Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה די עובדה שהוא טס לקחת קרדיט רק על הצלחות ולעולם לא לוקח אחריות על כשלונות. זו גם די עובדה שמה שאצל כולנו נכנס תחת ההגדרה של "אמפתיה", ואצלו קיים רק במסגרת משחק פוליטי, הוא שומר רק למי ששייך לימין הדתי. וגם זה, עד שמעמידים אןתו במקום.

זו לא עובדה, אבל אני חושב שאם היה יכול, היה מתאפר שעתיים, עולה על מסוק וטס להצטלם ליד הגופה עם החיילים בשטח, ואולי גם ממציא על הדרך שהוביל אותם אישית בקרב.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, garicho כתב:

תשמעו, הוידאו של סינוואר מהרחפן, עם היד הדפוקה, יושב על הספה, שבור, בהריסות, זורק בחצי כח מקל עלוב על הרחפן. זה אימג׳ חזק

איך שראיתי אותו מיד נזכרתי בהירש גולדברג פולין נחטף עם יד קטועה ואמרתי לעצמי שלפחות הוא מרגיש לפני שנפטרים ממנו את מה שעבר על הירש ז"ל.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 דקות, EliC25 כתב:

לגבי כל הפסקה הראשונב אני מסכים במאה אחוז, איך הבנת שעל זה הדיון?

כתבת על פרסום נפילת החללים. ואני אמרתי שלדעתי הם לא מעניינים אותו, או שהם נפלו בגלל גלנט, וגנץ. 

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

זה די עובדה שהוא טס לקחת קרדיט רק על הצלחות ולעולם לא לוקח אחריות על כשלונות. זו גם די עובדה שמה שאצל כולנו נכנס תחת ההגדרה של "אמפתיה", ואצלו קיים רק במסגרת משחק פוליטי, הוא שומר רק למי ששייך לימין הדתי. וגם זה, עד שמעמידים אןתו במקום.

זו לא עובדה, אבל אני חושב שאם היה יכול, היה מתאפר שעתיים, עולה על מסוק וטס להצטלם ליד הגופה עם החיילים בשטח, ואולי גם ממציא על הדרך שהוביל אותם אישית בקרב.

"גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר".

צודק לגמרי, וגם אני כתבתי את זה כמה פעמים.

היכולת שלו לצאת לנאומים מלהיבים שנייה אחרי הצלחות ולהיעלם לגמרי ולהשאיר להגרי את הבמה בכשלונות זו אחת הסיבות למה בחיים לא אוכל להצביע למי שיש סיכוי שיישב איתו.

אפס מסריח.

כמובן שכל השרים הלקקנים ישר כתבו בטוויטר "כל הכבוד לראש הממשלה".

ההצלחה פה היא אחת, של אותו לוחם שעשה תצפית כמו שצריך והצוות איתו שחתר למגע תוך סיכון חיים אישי.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

. להבדיל ממוות של מרטירים שהוא תמיד מנופח ולא מוכחש, כשסמל של העם הבלסטיני נהרג זה חתיכת מכה מוראלית

וזה שהפגר שלו נמצא אצלנו זו חתיכת מכה מוראלית פי 3.

מת- מת. קדוש. אללאא יירחמו. אבל הגופה שלו אצל הציונים? זה כבר משהו שהם עלולים לשלם עליו הרבה.

• אהבתי 2
פורסם

אני חושש שאתם משליכים מהנורמות של החברה הישראלית לנורמות עזתיות. המאמצים שעושים פה למען הבאת גופות לקבורה לא קיים בשום עם ביקום, עוד מימי גופת יוסף שסחבו 400 שנה אחרי החניטה לארץ כנען. לתרבויות אחרות פחות אכפת.

אשמח מאוד להתבדות כמובן ואני מקווה שזה כן יהווה קלף מיקוח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

כתבת על פרסום נפילת החללים. ואני אמרתי שלדעתי הם לא מעניינים אותו, או שהם נפלו בגלל גלנט, וגנץ. 

גם לדעתי

אבל זו לא עובדה אלא הנחה

ואם עובדתית הוא התייחס לנופלים בהצהרה שלו, זה יהיה שקר להגיד שהוא לא התייחס לנופלים בהצהרה שלו.

לפני שעה, SlowRide כתב:

באמת לא ברור מה הסיפור עם כל אלה שכותבים כל הכבוד לביבי כאילו הוא החייל שפוצץ לסינואר את הראש.

אני לא עוקב אחרי ישראלים בטוויטר אבל מסתבר שמלא בחו"ל קונים את הבולשיט הזה.

במקום לכתוב כל הכבוד לביבי צריך לכתוב כל הכבוד לצה"ל.

ביבי והממשלות שלו הם אלה שהובילו אותנו לשפל שהתחיל את כל האירועים האלה ואסור לשכוח את זה גם אם בעוד שעה מחזירים את כל החטופים בכניעה מוחלטת בלי שום עסקה.

כבר היה לי דיון על זה אתמול מיד אחרי ההודעה שזה היה במקרה

מתנגדי ביבי שאמרו " הנה עוד רגע ביבי יצא להצהרה שהוא הנחה והורה" ואז תומכי ביבי שהיו לידי ואמרו "אבל זה לא במקרה כי הוא הנחה להכניס כוחות ולהישאר בציר פילידפי וכו" ועניתי שגם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

כי דיברת על תרחיש דמיוני 🙂

אם נסראלה היה מחוסל ככה לבדו במקרה כנראה האפקט היה שונה אבל אנחנו לא יודעים מה היה קורה כי זה לא קרה.

@David32 אנחנו לא יודעים מה היה קורה אם רק נסראללה היה מחוסל, אבל יודעים מה קורה עכשיו:

Screenshot_2024-10-18-11-19-34-978_org.telegram.messenger-edit.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, EliC25 כתב:

רק אני לא מבין אם זה מרחפן שעולה כל כך הרבה כסף, למה האיכות של הוידאו היא ב240P?

כי זה לא כטבמ שצהל הנפיק. זה כטבמ שמישהו קנה באופן פרטי

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

יש רחפני צילום ( בלבד ) קטנים לכל מיני יחידות בשטח,

כן של צה"ל.

עוזר מאוד בכניסה למבנים, מנהרות, לגלות צלפים על גגות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

באמת לא ברור מה הסיפור עם כל אלה שכותבים כל הכבוד לביבי כאילו הוא החייל שפוצץ לסינואר את הראש.

ביבי לא פיצץ לסינואר את הראש.

אבל ביבי התעקש להיכנס לרפיח למרות אין ספור - בכירים/חכים/תקשורת/ארה''ב שלחצו לא להיכנס לשם, ו/או לצאת משם כמה שיותר מהר. 

בשורה התחתונה, הכניסה לרפיח והשהות שם חיסלה את סינואר, ואולי גם תביא סיכוי טוב יותר לשחרור חטופים, ובכלל ליום שאחרי ברצועה.

יש כ''כ הרבה ביקורת מוצדקת על ביבי, אין שום צורך לחפש אותו במקומות שמגיע לו קרדיט.

נ.ב. כמובן שהוא לא "היחיד" שמגיע לו קרדיט..

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, - XM - כתב:

ביבי לא פיצץ לסינואר את הראש.

אבל ביבי התעקש להיכנס לרפיח למרות אין ספור - בכירים/חכים/תקשורת/ארה''ב שלחצו לא להיכנס לשם, ו/או לצאת משם כמה שיותר מהר. 

בשורה התחתונה, הכניסה לרפיח והשהות שם חיסלה את סינואר, ואולי גם תביא סיכוי טוב יותר לשחרור חטופים, ובכלל ליום שאחרי ברצועה.

יש כ''כ הרבה ביקורת מוצדקת על ביבי, אין שום צורך לחפש אותו במקומות שמגיע לו קרדיט.

נ.ב. כמובן שהוא לא "היחיד" שמגיע לו קרדיט..

ונזכור שביבי הוא זה שעיכב את הכניסה לרפיח כי הוא חלש, ואם לא האיומים של בן גביר וסמוטריץ היה חותם על עסקה מזמן.

קיצר שוב גניבת דעת.

עריכה:

הוכחה בלייב לכמה ביבי הוא אפס פחדן דחיין מסריח, שרק מבלבל את השכל ותמיד אומר "שלא אמרו לו":

https://www.ynet.co.il/news/article/bjldtnjlje#autoplay

יותר לוזר מיאיר לפיד.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 4
פורסם

אין על מה לתת לביבי קרדיט. זה לא מעניין אם הוא התעקש על כניסה לרפיח. זה לא מעניין אם הוא הנחה ואמר וסיפר איזה בדיחת קרש על חמוצים. לא מעניין. זה עוד פחות מעניין כשכל השופרות - מברדוגו ועד לסגל - מפמפמים את אותו המסר מאתמול, על זה שאנחנו חייבים הכל מלך שלהם. וזה ככ ציני שגם אם היה בי מינימום של ההערכה אליו, הוא היה נמחק.

תבינו, אנחנו משחקים במשחק שונה. אתם מנסים לתאר את הכל במונחים "הוגנים". כביכול אם מגיע קרדיט אז מגיע. אבל זה משחק חד כיווני לחלוטין. הצד הביביסטי לעולם לא יתן קרדיט לאף אחד אחר חוץ מהמלך, על שום דבר. ולעולם לא ידרוש ויצפה ממנו לאחריות. וזה לא שתהיה פה איזו קונסטלציה מדומיימנת שבשם אותה ההגינות אתם תגידו "כן, הנה, ביבי עשה משהו טוב או נכון" והביביסטים יגידו "כן גם כל הכבוד לצהל ומערכת הבטחון" או משהו. לא. כל פרצה כזו בסך הכל תנוצל שוב כדי לתרץ את פולחן האישיות ושום דבר מעבר. כי טוב זה ביבי. ורע זה כל דבר שהוא לא ביבי.

אני שומע, רואה, קורא אותו ואת מה שהוא מוציא לעם דרך השופרות. אני לא מצליח לזהות שם רמז לאיכפתיות ממישהו או משהו. כן. אני יודע. זה גם סוג של tunnel vision. כשבן אדם בוחר לחרבן עלי במשך שנים, בין אם כדי לשרוד בשלטון, לבין אם כי הוא עם איזה תסביך משיחי ובאמת בטוח שמותר לו הכל כי הוא מציל את העולם, גם הדברים הטובים, שבגדול נגזרים ממקריות, אילוצים פוליטים ובערך זהו - ולא מאיזו ראיה אסטרטגית, כי האיש כישלון אסטרטגי פנומנלי, אולי הכי גדול שחי בעידן המודרני - לא מעניינים. 

אוקיי. יופי. ביבי חיסל את סינוואר. בטח עוד שנתיים הוא יספר ברצינות שהוא לבש מדי סיירת מטכל מהמילואים עם אח שלו, וכיוון את הכוחות בשטח. וראש הממשלה שלצידו תזרוק תוך כדי הערות עוקצניות שבלי זה היה זורקים את כולנו לגז, והיא לא מבינה למה הוא עוסק בזה, במקום לשבת איתה בבית. ובמקביל הוא ימשיך להקריס את המדינה מבפנים, ימשיך להוביל אותנו להפסד ארוך טווח מול איראן, ימשיך לתת תפקידים לחובבות יהלומים או נעילות במרפסת. וזהו.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...