרגע הראשון למה? כי זה נשלף ברגע האחרון.
אם היה משהו שם היו שולפים את זה כבר מזמן, כי זה היה מוביל לביטול המינוי, מכיוון שאין שם כלום שלפו את זה ברגע האחרון כצעד נואש של הילד כאפות לוין לעשות רעש ואולי לדחות את הקץ.
האיש הארור הזה לוין, אני יורק בכל פעם שמישהו אומר את השם שלו. ילד כאפות מסכן ואיש קטן ובינוני שלא מפסיק לעשות נזקים.

יובל מספיק כבר עם ההשקפת עולם הילדותית הזו ש"כולם אותו דבר" ונסיון נואש למצוא סימטריה בכל דבר.
לא, כולם לא אותו דבר ולא, לא תצליח למצוא בצד השני אנשים גרועים כמו אלו שבממשלה עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני לא חושב שזה הפתרון. אבל למי איכפת מה אני חושב? מצביעי *לפיד*, שמוצג על ידי תומכי הקואליציה כשמאלן קיצוני, כתבו פה ובכל מקום אחר במהלך השנה האחרונה שהם בעד טרנספר ו או השמדה של כל מה שזז בעזה. עם ישראל ברובו בחר בימין על מלא. המנדט שם.

מה זה משנה?

עזוב מה שתומכי הקואליציה אומרים.  

זה כי כבר מבינים שעם כל הגינויים והרעש שיש בעולם וכל המלחמות כנראה עדיף כבר לעשות משהו שבאמת עוזר.

יש עוד מדינות בעולם שזכויות אדם לא באמת שוות בעניהם ועדיין עושים איתם עסקים (בעיקר מדינות ערביות כמו קטר, סעודיה ותורכיה אבל גם סין וסינגפור) בגלל אינטרסים

כנראה אנחנו לא עושים מספיק בשביל האינטרסים האלו 

• תוכן חדש...