Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

אני די בטוח שזה לא ברור לו לפי פוסטים אחרים שלו

הבן אדם לא איתנו.

בגלל זה לא רואה ממש טעם להתייחס אליו פה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, CX25GTI כתב:

מציע לך לראות את הסידרה על בגצ בערוץ 11 , חלק לא קטן מהמעורבים אז בהליך החקיקה טוענים שהוטעו ויש כאלה שיגידו במתכוון.

בוא נגיד שהוטעו. מאז שהחוק עבר אף אחד מהם לא חשב להעלות הצעת תיקון לחוק?

בחיאת, אנחנו לא מטומטמים.

לפני 30 דקות, CX25GTI כתב:

לא רק שניתן , אלא זו בדיוק הבעיה , כוח שאינו מרוסן , ואין הגדרת סמכות מה תחומי האחריות והמגבלות על בגצ.

22 חוקים שנפסלו על ידי בג"ץ - המכון הישראלי לדמוקרטיה (idi.org.il)

קראת לפחות חלק מה "פסילות" האלה?

בגץ קובע שיש סתירה ושולח את המחוקק לבחור מה הוא מתקן. המחוקק שלא מעט פעמים דואד משיקוליו הוא שהחוק שנכפה עליו לא יעבור בבגץ כדי שיהיה לו את מי להאשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר היה פה?

IMG_20230308_182558.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

בוא נגיד שהוטעו. מאז שהחוק עבר אף אחד מהם לא חשב להעלות הצעת תיקון לחוק?

בחיאת, אנחנו לא מטומטמים.

אתה לא יודע מה קרה לאנשים שהעיזו להעביר ביקורת על ברק, בגלל זה אתה חושב שאף אחד לא ניסה לעשות כלום.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

חברים, אני לא בפייסבוק, מישהו מוכן להעלות פוסט על סיגי ביבר, טייסת יהודיה אמריקאית עם ניסיון בקרב מגע ומתנגדת לפונדקאות?

image.jpeg.1a8a40d53d1d3608dcf57a1ec1e4dacf.jpeg

• מצחיק 10
פורסם

סיפור 60 החדרים פורסם כבר לפני מספר ימים, ומשם מה נתניהו מסדר לעצמו תמיד פגישות ביום ו' בצהריים, מה שמשאיר אותו בחו"ל עד מוצ"ש. עד כמה שאני זוכר קודמו בתפקיד היה עושה קפיצות קטנות וטס במטוס מנהלים קטן של אחת מזרועות הממשלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 17.11.2022 בשעה 18:48, m3x7r3m3 כתב:

אז תבחר בבן גביר, אולי יוציא את טיבי מהכנסת, ביבי יזדקן, ואז תהיה תוכנית ריאליטי כזו - ביבי וטיבי במדבר.

m3x7r3m3 לאן נעלמת ? כבר 3 חודשים אתה נעדר מהפורום.

• מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם

שודר היום בחדשות 13. עוד חברה מוציאה כספים. ובכלל.

https://13tv.co.il/item/news/economics/qwz03-903455043/?pid=62&cid=902992386

כלכלה בטלטלה: האזהרות מפני המהפכה המשפטית – והתוצאות

בצל המהפכה המשפטית, המשק הישראלי מיטלטל בין אזהרות של גופים בין-לאומיים לבין החלטות של חברות ענק למשוך את כספן לחו"ל. עושים סדר בצונאמי ההתרעות שהתקבלו מסביב לעולם, והתוצאות שכבר מגיעות.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אחרי שהממשל האמריקאי החליט להחרים את סמוטריץ בביקורו המתוכנן באמריקה, התפרסם הערב שנציגי הממשל ביטלו את השתתפותם בכנס הבונדס, לאחר שהמארגנים סרבו לבטל את הזמנתו של השר.

מעניין כמה משקל יש לזה בחשבון הנפש של סמוטריץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הנזק כבר נגרם, יהיה מאוד קשה לאחות את הקרעים בין העם. בין אם מכוון, בין אם לא, ביבי בישל את זה טוב טוב בעשורים האחרונים ועכשיו זה קורה. הממשלה הזו תיפול, הבלוף של הימין מתגלה וימשיך להתגלות ומה אז? תקום גרסה חדשה של בן גביר וסמוטריץ שיציגו מצג "קיצוני" יותר ואז בוחרי הימין ילכו עוד יותר רחוק?

ואולי, הדבק שהדביק את העם הזה מראש לא היה הכי איכותי ועתידו היה להחלש בכל מקרה, וזה הדבר המסוכן ביותר שמדינת ישראל תחווה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה יודע איך אומרים, צריך שניים לטנגו.

ה"שמאל" אחראי לפילוג ולמצב לא פחות מביבי. 

זה לא הייתה סיסמת הבחירות הלא רשמית באחת המערכות האחרונות, מפלגות רק לא ביבי?   אין שום מצע פרט לזה.

אפשר גם לטעון שההקצנה ימינה, ובחירה באנשים כמו בן גביר, לא באה משום מקום.

מדובר בתגובת נגד לחוסר המשילות של המדינה, היעדר אכיפה, בתי משפט מנותקים, הפשיעה הגואה במגזר הערבי ובערים המעורבות, דוגמת הפרעות בשומר חומות ועוד.

לא בטוח שבן גביר יתקן את המצב, כי לדבר יותר קל מלעשות, בדיוק כמו שלפיד גם למד, אגב, אבל הבחירה בו לא נובעת "סתם מגזענות".

פורסם
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

הנזק כבר נגרם, יהיה מאוד קשה לאחות את הקרעים בין העם. בין אם מכוון, בין אם לא, ביבי בישל את זה טוב טוב בעשורים האחרונים ועכשיו זה קורה. הממשלה הזו תיפול, הבלוף של הימין מתגלה וימשיך להתגלות ומה אז? תקום גרסה חדשה של בן גביר וסמוטריץ שיציגו מצג "קיצוני" יותר ואז בוחרי הימין ילכו עוד יותר רחוק?

אני מדבר בשם עצמי בלבד אבל לי אין קרע מול אף אחד. יש לי חילוקי דיעות אבל הם לא אישיים ואין לי קרע עם אף אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

ואולי, הדבק שהדביק את העם הזה מראש לא היה הכי איכותי ועתידו היה להחלש בכל מקרה, וזה הדבר המסוכן ביותר שמדינת ישראל תחווה.

אני חושב שיש נטייה לראות בתהליכים דמוקרטיים מהותיים, אבל קשים, כחורבן. 

נהפוכו.

זו הדמוקרטיה בפעולה.

בינתיים

זה כמו ויכוח קשה עם אשתך. לפעמים זה נחוץ, עושים את זה, עוברים את, מתקדמים.

או שלא.

נחיה ונראה

ככה זה בד"כ עובד, הרמוניה לא תהיה במדינה רב גוונית כמו שלנו. 

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אני מדבר בשם עצמי בלבד אבל לי אין קרע מול אף אחד. יש לי חילוקי דיעות אבל הם לא אישיים ואין לי קרע עם אף אחד.

אני יודע איפה עומדת נקודת הקרע שלי.

למשל, אם מישהו חושב שבכוח צבאי נגרש מכאן את רב הציבור הערבי/פלסטיני באשר הוא.

או, בצד השני, מי שרוצה מדינת כל אזרחיה על-מלא, בלי ציביון יהודי. גם זה לא עובר אצלי.

או ביטול בחירות

יש דברים שמבחינתי שתיחרב המדינה ושהוא לא ייתרחש.

יש קווים אדומים.

הרכב הוועדה לבחירת שופטים... עוד לא.

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...