Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שאנחנו שוקלים להוציא אותה מהחברה יש למישהו נסיון כלשהוא ? אולי אפילו בחו״ל או משהו כזה.

לגבי סחיבה, זריזות , איכות נסיעה וכל דבר אחר יעזור !

פורסם

עד כמה שאני הבנתי לגבי הלאטיטוד זה שהדגם שיגיע לארץ יהיה מנוע 2 ליטר טורבו דיזל עם 157 כוחות סוס ונתון מומנט מצויין - זה צריך להיות רכב שנותן תמורה נהדרת למחיר שלו בייחוד עם הידע והיכולות של רנו לייצר רכב נוח עם התנהגות טובה.

אני לא הייתי משקיע אבל באחד חדש כזה - הייתי מחכה שהיא תהיה בת שלוש וקונה אותה כמעט בחצי מחיר, כמו שהחיים של המותג רנו נראים כאן, זה 95% נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...