Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, sperial כתב:

אל תשכח שבנט היה ראש ממשלה שנה ובתקופת הקורונה, שהייתה אתגר עצום בפני עצמו, ולפיד היה ראש ממשלת מעבר 4 חודשים, לא בדיוק מעמד עם לגיטימציה לפתוח במלחמה.

אבל, שוב, יובל - כמו שכתבתי לפני כמה שבועות: אי אפשר להוציא ממך את הביביסט: ״אבל לפיד״.

זה לא קשור לביביסט יא אנרכיסט.

אין לי אמונה באף אחד מה120 שנמצאים היום. אף אחד.

הם קוקסינלים אחד אחד.

בעצם אולי אחד יכול לקבל את הקול, וזה ליברמן שהתפטר במחאה על הקוקסינליות של ביבי.

השאר גם קוקסינלים אוהבי קוקטיילים ושחיתויות.

ואם אתה לא נכנס לתפקיד וישר פועל נגד התוכנית לשחיטת תושבי הגליל אתה בדיוק אותו זבל כמו ביבי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

זוכר שכתבתי שטיעון נגד לפיד הוא טיעון שתקף בעבר, בהווה, בעתיד וביקומים מקבילים?

מסתבר שזה זלג מהביביסטים החוצה ונהיה מטבע לשון. "אבל לפיד".

ההבדל בין מה שאתה מכנה בזלזול "לפיד וחבריו" לבין הטרוריסט לחוסר ביטחון לאומני שיש לנו היום, זה שבנגביר ישר מוצא אשמים, עוד לפני שהוא מחפש. ברור שהיועמ"שית לא בסדר, שצריך לגרש משפחות, שהפצ"רית שונאת חיילים, שצריך למוטט מסגד.

בדיוק כמו שהאנטישמים מאשימים את היהודים בכל הצרות שלהם.

לפיד וחבריו, עם כל הביקורת, כנראה היו מנסים להבין את התחקיר המבצעי, להבין איזה משאבים היו חסרים לשב"כ כדי לעלות על המפגע, מגדילים נוכחות של שוטרים גלויים וסמויים ביישובים הערביים (היה פרויקט שבנגביר ביטל, היה לו חשוב לתת כביכול כסף למשטרה, לקדם שוטרים עבריינים ולגבות אותם בחקירת מח"ש, למנות מפכ"ל בהליך שהוא בדיחה, ולתת דרגות קצונה לצל, הבריון האלים, תוך שההפקרות חוגגת ויש מגזר שלא נחקר לא משנה במה הוא פושע, גם כשהוא מוביל פלישה מתוקשרת לבסיסים צבאיים).

אני לא חסיד של לפיד. האמן לי. אבל במבחן של מי רוצה מדינה מתוקנת ומתפקדת, הוא לפחות ב- TOP 30 של הכנסת הנוכחית, בעוד שבנגביר סוכן הכאוס במקום תלת ספרתי.

עזוב שבמעשית לפיד בטופ 3 מהסוף שבכלל באים לכנסת 

גם בתיאוריה הוא לא מציג אלטרנטיבה אמיתית

• אהבתי 1
  • משעמם 1
פורסם
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

עזוב שבמעשית לפיד בטופ 3 מהסוף שבכלל באים לכנסת 

גם בתיאוריה הוא לא מציג אלטרנטיבה אמיתית

לפיד היה מחכה לתחקיר, רואה מה צריך לעשות ולא עושה אותו כי יש לו טיסה. 

פורסם
לפני 30 דקות, יבגניפ כתב:

רגע, מה? אז עכשיו הסיפור הוא שזה בכלל לא משנה שביבי העביר להם כסף, כי הם פלשו עם קטנועים ישנים?

שאלוהים יעזור לי.

הם חצו עם קטנועים שהיה אסור לייבא לרצועה אבל אישרו להם להכניס חלקי חילוף לאופנועים שלא קיימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אגב, אתם לא הבנתם לגמרי את הכוונה שלי ב"אבל לפיד".

יש לי חבר ששאלתי אותו פעם למי הוא הולך להצביע, ואמר לי "בשביל מה להצביע הם כולם אותו חרא". נתתי לו את הנאום של "אם כל אחד לא יילך אז לאחרים יהיה יותר השפעה..." ובלה בלה בלה.

היום אני אומר אותו דבר. 

לפיד לוחמני נגד החרדים? הוא אותו זבל כמו ביבי ואם יסכימו לשבת איתו הוא יחתום איתם חוזה ברגע.

אז בשביל מה?

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

גם כשלפיד ובנט היו בשלטון, התוכנית של כיבוש הגליל הייתה ידועה לכולם.

גם הם לא עשו כלום.

קודם כל אתה לא יודע מה עשו ומה לא. לעשות זה לא רק לפתוח במלחמה כוללת או במבצע צבאי אלא אפילו להיערך על גבול כמו שצריך (שאם היו עושים את זה ברצועה ומשאירים אפילו את הכוננות המינימלית שנקבעה שכללה עוד 50% על הכוחות שהיו) לא פולשים או לא מצליחים לגרום נזק משמעותי.

פורסם (נערך)

הוא לא יודע, אבל כמו כל ביביסט בטוח שהיו עושים פחות טוב.

מה שאני בטוח בו זה שני דברים:

1. שהמדינה אחרי אסון השביעי באוקטובר, אם היה מתרחש במשמרת של ממשלת בנט לפיד, הייתה מתפקדת יותר טוב בהרבה בפן הכלכלי והארגוני, הפעלת מערכות חינוך, לגיטימציה בינ"ל ובמתן חזון מסוים ליום שאחרי. קשה לי להאמין שהצפון היה מפונה שנה שלמה (and counting).

2. רמת האלימות וההסתה שהביביסטים היו מפעילים כנגד הממשלה ההיפותטית הייתה ברמה של פצועים והרוגים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 15 דקות, פריג'י כתב:

הוא לא יודע, אבל כמו כל ביביסט בטוח שהיו עושים פחות טוב.

מה שאני בטוח בו זה שני דברים:

1. שהמדינה אחרי אסון השביעי באוקטובר, אם היה מתרחש במשמרת של ממשלת בנט לפיד, הייתה מתפקדת יותר טוב בהרבה בפן הכלכלי והארגוני, הפעלת מערכות חינוך, לגיטימציה בינ"ל ובמתן חזון מסוים ליום שאחרי. קשה לי להאמין שהצפון היה מפונה שנה שלמה (and counting).

2. רמת האלימות וההסתה שהביביסטים היו מפעילים כנגד הממשלה ההיפותטית הייתה ברמה של פצועים והרוגים.

1. אין שום דבר במה שאני כותב שיכול להיחשב ביביסט.

2. הם היו פחות גרועים מביבי אבל גם גרועים. תודה.

לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל אתה לא יודע מה עשו ומה לא. לעשות זה לא רק לפתוח במלחמה כוללת או במבצע צבאי אלא אפילו להיערך על גבול כמו שצריך (שאם היו עושים את זה ברצועה ומשאירים אפילו את הכוננות המינימלית שנקבעה שכללה עוד 50% על הכוחות שהיו) לא פולשים או לא מצליחים לגרום נזק משמעותי.

זה בול מה שביבי מכר לנו כל השנים.

לפיד רצה הפסקת אש בצפון לפני שבועיים, משום מה לא רואה אותו לוחמני מדי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, אתם לא הבנתם לגמרי את הכוונה שלי ב"אבל לפיד".

יש לי חבר ששאלתי אותו פעם למי הוא הולך להצביע, ואמר לי "בשביל מה להצביע הם כולם אותו חרא". נתתי לו את הנאום של "אם כל אחד לא יילך אז לאחרים יהיה יותר השפעה..." ובלה בלה בלה.

היום אני אומר אותו דבר. 

לפיד לוחמני נגד החרדים? הוא אותו זבל כמו ביבי ואם יסכימו לשבת איתו הוא יחתום איתם חוזה ברגע.

אז בשביל מה?

עדיף ממשלת לפיד וחרדים על ממשלת ביבי סמוטריץ בנגביר וחרדים.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפסקת אש תמיד תהיה בסוף והשאלה היסודית מה תנאי הפסקת האש.

אם התנאים הם 1701 כשאתה גם אוכף אותם (מגיב מיד על כל הפרה) אז מה הבעיה?

הרי השגת את מה שארצית בלי להרוג חיילים.

ועכשיו ברשותכם פורש היום מהדיון. ביום הזה זה גדול עליי.

• אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אז בשביל מה?

תראה, אני חלקית שותף לתחושה שלך. בטח כשהמועמד המוביל להחליף את ביבי זה גנץ, שאני עדייו היום לא יודע מה הוא רוצה ולמה הוא בפוליטיקה.

ובכל זאת, כשאני קם היום בבוקר וקורא על מינויים או תהליכים במשרדי ממשלה שונים או פריצת התקציב - אני לא מאמין ששום דבר נעשה בשבילי כאזרח, בתהליך סביר ומבוקר. וגם אם מה שעושים לא נועד לתפור ג׳ובים ליהלומים - לכל היותר זה נועד לשרת מגזרים מסויימים.

אני לא מצפה מלפיד או בנט או גולן או אף אחד אחר להיות מסוגל לפתור את בעיות העומק בישראל. אין גם מישהו בפוליטיקה הישראלית כרגע שמביא חשיבה חדשנית באף תחום.

ובכל זאת, די כמעט כל מי שמתמודד ולא שייך לקואליציה של היום, פחות רקוב ממי שכן.

ואני חושב שהסיבה לצאת להצביע זה לא בהכרח קונספציה מהפכנית על שילוב החרדים בחברה - קרב אבוד, או איזה שינוי בתפיסה בטחונית. אלא הדברים הקטנים ביומיום. פרויקטים כמו המטרו או הרקל, שימשיכו להתפורר אצל מירי רגב. מערכת חינוך. משטרה. כלכלה, שלא בעזרת השם. וכו׳

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אין שום דבר במה שאני כותב שיכול להיחשב ביביסט

"אבל לפיד", "כל ה-120 גרועים" וכהנה הן ססמאות ביביסטיות לכל דבר ועניין. בסופו של דבר הלך הרוח הזה הוא בדיוק זה שמשאיר אותו בשלטון. מכאן שבתוך תוכך, אתה ביביסט.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 שעות, avi 1234 כתב:

חיזבאללה חזק הרבה יותר מחמאס מבחינה כלכלית ומבצעית והצלחת לתת לו מכה אנושה וכמובן להתכונן לזה.

הייתה תוכנית? כן, אבל שוב היה ראש ממשלה שלא העז לממש אותה, היה לנו המון המון מזל בתחום הזה. 

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, RK כתב:

"אבל לפיד", "כל ה-120 גרועים" וכהנה הן ססמאות ביביסטיות לכל דבר ועניין. בסופו של דבר הלך הרוח הזה הוא בדיוק זה שמשאיר אותו בשלטון. מכאן שבתוך תוכך, אתה ביביסט.

ביביסט היה אומר לך "ביבי לא אשם" וממשיך להצביע לו. אני כבר כמה פעמים רשמתי שהאחריות של 1200 נרצחים ביום היא עליו.

מכאן - שלא.

כאילו, אני מבין שאתם רוצים שאהיה רפליקה מדויקת שלכם, אבל לא יקרה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

יובל, אל תיכנס לתחרות המגעילה הזו כי אחרי ה 7.10 אף אחד בממשלה הזו לא יכול לצאת טוב יותר מלפיד וחבריו.

אז גם כשאתה בא לרקוד על הדם תסתכל על השלולית בצד שלך.

ומה שהכי עצוב זה שהדם בשתי בשלוליות בלי קשר לגודל שלהם זה הדם של כולנו ובמקום לעצור את ההתמלאות שלהן עסוקים בלריב מי שופך יותר דם.

צודק 100%.

ועדיין לפיד מצליח לצאת מטומטם בכל פעם מחדש.

לא מאמין שהצבעתי לכסיל הזה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...