Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקווה בשבילך שזה לא קרה בצומת הקבצנים באפאפה, עם קטועי הידיים, הרגליים והמעוותים, המקיפים את המכונית ונוקשים על חלונותיה.

אחד המקומות הפחות נעימים, גם בסטנדרט מקומquote

לא, לא, באפאפה היה המשרד שלי (תקופה בקאלקוטה קריסנט,תקופה ממש מול השער של טין קן איילנד).

ההיתקעות שלי היתה במקום הרבה יותר מסוכן - אולי הכי מסוכן בלגוס.3RD מיינלנד ברידג' לכוון איקג'ה לקראת ערב. אותי מיד הנהג שלי העיף על אופנוע טקסי עם כידון קצוץ. מזלי שהנהג היה ותיק - עשרות שנים בחברה ויכלתי להשאיר אצלו את רוב הכסף,כרטיסי אשראי ... - למחרת החזיר לי הכל ואם היה אומר לי ששדדו אותו ואין עליו פרוטה הייתי מאמין לו.(אתה יודע אם לא ייזרוק אותך בשכונה של החבר'ה שלו ואם תצא משם הולך ?)הוא הגיע למשרד למחרת בצהריים. כל הלילה שמר על האוטו עד שבא גרר ג'יפ טויוטה מתפורר שבנס נוסף לא עשה אף תרגיל ניגרי וגרר לאן שהנהג ביקש,אפילו לא עצר בדרך כדי לאיים ...אם לא יישלם יותר ...בגלל... כשהאוטו תלוי עליו - יש יותר מסוכן ? אצלי קאמרי לא מילה נרדפת לאמינות אלא לטראומה שנגמרה בהגומל.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב נראה טוב ושמור. מברוק.

הערה אחת - לדעתי, אם לא מחליפים לג'נטים איכותיים (או כאלה שלפחות נראים איכותיים) עדיף להשאר עם כיסוי הפלסטיק שנראים טוב יותר מאשר הג'נטים שבחרת.

דוגמה:

20h7xwp.jpg

פורסם

הברלינגו אחת היותר מיוחדות ומדהימות שראיתי כל הכבוד עלה והצלח!

אם אתה מרגיש טוב עם זה לא משנה מה השאר חושבים עם ערך סנטימנטלי כזה איאפשר להתווכח

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

כל הכבוד! קצת קשה לרדת מרכב בסטנדרט כמו קאמרי לברלינגו אבל שאפו על השיפוץ והאומץ.

את הג'אנט לא כל כך אהבתי אבל זה עניין של טעם. :)

פורסם
הערה אחת - לדעתי, אם לא מחליפים לג'נטים איכותיים (או כאלה שלפחות נראים איכותיים) עדיף להשאר עם כיסוי הפלסטיק שנראים טוב יותר מאשר הג'נטים שבחרת.

אם כבר, אז STEELIES ופסים לבנים על הצמיגים, ככה:

pic-by-stephan-repke-vw-speed-a10a4f1c90.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פרוייקט יפה מאוד (!) ורואים שההשקעה (לפחות הקוסמטית, כי זה מה שרואים בתמונות) נעשתה עם כל הלב וללא חיסכון, כי לפחות לפי מה שרואים בתמונות - עבודת הצבע יצאה איכותית.

בתור אחד שגם היה לו את הדגם הזה (מודל 2002, זה אותו המנוע אבל מערכת הזרקה וסעפת שונות, אז יש עוד כמה סוסים), מאוד אהבתי את הרכב הזה (נוחות נסיעה מעולה, מרווח פנים מעולה). השתמשתי בו כרכב פרטי והוא גם עזר לי לשפץ בית בלי להניד עפעף... שלי גם היה שמור בטירוף והריפודים בפנים היו חדשים לחלוטין (וזה היה רכב עם מעל 200K ק"מ). מכרתי לטובת רכב פרטי עם גיר אוטומטי (דאז זה היה אפילו משתלם כי צריכת הדלק של הברלינגו האטמוספרית לא היתה טובה מפרייבט 1.6 אוטומטי זריז יותר).

בינתיים, עם פתיחת העסק, רכשנו לעצמנו אחת חדשה יותר (2007) עם מנוע HDI (ליגה אחרת) אך זה משמש אותי רק לעבודה נטו (אין אפשרות לשלב אותו עם "מטלות משפחתיות"). מקווה שבבוא העת אקנה לעצמי אחת דומה (HDI כמובן) כפרוייקט שיקום כמו שאתה עשית :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פרוייקט יפה! כל הכבוד לך ולילדים!

מתי אתה בא לעשות את אותו הפרוייקט לפונטו ספייס שלי!? :)

יש לי שאלונת, איזה מנוע ייבאת? אותו סוג או משהו יותר חזק? ואם כן, מדוע לא הלכת על משהו יותר חזק?

פורסם
לא, לא, באפאפה היה המשרד שלי (תקופה בקאלקוטה קריסנט,תקופה ממש מול השער של טין קן איילנד).

ההיתקעות שלי היתה במקום הרבה יותר מסוכן - אולי הכי מסוכן בלגוס.3RD מיינלנד ברידג' לכוון איקג'ה לקראת ערב. אותי מיד הנהג שלי העיף על אופנוע טקסי עם כידון קצוץ. מזלי שהנהג היה ותיק - עשרות שנים בחברה ויכלתי להשאיר אצלו את רוב הכסף,כרטיסי אשראי ... - למחרת החזיר לי הכל ואם היה אומר לי ששדדו אותו ואין עליו פרוטה הייתי מאמין לו.(אתה יודע אם לא ייזרוק אותך בשכונה של החבר'ה שלו ואם תצא משם הולך ?)הוא הגיע למשרד למחרת בצהריים. כל הלילה שמר על האוטו עד שבא גרר ג'יפ טויוטה מתפורר שבנס נוסף לא עשה אף תרגיל ניגרי וגרר לאן שהנהג ביקש,אפילו לא עצר בדרך כדי לאיים ...אם לא יישלם יותר ...בגלל... כשהאוטו תלוי עליו - יש יותר מסוכן ? אצלי קאמרי לא מילה נרדפת לאמינות אלא לטראומה שנגמרה בהגומל.

אכן לא נעים, בלשון המעטה.

ועם הכל, אין ספק שלחיות ולעבוד תקופה בניגריה מעניקה לך פרספקטיבה מעניינת על החיים ומשאירה אותך עם תובנות וחויות ואפילו מזכרות, כמו רשיון נהיגה ניגרי ב-2000 נאירה שאיזה מאכער מפיק לך בעודך יושב במשרדך הממוזג וכל מה שהוא צריך זה את תמונת הפספורט שלך...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש לי שאלונת, איזה מנוע ייבאת? אותו סוג או משהו יותר חזק? ואם כן, מדוע לא

הלכת על משהו יותר חזק?

ייבאתי את אותו מנוע , אבל אחד שעשה 75000 קמ במצב חדש לגמרי.

מנוע שונה לא נכנס בבודי של הרכב ולא מתאים

• תוכן חדש...