Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב, סגרתי טיסה למדריד לעוד חודש וחצי (נסגרה לפני המלחמה), התעניינתי בקבוצות תיירים לראות מה היחס לישראל.

אתם יודעים, הצהרות נגדנו של הממשלה והפגנות ענק בלה בלה בלה.

אנשים מדווחים על תחושת ביטחון מוחלטת וכל מי שנתקלו בו רק פירגן לישראל.

אם הסביבה שלכם בחו"ל היא אנטי ישראלית הייתי ממליץ לכם להחליף סביבה במקום להיות בפחדים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

לא. ומה יש לעשות עלינו סנקציות. + אנשים מסויימים לא קונים דברים ישראלים בסופרים וכאלה. שזה כמובן מטומטם אבל מה אני אעשה. לפחות אני לא מכיר כאלה.

למה לא? הרבה חברות מערביות הוציאו את הפעילות שלהן מרוסיה. פה אם כבר ההפך, הציבור נמנע מלרכוש תוצרת של מדינות כמו טורקיה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, MostlyWicked כתב:

זה נחמד שאתה מסתמך על רגשות, אני אישית מעדיף עובדות קרות.

https://www.timesofisrael.com/poll-most-young-americans-back-ending-israel-many-find-jewish-genocide-calls-okay/

81% מכלל המשיבים תומכים בישראל, בקרב הצעירים בלבד (18-24) זה סביבות 50%, למרות שהרבה פעמים הם נותנים תשובות סותרות.

אם יש לך מידע קונקרטי (לא הרגשות שלך) לכך שהרוב נגד ישראל, אשמח לראות.

אין לי מושג מה העמדות של הציבור האמריקאי, אבל את הסקר הזה צריך לקחת בע״מ.

מדובר בשאלון און ליין, כשלא מצויין איך נבחרו המשיבים. האם פנו למדגם מייצג וביקשו מהם לענות או שזה היה פתוח למי שמגיע לשאלון בעצמו.

מדובר בקצת מעל 2000 משיבים. שענו על הרבה שאלות. ולא ראיתי שיש אופציה לענות ב״לא מעניין אותי״, אלא שהנשאל מחוייב לנקוט בעמדה כלשהי.

לענ״ד הרוב הגדול של תושבי אמריקה, לא יודע למצוא את ישראל על המפה ולא ממש מעניין אותו מה קורה פה.

וגם בסקר הזה אפשר לראות כמה אנחנו מעניינים אותם:

image.thumb.png.7bf0b636deac9507e5dbc064db54f08e.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

מדובר בשאלון און ליין, כשלא מצויין איך נבחרו המשיבים. האם פנו למדגם מייצג וביקשו מהם לענות או שזה היה פתוח למי שמגיע לשאלון בעצמו.

מדובר בקצת מעל 2000 משיבים. שענו על הרבה שאלות. ולא ראיתי שיש אופציה לענות ב״לא מעניין אותי״, אלא שהנשאל מחוייב לנקוט בעמדה כלשהי.

לענ״ד הרוב הגדול של תושבי אמריקה, לא יודע למצוא את ישראל על המפה ולא ממש מעניין אותו מה קורה פה.

נניח ואתה צודק. זה לא סותר את זה שאין רוב אנטי-ישראלי עצום בארה"ב כמו שמנסים לצייר.

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

גם להביא את הסקר הזה כדוגמא זה לא נכון. השאלה היא מה הכי חשוב באופן אישי, לא סדר החשיבויות. יש מצב שישראל במקום 2 מבחינת חשיבות אצל כולם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שישראל לא חשובה להם לא אומר שהם נגדנו ואנחנו הבאד גאי...

פשוט הגיוני מאד שהבעיות שלהם מעניינות אותם יותר מהבעיות של מדינה אחרת.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Pika007 כתב:

זה מאוד מאוד פשוט. לך בכל מקום בעולם, באמת כל מקום, ותגיד את המילה "ישראל". בדוק את התגובה שתקבל.

תראה אני לא מבין גדול, ואני לא איזה מוסד סטטיסטי או וואטאבר, אבל כאן באוסטין מה שאתה מתאר ממש לא נכון, ובנטוורק שלי שמורכב מאלפי אנשים בארה״ב (granted - רובם בטק אז יש סנן) זה גם לא נכון.

אמהמה דווקא הנטוורק שלי (לאו דווקא האנשים עצמם, שהם ישראלים/לשעבר ברובם, אלא הסביבה שלהם - אקדמאים אקזקיוטיבס בכירים וכו׳) מורכב מסביבה שיש בה הרבה ביקורת לישראל, וגם שם מה שאתה מתאר לא רלוונטי. מה שכן יש יותר ויותר זה ״עיקום אף״ - וסלחו לי אני יודע שזו דעה מאוד לא פופולרית בפורום המורכב מחובבי רכב ישראליים - לגיטימי לגמרי. 

וכן, אם תלך לסביבה של בומרים מטומטמים שלא מתעמקים בכלום תמצא שונאי ישראל שחושבים שהפלסטינים הם סטייל הנייטיב׳ז המדוכאים וכו׳, בסדר ואם תלך לסביבה rural המורכבת מעמחה/פלביאנים תמצא המון פרו ישראל שונאי ערבים פרופר. מה שמשנה זה מקבלי ההחלטות והאנשים עם הcapital שיתוו מדיניות, ועדיין יש שם תמיכה בישראל, לרוב.

אבל התמיכה מתכווצת עם השנים, ואני מצטער להודות שזה די בצדק. לחברים אמריקאיים שאני מסביר את הסיטואציה, אבל ללא פרופוגנדה כי זה פחות הקטע שלי, ההסבר לא יוצא פרו ישראלי אלא בעיקר ״הכל חרא, הכל מטומטם, הפלסטינים חרא ומטומטמים יותר״. לא בדיוק ההייטק ניישן ״וילה בג׳ונגל״ עליה גדלתי ולה אני מייחל בעצמי.

זה מה יש, אתם (ציבור) בוחרים בשיא הסחלה, והמדיניות והמדינה נראים בהתאם. העולם לא צריך להיות אנטישמי בשביל לחשוב שישראל מתנהלת בצורה לא תקינה, זה די ברור ברגע שמורידים את המשקפיים בצבעי כחול לבן ומסתכלים סתם דרך זכוכית רגילה.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

דרך אגב, סגרתי טיסה למדריד לעוד חודש וחצי (נסגרה לפני המלחמה), התעניינתי בקבוצות תיירים לראות מה היחס לישראל.

אם הסביבה שלכם בחו"ל היא אנטי ישראלית הייתי ממליץ לכם להחליף סביבה במקום להיות בפחדים.

או להחליף סביבה בישראל או להחליף קבוצת טלגרם/whatapp.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מזרח אירופה איפה שאני נמצא זה לא דוגמה, אבל פה בטח ובטח לא ״מעקמים את האף״ אם אתה מישראל. ההפך, הם מבואסים שהתיירים הישראלים הפסיקו להגיע ומקווים שעכשיו שיהיה יותר טיסות יותר מהם יבואו לפה.

לפני איזה כמה שבועות שמעתי שערבים שכרו כמה אוטובוסים בגרמניה וניסו להגיע לפולין להפגנות נגד ישראל (ההפגנות פה זה באמת דרדלה - משני הצדדים). כל מיני גורמים יותר קיצוניים בגרמניה. הבנתי שהפולנים פשוט סובבו אותם אחר כבוד על הגבול.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 54 דקות, oryo כתב:

אבל התמיכה מתכווצת עם השנים, ואני מצטער להודות שזה די בצדק. 

גם בישראל התמיכה לישראל מתכווצת עם השנים. 

• מבאס 1

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

להיות בפחדים? 

למה זה תמיד הולך לאיזה קיצון שבאים ויורקים עליך ברחוב ודוקרים כי אתה ישראלי?

תחושת הביטחון שלי מוחלטת, גם בחוץ, גם בעבודה. ועדיין אני יכול להגיד לך שלא כולם תומכים, או לגמרי תומכים.

ואין הפגנות פה, נגמר, ואלה שהיו היו מעאפנות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 39 דקות, David32 כתב:

כי לישראלים רבים יש שילוב מנצח בין חוסר נסיון ובין בטחון מופרז - והעצות בהתאם

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לא מבין גדול, אבל קראתי גם שבמדריד היחס לישראל שונה מברצלונה, וזה הגיוני כנראה מכל מיני סיבות. בטיול של שבוע במדריד, אני חושב שזה היה המקום היחידי באירופה שלא שמעתי בו ערבית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

האשמה חמורה של ראש השב״כ כלפי אחת מהכלבלבות של נתניהו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

להיות בפחדים? 

תחושת הביטחון שלי מוחלטת, גם בחוץ, גם בעבודה. ועדיין אני יכול להגיד לך שלא כולם תומכים, או לגמרי תומכים.

ואין הפגנות פה, נגמר, ואלה שהיו היו מעאפנות...

"יובל, אין לי מושג מה אתה חושב שאפשר "להראות לכל העולם", אבל הזירה הזו כ"כ אבודה שאין טעם להשקיע בה מאמץ. דעת הקהל כרגע 900000% נגדנו, אין פה שמץ של מאזן וגם אין לך דרך לשנות את זה."

"זה מאוד מאוד פשוט. לך בכל מקום בעולם, באמת כל מקום, ותגיד את המילה "ישראל". בדוק את התגובה שתקבל."

"מה שלרוב מוטה מאוד לטובתנו, כרגע מוטה מאוד נגדנו."

"אתם לא מבינים, בכלל, כמה אנחנו כרגע הבאד-גאי האולטימטיבי בעולם. צפון קוריאה יושבים ואוכלים פופקורן כי אנחנו תחת הזרקור."

קרא את התגובות של פיקה. הוא טוען שאנחנו בערך אחרי צפון קוריאה עכשיו. זה לא קיצון?

למרות שאור חושב שאנחנו חסרי מושג בישראל הקטנה, יש פה כמה אנשים שמוכיחים שזה לא נכון.

והתגובה שלי הייתה מוכוונת פיקה ושאר האנשים שטוענים שאנחנו מוקצים בעולם פלוס מינוס. אם אתה מרגיש בטוח אז שיהיה בהצלחה זה לא מכוון אלייך.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...