Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא יפה, תתחדש!

יש לי שאלה, כבר ראיתי הרבה אנשים שבזמן האחרון צובעים ג'אנטים בפלסטידיפ..

הבנתי שזה חומר כמו גומי שניתן לקילוף.. אז איך שוטפים את הג'אנטים? עצם השטיפה לא מקלפת את הציפוי?

החומר לא "סופג" את הפיח מהבלמים וכל הליכלוך שמאופיין לג'אנטים?

אשמח לתשובות :)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
יצא יפה, תתחדש!

יש לי שאלה, כבר ראיתי הרבה אנשים שבזמן האחרון צובעים ג'אנטים בפלסטידיפ..

הבנתי שזה חומר כמו גומי שניתן לקילוף.. אז איך שוטפים את הג'אנטים? עצם השטיפה לא מקלפת את הציפוי?

החומר לא "סופג" את הפיח מהבלמים וכל הליכלוך שמאופיין לג'אנטים?

אשמח לתשובות :)

טוב נעשה לך סדר בדברים.

דבר ראשון, אפשר לשטוף לאחר ההתזה את הגאנט עם מים סבון כלים, מיקרו פייבר או סתם סמרטוט, עם ספריי מיוחד לגאנטים או ספרי חלונות! העבודה בגימור שהם עושים לא תתקלף, כאשר הם עובדים על האוטו הם מתיזים מספר שכבות מאוד עבות והגאנט יראה מעולה אחרי כל סוג שטיפה שתבחר, אגב בדקתי את זה ;)

דבר שני לגבי הצבע והלכלוך מהברקסים, לגבי כל הגוונים הבהירים, לבן אפור בהיר או כל סוג של צבע מיוחד שתבקש, הוא עובר עוד תהליך עם חומר נוסף שמונע הצברות של אבק ולכלכוך ככה שאין פחד לצבוע לבן או בהיר.

עוד מספר ימים יש חבר שיעשה נוכל להראות לך תתוצאות של הלבן.

השבוע שהייתי בסדנה, הם ספרו לי על דבר מגניב נוסף שהם עושים, זה בעצם כמו המדבקה השקופה נגד סריטות שעושים היום, רק בהתזה, נשמע מעניין מאוד ואמור למנוע סריטות ופגיעות של אבנים שנטזות על האוטו בנסיעה ופגיעה בלכה ובצבע.

בכל מקרה אם יהיה עוד שאלות דבר איתי חקרתי את הנושא לעומק.

• תוכן חדש...