Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לדעתי יותר מביש מהמסמך תמיכה המטופש היה הציוץ של יאיר נתניהו נגד אדלשטיין שנמחק במהרה וחוסר התגובה של אדלשטיין.. חשבתי שהוא אחד האחרונים שם בליכוד עם עמוד שדרה. כנראה שטעיתי.

מה הבעיה עם חוסר התגובה של אדלשטיין?

הוא כנראה (בצדק) לא ראה לנכון להגיב לציוץ של הטרול הזה, מה גם שהוא מחק אותו די מהר.

פורסם

במחשבה השניה, אולי הוא דווקא כן הגיב בערוצים הפנימיים וזה גרם למחיקה של הפוסט. אבל מישהו צריך לשים את ה"טרול" הזה במקומו ונשמע שמשהו חשוב כיו"ר הכנסת היה מתאים למשימה, אילו היה מוצא לנכון להתבטא בעניין.

פורסם

ה״טרול״ הזה הוא בנה של הכח השליט בבלפור, ולהתעסק איתו זה להתעסק איתה, על כל המשמעויות הכרוכות בכך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מתישהו מישהו יצטרך להיות זה שפותח את החזית, אחרת גורל הליכוד יהיה כגורל העבודה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חזית תיפתח רק שקריסת המשפחה תהיה מובטחת, כמו צ׳אושסקו למשל.

עד אז אף אחד לא יתעסק, למרות שזה לא מיקו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5564285,00.html

תשמעו, אחרי שהם איבדו את הבושה וכבר לא פעם ראשונה מצהירים בגלוי שהם רוצים מדינת הלכה עדיין יהיו חילונים שיצביעו להם בגלל עלה תאנה בשם איילת שקד?

יותר מזה, מי שמצביע לליכוד צריך לשאול את עצמו, האם הוא רוצה בממשלה את האנשים האלה? כי זה first choice אוטומטי של ביבי בהרכבת הממשלה. לדעתי עכשיו זוהי צומת שכיוון אליו תצעד תלוי בבחירת הפניה. מדינת הלכה זה כבר לא משהו דמיוני אם החברה האלה יהיו שרים בממשלה (אמיתית, לא מעבר).

אני פונה לניקו והאחרים פה שמצביעים ליכוד. אתם לא רואים בזה סכנה למערכת החינוך ובכלל לעתיד המדינה? אשמח להסבר, כי לא מובן לי איך בן אדם חילוני יכול להתעלם מתמרורי אזהרה ענקיים שכאלה.

פורסם

מצביעי הליכוד מבינים שעקב מטרת הקיסר שלהם - להישאר בשלטון לעד - ה"שותפים הטבעיים" שלו כוללים אנטי-ציונים, עבריין מורשע וקיצוניים משיחיים?

קשה לי להאמין שבאמת הגענו כמדינה למצב הזה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

שקד וחבריה מצליחים לשווק תדמית ליברלית יחסית כלפי חוץ, בעיקר כי הם מציגים תפיסה ימנית כלכלית. מעבר לזה שאני לא מאוד מחבב את שקד עצמה, והיא מצטיירת כאדם אגרסיבי וחובב אלימות, האיחוד וזה שהיא בראשו די מצביעים על זה שבניגוד לפנטזיות של הנהגת הציונות הדתית, הם רחוקים מלהוביל את העם וכנראה שלא יובילו אותו אף פעם. ולמען האמת, אני לא מבין אפילו למה דתיים מצביעים להם.

אני, בכל מקרה, הייתי מאוד שמח לראות כמעט כל ממשלה שלא הם ולא החרדים לא נמצאים בה - גם כדי שיחזרו למימדים הטבעים שלהם וגם כדי שהמיסים שלנו ילכו לפחות קצת פחות למה שרק פוגע עוד ועוד ועוד במדינה לטווח הרחוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שקד וחבריה מצליחים לשווק תדמית ליברלית יחסית כלפי חוץ, בעיקר כי הם מציגים תפיסה ימנית כלכלית. מעבר לזה שאני לא מאוד מחבב את שקד עצמה, והיא מצטיירת כאדם אגרסיבי וחובב אלימות, האיחוד וזה שהיא בראשו די מצביעים על זה שבניגוד לפנטזיות של הנהגת הציונות הדתית, הם רחוקים מלהוביל את העם וכנראה שלא יובילו אותו אף פעם. ולמען האמת, אני לא מבין אפילו למה דתיים מצביעים להם.

אני, בכל מקרה, הייתי מאוד שמח לראות כמעט כל ממשלה שלא הם ולא החרדים לא נמצאים בה - גם כדי שיחזרו למימדים הטבעים שלהם וגם כדי שהמיסים שלנו ילכו לפחות קצת פחות למה שרק פוגע עוד ועוד ועוד במדינה לטווח הרחוק.

רק אציין שהמימדים הטבעיים שלהם גדלים מיום ליום.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שקד וחבריה מצליחים לשווק תדמית ליברלית יחסית כלפי חוץ, בעיקר כי הם מציגים תפיסה ימנית כלכלית.

מדינת הלכה ליברלית. זה נשמע כמו קורבט עם מנוע של ספארק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, בגלל זה בכל פעם שאני רואה אנשים דתיים במרחב האינטרנטי מכריזים על עצמם כ״ליברלים״ אני מופתע. אני באמת לא יודע מאיפה הגיע הצורך הזה, ואני מנחש שזה בדיוק מה שזה נראה לי בהרבה מקרים - ניסיון בעיקר קודם כל להציג קונטרה לכל מה שנתפס כשמאל וסוציאליזם - אבל בכל מקרה, אפשר לראות בהרבה מקרים איך זה פשוט לא עובד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ליברלים כלכלית עם החרגות בענייני שבת, כשרות, דת, ושכחתי עוד כמה. כן, זה ללא ספק שעטנז מוזר.

אני דווקא נוטה לחבב את שקד הודות לקרירות מופגנת שהיא ההפך מהסחבקיזם הכחלוני (כן כן יהיה בסדר יאללה גירעון)

אבל שאר המועמדים ברשימה - די מעוררים צמרמורת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא שזה ישנה למי ממצביעיו, אבל, תשתית ראייתית נגד ליצמן על הצעת שוחד והפרת אמונים.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5564545,00.html#autoplay

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...