Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם וצהריים טובים.

 

מישהו יודע כמה תעלה גומייה לסאן רוף לפאסאט 2002 TDI?

 

 

נכנסים לי מים לאיזור הרגליים של הנוסע שיושב ליד הנהג ממקום מסתורי מתחת לתא הכפפות כאילו יש שם איזו תעלה.

ואני מניח שזה מהסאן רוף.

 

אשמח לקבל מידע אם מישהו מכיר את התופעה המוזרה...

 

 

בברכה,

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

פורסם

בד״כ יש תעלות ניקוז מים מהגג לרצפת הרכב, ייתכן שאחד הצינורות סתום או סדוק.

פתח את הסאנרוף ותסתכל על פתח הניקוז מצד ימין קדמי, שפוך לאט לאט מים לתוך הצינור ותראה אם יורד משהו מרצפת הרכב מאחורי הגלגל הקדמי. אם זה רק סתימה אפשר לפתוח אותה עם לחץ אויר או חומר נוזלי עדין לפתיחת סתימות, ואם זה לא עוזר כנראה שהצינור סדוק ויש להחליפו, או פשוט להוציא אותו ולתקן את הסדק עם סרט סיליקון או איפוקסי נוזלי, אם אין להשיג חדש.

CoupéF7R

פורסם

אם היה לך סתום אחד הצינורות, המים היו חודרים מהגג של האוטו עקב הצתברות בתוך התעלות של הסאן רוף.

יש לך סתימה בניקוז אבל למטה, ישנם "פיטמות" בדלתות של הרכב שהם אלה שנסתמות כי החור שם ממש קטן, מומלץ לחתוך אותם ככה תיהיה זרימה יותר טובה של מים.

 

וביכלל לי נדמה שיש לך חופש בחיבור של צינור ניקוז "לפיטמה" עצמה ממליץ לך להוציא אותה, לנקות את איזור החיבור של הצינור לשים קצת איזולירבן כדי שיתן קצת לחץ ולהחזיר הכל למקום.

זה אני אומר לך מנסיון כי בגשמים לפני מס' שבועות סבלתי מאותה בעיה אבל אני הוצאתי את כל הצינור של הניקוז וניקיתי על הדרך. מדובר בגולף דור 4 אבל אני כמעט בטוח שבפאסאט זה אותו דבר.

פורסם

אכן מומלץ לחתוך(לקטום) את הפטמות של הצינורות ניקוז בכדי לאפשר זרימה חופשית של מים החוצה, הפטמות נמצאות צמוד לצירים של הדלתות הקדמיות(אם תפתח את הדלת תוכל לראות צינור גומי "מעוך" שנמצא ליד הציר).

 

אפשרות שניה היא שבאזור המצבר שלך(בתא המנוע צמוד לקיר האש = מפריד בין תא המנוע לתא הנוסעים) ישנה הצטברות של מים שלא מצליחים להתנקז החוצה כך שהמפלס עולה ומים נכנסים אל תא הנוסעים. הפיתרון הוא להוציא את המצבר ולהוציא לגמריי את הגומייה שיש על פתח הניקוז(מפני שפתח הנקוז בגומייה מאוד קטן ונסתם מהר מלכלוך/עלים שמצטברים שם) וכמובן באותה הזדמנות לנקות את הלכלוך/עלים מהאזור.

 

בתור בעלים של פאסאט 2004(ואפילו TDI (-: ) שנתקל בתופעה הזאת בחורף שעבר אני ממליץ לך לטפל בבעיה בדחיפות מפני שמתחת לריפוד של הריצפה במושבים הקדמיים ישנם מחשבים שאחראים על הנעילה המרכזית וכ"ו (מחשב "קומפורט") שמחזירים את נשמתם כאשר הם נרטבים ואז ההוצאה תהיה גדולה.

 

בהצלחה.

×
×
  • תוכן חדש...