Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשית את העברה, ידעת שאתה עושה אותה, זו עברה שמעצבנת במיוחד נהגים אחרים, קיבלת את הקנס - תשלם כמו גבר ופעם הבאה אולי אל תעשה.

עזוב נהגים אחרים. שלא תהיה אתה באמבולנס עם התקף לב בדרך לקפלן כשאחד כזה חוסם אותך או בבית שנשרף ומכבי אש מתעכבים בגלל *&^%*& כזה.

על נסיעה על השול צ"ל רק הזמנה לדין. לא ברירת קנס. אם היינו מדינה ככל המדינות.

פורסם
הסבלנות משתלמת...גם עבור "5 מטרים"

זהו שלא. הסיכוי להתפס כ"כ נמוך שבהחלט הפשע משתלם.

על נסיעה על השול צ"ל רק הזמנה לדין. לא ברירת קנס. אם היינו מדינה ככל המדינות.

אמן. ונקודות. וגם נסיעה בנת"צ.

:turn-l:
פורסם

בתכלס אתם צודקים עשיתי פדיחה ולא חשבתי יותר מדי

הכל בגלל שמיהרתי לעבודה וגם ככה הייתי באיחור

כך פעם שיש קצת גשם אז הרמזור בבילו מספיק לעבוד (לומרת שזה לא תירוץ אלה סתם מעצבן)

באמת בארץ אין תרבות נהיגה בכלל ואני הפעם הודדתי את זה בגלל חוסר סבלנות

כמו שכתבתי קודם יש לי 9 שנים רישיון ואף פעם לא קיבלתי דוח

לילה טוב

פורסם

כולם התלהמו מאד מהר לטעמי ....

יש לדעתי (שוב לדעתי ) להבדיל בין עבירה של בריונות שמבוצעת ע"י בריון (משמע עבריין סדרתי) לבין שיקול דעת מטופש של רגע.

בעוד הראשון בהחלט צריך להענש ולקבל דוח בעל ערך כספי גבוה לבין השני שצריך לקבל עונש מתקן .

המפגש עם שוטר בנקודה הזאת תמיד יכול "ליישר" אדם שחטא לרגע או להפוך אותו לעוד עבריין .

אין לי ספק שעם 9 שנים של רישיון ועבר נקי השוטר היה צריך לשוחח איתך מספר רגעים ולוותר בכלל על הדוח .

אני מעיד רק על עצמי ,בעברי הייתי מקל ראש בהרבה חוקי תנועה ומפגש עם שוטר בכביש 6 שהסתיים ללא דוח (על אף שהגיע לי שלילה והחרמה של הרכב) הפך לארוע שממנו אני נהג זהיר ושומר חוק.

ולסיכום ,

מה הרוויחו הנהגים באותו יום שבוצעה העברה , כלום , עוד אחד (נהג) שעשה טעות ונענש במלוא החומרה לעומת עשרות עברייני תנועה סדרתיים .

המטרה של השוטר צריכה להיות לבדוק אם ענישה זאת הדרך היחידה לגרום לכך שאותו נהג לא יבצע עברות כאלה יותר.

במקרה שלנו פה (מבלי שאני מכיר את הנפשות ) נראה שצדק לא נעשה פה.

ואם להוסיף נקודה אחרונה , הגישה הזאת של המשטרה הביאה עלינו את מצלמות הגסטו המטופשות האלה שממוקמות בכל הכבישים הבטוחים שקיימים ולא איפה שצריך.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני לא מקבל את הגישה. האכיפה של עבירות כאלו כ"כ דלילה (שוב, למשל, הנסיעה בנת"צ בכביש החוף) שנהג עבריין יכול לחזור על העבירה יום יום מבלי להתפס - וכשסוף סוף יתפס, יזכה רק לאזהרה? העובדה שאין לך עבר של הרשעות ממש לא מעידה על היותך נהג שומר חוק ונותן כבוד לאחרים בכביש.

:turn-l:
פורסם

להעמיד ניידת \ שוטר אופנוע

בנת"צ בכביש החוף זה קל , היה את זה גם בהתחלה עם הנת"צ בדרך נמיר והיום אין הפרעות \ עברות וגם אין כמעט אכיפה.

לכל אדם מגיע את הספק הראשוני שהוא אינו עבריין .

לכן מגיע גם לזה שעושה 10 עברות בחודש בפעם הראשונה מפגש עם שוטר שינסה לחנך ,להסביר ,לדבר כי יש סיכוי שאותו נהג לא יבצע את העברה ה 11 (שבעצם הוא נתפס רק ב 1 ) .

הבעיה היא בדיוק שהמשטרה בוחרת לאכוף את מה שקל ולא את מה שחשוב (מהירות לעומת רמזור אדום למשל).

פורסם
כולם התלהמו מאד מהר לטעמי ....

יש לדעתי (שוב לדעתי ) להבדיל בין עבירה של בריונות שמבוצעת ע"י בריון (משמע עבריין סדרתי) לבין שיקול דעת מטופש של רגע.

בעוד הראשון בהחלט צריך להענש ולקבל דוח בעל ערך כספי גבוה לבין השני שצריך לקבל עונש מתקן .

המפגש עם שוטר בנקודה הזאת תמיד יכול "ליישר" אדם שחטא לרגע או להפוך אותו לעוד עבריין .

אין לי ספק שעם 9 שנים של רישיון ועבר נקי השוטר היה צריך לשוחח איתך מספר רגעים ולוותר בכלל על הדוח .

אני מעיד רק על עצמי ,בעברי הייתי מקל ראש בהרבה חוקי תנועה ומפגש עם שוטר בכביש 6 שהסתיים ללא דוח (על אף שהגיע לי שלילה והחרמה של הרכב) הפך לארוע שממנו אני נהג זהיר ושומר חוק.

ולסיכום ,

מה הרוויחו הנהגים באותו יום שבוצעה העברה , כלום , עוד אחד (נהג) שעשה טעות ונענש במלוא החומרה לעומת עשרות עברייני תנועה סדרתיים .

המטרה של השוטר צריכה להיות לבדוק אם ענישה זאת הדרך היחידה לגרום לכך שאותו נהג לא יבצע עברות כאלה יותר.

במקרה שלנו פה (מבלי שאני מכיר את הנפשות ) נראה שצדק לא נעשה פה.

ואם להוסיף נקודה אחרונה , הגישה הזאת של המשטרה הביאה עלינו את מצלמות הגסטו המטופשות האלה שממוקמות בכל הכבישים הבטוחים שקיימים ולא איפה שצריך.

מקבל את דעתך ב-100%.

יש מקרים שאני כמתנדב מעקם את הוראות המשטרה ונותן אזהרה למי שלא מגיע אם אני רואה שהעברה הקודמת שפוסלת אותו מלקבל אזהרה,ובייחוד האדם כפי שאני מתרשם ממנו, לא מתארים עבריין. עד כה לא זרקו אותי מהתנדבות.

נסיעה על השול זאת בריונות.אותו אחד עושה עוד עבירות של פורע חוק סדרתי.לכך אין מחילה. בריונות על הכביש צריך להרוג לפני שיוציא סכין על זקנה שמעירה על נהיגתו.

פורסם

זה רעיון טוב מאוד, ככה אף אחד לא יקבל דוחות,

כל פעם ששוטר יראה עבירה תנועה, הוא יעצור ויסביר לנהג למה אסור לבצע אותה.

ככה הנהג צובר שנים של נהיגה כאשר רק מזהירים אותו בעל פה, והוא לא נקנס ולא נצברות לחובתו נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה רעיון טוב מאוד, ככה אף אחד לא יקבל דוחות,

כל פעם ששוטר יראה עבירה תנועה, הוא יעצור ויסביר לנהג למה אסור לבצע אותה.

ככה הנהג צובר שנים של נהיגה כאשר רק מזהירים אותו בעל פה, והוא לא נקנס ולא נצברות לחובתו נקודות.

ל'

נראה לי שלא הבנת

מי שיש לו 9 שנים ללא עברה יקבל אזהרה מי שישי לו הרבה עברות מן הסתם לא יקבל אזהרה (אזהרה נרשמת כעברה).

וחוץ מזה , לא נראה לי שצריך יותר מ 10 דקות בכדי לגבש דיעה על האדם העומד מולך

• תוכן חדש...