Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן כך, כמו שכתבתי לרוב ב99.9 אחוז לא מרגישים את זה רק במצבים מסוימים הם בזמנו ניקו עידכנו ... ולא פתרו את הבעיה, אך טענו שזה תקין וצריך לעקוב אחרי זה.

הרכב נוסע בסך הכל טוב מאוד ואת החניקות אני אישית יחסיתי לכך שעדכנו לי את תוכנת הגיר.

אחריי העדכון הגיר היה מחליף הילוכים לא באותה תדירות שהיה מחליף לפני ולא כל כך מהר, כנראה כך הוא דואגים שהקלאצים והמוח לא יהרסו שוב אלה רק כאשר אתה לוחץ חזק על הגז , לפני זה אפילו שליטוף של הדוושה הוא היה מוריד הילוך ואז כמובן אין חניקות.

בנוסף כאשר לחצתי חזק לא היו חניקות כך שהנחתי שאולי הם צודקים.

היום לאחר שהודיעו לי על הצורך להחליף צינור טורבו אז התחלתי לחשוב שוב.[/quote

כבעלים של TSI 1.8 גיר ידני, כ-140.000 ק"מ על השעון - מודל 2008 - והרבה חיוכים בזמן לחיצות, אני יכול להוסיף:

אין כל היסוס במשיכות מ-1500 טורים. המנוע הזה במיוחד, בסדרת ה-TSI, ידוע בלינאריות החלקה שלו באספקת הכח. אין התפרצות דרמטית בשום שלב, יש פשוט נחשול של מומנט שלוקח אותך מכל מצב. הכוונה בכל מצב היא אפילו להישאר בכוונה בהילוך שלישי ב-1000 טורים בעליה קלה, לעבור באיטיות על "באמפ" (מקוםמגורי מלא בעונשים האלה) - ולהאיץ בעדינות ממצב כזה. אין היסוסים, אין גמגום בכלל, המנוע "לוקח" גם את התנאים הקשים הלא-טבעיים האלו, כמו גדול.

ברור שעם DSG יש לצפות להתנהגות שונה מבחינת החלפת ההילוכים, אולם זה לכשעצמו לא צריך לגרום להבדל בתגובת המנוע.

התופעה שתיארת עם היסוס עד 2000-2500 טורים לחלוטין זרה לי במנוע הנהדר הזה, לכן הייתי שוקל ברצינות לעזוב בכל הכבוד את המוסך הנוכחי ולעבור אצל מוסך רון לדיאגנוזה מקצועית.

אני טיפלתי אצל רון בעבר בגולף שהיתה לי והייתי מרוצה, עד עכשיו הייתי כבול לאחריות ולכן טיפלתי אצלהם.

א

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם באמת הצינור קרוע...יש להחליף אותו בכל מקרה.

אחרי ההחלפה אתה כבר תהיה בטוח ב 100% אם הבעיה נפתרה או לא.

בכל מקרה יש להתחיל בזה.

פורסם
אם באמת הצינור קרוע...יש להחליף אותו בכל מקרה.

אחרי ההחלפה אתה כבר תהיה בטוח ב 100% אם הבעיה נפתרה או לא.

בכל מקרה יש להתחיל בזה.

אכן כך.

פורסם

הבעיה נפתרה אכן הצינור הקרוע גרם לפעמים להרגשה הזאת הרכב חזר להיות שד ונוסע חלק.

צמפיון הלכו לקראתי והחליפו את הצינור ללא עלות כלל .

פורסם
שמח שזה נפתר על הצד הטוב ביותר.

אפשר להגיד מילה טובה לצ'מפיון כשצריך.

בהחלט, נכנסתי למנהל המוסך הסברתי לו את המצב לקחתי את הרכב לנסיעה של 10 דקות לראות שהבעיה נפתרה ושחזרתי הוא אמר לי שאני לא צריך לשלם חשוב לציין שהוא לקח אחריות אישית ולא טרטר אותי בפניות לחברה.

לכל אורך השיחה ניכר שמה שעניין אותו זה שנפתרה הבעיה וכבר מתחילת השיחה הוא הציע שאקח את הרכב לשבועיים ואבדוק שהכל תקין ואז אחזור למוסך לסגור עניינים.

בהחלט צריך לאמר מילה טובה, לקיחת אחריות זה לא דבר מובן מאילו בישראל.

פורסם
שחזרתי הוא אמר לי שאני לא צריך לשלם

הוא הציע שאקח את הרכב לשבועיים ואבדוק שהכל תקין ואז אחזור למוסך לסגור עניינים.

לא הבנתי,

אם אתה לא צריך לשלם אז איזה עיניינים אתה צריך לחזור ולסגור?

• תוכן חדש...