Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסנת רכב בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני מחפש מקום לאחסן את הרכב שלי. רצוי שיהיה מקום סגור.

כמובן שיש את האופציה של חנייון מסודר אבל פה מדובר כבר על סכומים גדולים.

אם מישהו מכיר או שיש לו רעיון אשמח מאוד לשמוע.

מחיפוש פה בפורום הבנתי שזאת בעייה נפוצה אצל בעלי התחביב הזה.

חשבתי שאם נתארגן מספר אנשים נוכל לשכור ביחד מחסן.

נכון שאידאלית נרצה מקום קרוב עם גדרות אבטחה מצלמות ביטוחים וכולי אבל כזה מקום יעלה לא מעט.

אז הכוונה לחפש מקום בסביבות חיפה, כשהמחיר לרכב יהיה בשאיפה בסביבות המאה - מאה חמישים.

אם מישהו מעוניין להצטרף ליוזמה אפשר להשאיר לי הודעה בפרטי.

תודה!

פורסם

בבניין של חנות מוצצים במרכז זיו מציעים השכרת חניה לטווח ארוך ב-250 ש"ח לחודש. דברו עם הבעלים של מוצצים, החניה בבעלותו.

אם אתם מוצאים מחסן לאיחסון הרכבים במחיר יותר שפוי, אני גם בפנים.

פורסם

אשמח לפרטים גם אני

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
גם אני מעוניין במציאת מקום חניה סגור בחיפה

צור קשר 0506500172

מניסיון - הכי טוב ביניין מגורים עם חניון. מישהו שפשוט יחנה בחוץ :)

ויקבל 150 ש"ח בחודש

ככה עשיתי בעבר ( מקסימום 200 )

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

שלום אני לא ממש יודע פרטים אבל ראיתי שברחוב שער פלמר ליד נמל חיפה. יש בניני שער פלמר ,בחניונים שם בקומות הגבוהות ראיתי שמאחסנים ריכבי אספנות .

פורסם
שלום אני לא ממש יודע פרטים אבל ראיתי שברחוב שער פלמר ליד נמל חיפה. יש בניני שער פלמר ,בחניונים שם בקומות הגבוהות ראיתי שמאחסנים ריכבי אספנות .

ממש לא.

רכבי האספנות שם, בחלקם שלי ,משמשים אותי להגיע בימים רגועים לעבודה וחוזרים איתי הביתה. בחניון יש עוד אדם שיש לו רכבי אספנות וגם הוא נוסע איתו לעבודה וחזרה. אני מניח כי ניתן לשכור במחיר רגיל מקום לטווח ארוך אבל זה לא במחיר כלכלי לאיחסון ארוך.

שלמה דן גדרון

פורסם

טוב, אז יש שש-שבע מתעניינים. זה כבר קבוצה משמעותית.

עכשיו צריך להתחיל לעשות טלפונים ולהסתובב.

כשימצא משהו אני אצור קשר.

• תוכן חדש...