Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא, למוסלמים היה תור זהב שבו היו פי אלף יותר משכילים מהנוצרים בארופה.

הניחו את היסוד להרבה ענפים שבהם אנו משתמשים עד היום כמו אלגברה וגיאומטריה.

הם בסך הכל לקחו את הפקידות מהאמפריה הביזאנטית ואת האפס מההודים. את הגיאומטריה ידעו היוונים לפניהם. לחידושים העצומים של האיסלאם אין שום ביסוס.

דני

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

היהדות, מנגד, תמיד הייתה דת של שלום. בגלל זה האל הוא "אלוהי צבאות", בגלל זה אנחנו אמורים ליישב את הארץ, לבנות את בית המקדש ולהשמיד את העמלק.

אה. בעצם שכחתי. לפני כמה עמודים כבר כתבת למה זה בסדר - כי אתה מאמין בזה שזהו רצון האל. כן, מאוד שונה מהמוסלמים שאתה יוצא כאן נגדם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בודאי שלא. הרי אין שום דרישה עקרונית מצד האסלאם להפיץ את האסלאם באלימות דווקא. איש מעולם לא אמר "דין מוחמד בסייף", או כינה כל ארץ שאינה תחת שלטון מוסלמי בשם "מקום המלחמה" ("דאר אל חרב"). דברים כאלו לא יעלו על הדעת, כמובן.

דני

והציווי להשמיד את עמלק והאינטרפטציה המודרנית המתועבת ש"עמלק" זה הפלסטינים ו"תורת המלך", זה הכל אנשים שוחרי שלום, כן?

הם בסך הכל לקחו את הפקידות מהאמפריה הביזאנטית ואת האפס מההודים. את הגיאומטריה ידעו היוונים לפניהם. לחידושים העצומים של האיסלאם אין שום ביסוס.

דני

אתה טועה, אבל כבר ראינו, כשאתה שומע ערבים אתה לא רואה בעיניים, אז אני אפילו לא אתחיל להסביר לך למה.

תבדוק רק מה מקור המילה אלגברה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"עמלק" היה העם הראשון בעבר שניסה להשמיד אותנו, לכן היום עמלק הוא כינוי לעם שאיתו אנחנו במלחמה. מה שכתוב שצריך להרוג את עמלק זה לא כפשוטו. עובדה היא שכתוב בגמרא שמבני בניו של המן למדו תורה בבני ברק.

בנוגע לתרומת האיסלאם, אתם משום מה נתקעים על עניין המדעים אבל לדעתי מצד הארכיטקטורה וכו' הם תרמו המון, אני אישית מאוד אוהב את סגנון שלהם.

נ"ב, את הספר "תורת המלך" לא קראתי, אבל למיטב ידיעתי הספר מדבר על מציאות של מלחמה, שבה הכללים שונים.

פורסם

haranza, צודק לגמרי לגבי ארכיטקטורה. אני פחות אוהב את זה, אבל אי אפשר שלא לשים לב להשפעות ערביות במה שנבנה בצידו הצפוני של הים התיכון. אפילו בשוויץ ראיתי מבנים עתיקים שזה בהם לידי ביטוי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אתה מדבר על איך אתה רוצה לחיות (לא להתכופף), לא על שרידות.

לרצות להיות יהודי זו בחירה של אינטיליגנציה?!

אני אשמח לשמוע את הרציונאל של זה...:roll:

לרצות להיות X (לא בהכרח יהודי, זה יכול להיות נוצרי, קופטי, או דת חייזרית) ולהסתובב בהתאם עם כיפה, צלב או כובע אלומיניום על הראש, לא אמור לגרום לחלק מהחברה במדינה דמוקרטית וחופשית לסמן אותך כמטרה ולרצוח אותך.

זה שרידות.

באופן לא מפתיע לחלוטין, היחידים היום שמפריע להם לראות אותך מסתובב עם כיפה, צלב או כל סממן דתי אחר שהוא לא מוסלמי - הם המוסלמים. והם באופן לא מפתיע לחלוטין גם היחידים שמסמנים אותך בשל הדת שלך ורוצים לרצוח אותך בשל הדת שלך.

היהודים לא "אמצו" גישה כזו מבחירה, אלא לשם שרידות.

אלפיים שנה של התכופפות כמנגנון השרדות, אם נקשר לשטות שכתבת קודם.

לא, היהודים אימצו את הגישה הזאת (אם כי לא תחת סלוגן) הרבה לפני הגלות, היהדות היא בהגדרה לא דת שמחפשת להמיר את כולם ליהדות, עד כדי כך עמוק ההבדל, מעולם לא הייתה מטרת היהדות לכבוש את אירופה ולגייר את כולם ולקבוע את הלכי הרוח ביבשת הישנה.

זו הבנה קלוקלת של סיבה ומסובב, היהודים לא אימצו את השיטה כדי לשרוד, הם שרדו כי השיטה אפיינה אותם ואת הדת לפני כן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
באופן לא מפתיע לחלוטין, היחידים היום שמפריע להם לראות אותך מסתובב עם כיפה, צלב או כל סממן דתי אחר שהוא לא מוסלמי - הם המוסלמים. והם באופן לא מפתיע לחלוטין גם היחידים שמסמנים אותך בשל הדת שלך ורוצים לרצוח אותך בשל הדת שלך.

.

ברור!

שלח בחורה עם מיני למאה שערים, נראה מה יהיה...

עניינית,

אחד הקהילות הגדולות ביותר באירופה, הן של מוסלמים, מוסלמים קיצוניים ויהודים היא פריז.

עפ"י המשנה שלך, פלא שלא נשחטים שם 20-25-30 יהודים מדי יום.

יש לך הסבר למיעוט ההרוגים בהתיחס לחפיפה בין יהודים ומוסלמים ולרצחנות החייתית של המוסלמים לכל מה שלא מוסלמי?

פורסם

הדבר היחיד שמפריע זה ההבנה שלך את התיאוריה.

התיאוריה לא אומרת שכל מוסלמי ירצח יהודי שהוא רואה עם כיפה, אלא שכל יהודי שנרצח בגלל סממן יהודי יירצח ע"י מוסלמי.

וחשבתי שדיברנו על אירופה לא? לגבי ישראל כבר אמרתי שחלק מהמקומות בישראל (אני גר סמוך לאחד מהם!) זה ההקדמה למה שצפוי באירופה ולא הפוך.

החרדים בישראל הם לא החרדים של חו"ל, אתה יכול לראות לבד את ההתנהגות שלהם בברוקלין לעומת בית שמש

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה כל כך בטוח בתיאוריה שלך עד שאתה שוכח רצח של 6 מליון בידי נוצרים. גם הקו קלוס קלאן לא בדיוק מוסלמים.

אם צרצה אפשר להוסיף לרשימה את כל המפלגות הניאו נאציות שצוברות כוח בכל אירופה ואף אחת מהן לא מוסלמית.

אפשר מנגד להביא את מדינות ערב שעדיין חיים בהם יהודים כמו אירן שידועה כמדינה נטולת מוסלמים ומאוד מתונה או תימן שהיהודים כל כך נרדפים שפ שאפילו כשח'וטים תופסים את המדינה הם לא רוצים לצאת משם.

יש חיות בכל הדתות ויש בני אדם בכל הדתות. לאף אחד אין מונופול על השנאה והגזענות כולל אנחנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שהבנתי, הניאו נאצים שצוברים עכשיו כח דווקא מסיתים את הציבור נגד המוסלמים, לא יהודים. (לא שזה שונה)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה כל כך בטוח בתיאוריה שלך עד שאתה שוכח רצח של 6 מליון בידי נוצרים. גם הקו קלוס קלאן לא בדיוק מוסלמים.

אבל אנחנו מדברים על המצב היום ולאן הכיוון הולך בעתיד, לא על העבר, בעבר אפשר לדבר על ימי הביניים וכו', אפשר למצוא הרבה יותר מ-6 מיליון שנרצחו בידי נוצרים.

אם צרצה אפשר להוסיף לרשימה את כל המפלגות הניאו נאציות שצוברות כוח בכל אירופה ואף אחת מהן לא מוסלמית.

רובן כמובן לא מצהירות על ניאו נאציזם (שברוב אירופה אסור) אלא על אנטי מוסלמיות, ועדיין אני לא זוכר מקרה מדווח אחד שבו הם רצחו מוסלמי בגלל שהוא מוסלמי, או יהודי בגלל שהוא יהודי.

ונדליזם - הם מומחים בזה, אבל לא על זה המדובר.

אפשר מנגד להביא את מדינות ערב שעדיין חיים בהם יהודים כמו אירן שידועה כמדינה נטולת מוסלמים ומאוד מתונה או תימן שהיהודים כל כך נרדפים שפ שאפילו כשח'וטים תופסים את המדינה הם לא רוצים לצאת משם.

איראן נטולת מוסלמים? וואלה, ולמתקשים המשפט הראשון:

According to the CIA World Factbook, around 90%[1] of Iranians associate themselves with the Shi'a branch of Islam, the official state religion, and about 9% with the Sunni and Sufi branches of Islam. The remaining 0.9% associate themselves with non-Islamic religious minorities, including Bahá'ís, Mandeans, Yarsanis, Zoroastrians, Jews, and Christians.[2]

כמה זה 90% ועוד 9% שהם מוסלמים?

יש חיות בכל הדתות ויש בני אדם בכל הדתות. לאף אחד אין מונופול על השנאה והגזענות כולל אנחנו.

בוודאי, אני לא טענתי ככה, אמרתי במפורש שגם ביהדות בישראל יש חיות, לא פחות ולפעמים יותר מאשר אצל המוסלמים בישראל.

טענתי שאצל היהודים באירופה יש הרבה פחות אלימות כלפי הסביבה מאשר אצל המוסלמים באותה אירופה.

עוד טענתי שאצל היהודים באירופה יש קבלה של "כללי המשחק" והנורמות המקומיות, בעוד אצל המוסלמים באותה אירופה אין בהכרח קבלה של כללי המשחק והנורמות המקומיות, בין אם זה ע"י צווחות "איסלאמופוביה" על כל דבר שלא מקובל עליהם ("אסור ללכת לבית ספר עם בורקה? איסלאמופוביה") או בין אם זה ע"י הנהגת משטר משלהם גם אם זה עבירות פליליות (משמרות הצניעות שמוכרות לנו גם ממאה שערים שצוינה קודם וגם משכונות וערים חרדיות אחרות).

אתה לא תמצא משמרות צניעות אצל היהודים באירופה ואתה לא תמצא קריאות "אנטישמיות" על זה שמישהו יפתח חנות שמוכרת בשר חזיר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא מבין ציניות.

ברור שבאירן כמעט כולם מוסלמים. פשוט זה לא מסתדר עם התיאוריה שלך שחיים שם לא מעט יהודים שלא נרדפים ואפילו יש להם היתרים שלמטוסלמים אסורים בחוק (כמו למשל שתיית אלכוהול).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל לא טענתי כלום לגבי המוסלמים במדינות אחרות אלא לגבי המוסלמים באירופה. יש?

אגב חיים יהודיים תחת מדינות ערב זה מאוד בגלים (כל מדינה והגלים שלה), יש תקופות שטוב ויש תקופות שמאוד רע.

ובכל מקרה אני לא התייחסתי בכלל ליחס השלטון ליהודים אלא ליחס התושבים ליהודים (ואפילו מחוץ לחוק, מבטיח לך שלמשמרות הצניעות באדג'וור אין שום מעמד חוקי).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אגב חיים יהודיים תחת מדינות ערב זה מאוד בגלים (כל מדינה והגלים שלה), יש תקופות שטוב ויש תקופות שמאוד רע):

זה להבדיל מהיהודים בארץ הקודש, הם עוברים כבר 70שנים של תקופה מאוד רעה;)

• תוכן חדש...