Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים ברכב מיובא, אז שמים את הלוחית של חו"ל.

לפעמים שמים גם ברכב לא מיובא, כדי לתת הרגשה של מיובא. מקביל לסמל M על 316 אוטומט 4 דלתות.

משכנתא זה קל

פורסם
גדול! גם אני ראיתי כמה כאלה ובהתחלה חשבתי שהשלט החליק לרווח שבים הפנס לחלון האחורי.

בתור אחד שזה קרה לו בגיל 17 (יואו גם הלוחית וגם השלט).

תקשיב, זה תמיד אבל תמיד נפל (או נשבר אפילו בגלל השמש), מאותו רגע ששמתי על האור ברקס זה פשוט נשאר שם עד שנגמר לי הנהג חדש (או עד שאמא שלי נהגה באוטו :-) ).

זה הרבה יותר פרקטי, וכמדומני אור הברקס בחלון האחורי הוא לא בגדר חובה, הרי לא בכל הרכבים זה קיים (אם אני טועה נא לתקן אותי).

אני בטוח שיש עוד כמה חברי פורום שעשו זאת בהיותם נהגים חדשים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בתור אחד שזה קרה לו בגיל 17 (יואו גם הלוחית וגם השלט).

תקשיב, זה תמיד אבל תמיד נפל (או נשבר אפילו בגלל השמש), מאותו רגע ששמתי על האור ברקס זה פשוט נשאר שם עד שנגמר לי הנהג חדש (או עד שאמא שלי נהגה באוטו :-) ).

זה הרבה יותר פרקטי, וכמדומני אור הברקס בחלון האחורי הוא לא בגדר חובה, הרי לא בכל הרכבים זה קיים (אם אני טועה נא לתקן אותי).

אני בטוח שיש עוד כמה חברי פורום שעשו זאת בהיותם נהגים חדשים.

לא רק שאתה טועה, זה אפילו חובה.

אישית לא עברתי טסט בעבר באחד הרכבים - רק משום שהאור ברקס מרכזי לא עבד (נורות שרופות) ,

וזה חובה בכל רכב. גם אם לא מגיע כך מהיצרן, מוסיפים משהו אוניברסלי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לא רק שאתה טועה, זה אפילו חובה.

אישית לא עברתי טסט בעבר באחד הרכבים - רק משום שהאור ברקס מרכזי לא עבד (נורות שרופות) ,

וזה חובה בכל רכב. גם אם לא מגיע כך מהיצרן, מוסיפים משהו אוניברסלי.

לא ולא. אור בלם מרכזי לא קיים בד״כ ואין שום חובה להוסיף ברכב משנת 1994 ומטה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אם אינני טועה מרכב משנת 96 והלאה חייב שיהיה אור ברקס גם בחלון. למכוניות שאין אור ברקס חובה לשים את הפסים הזוהרים הללו על הטמבון האחורי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
גדול! גם אני ראיתי כמה כאלה ובהתחלה חשבתי שהשלט החליק לרווח שבים הפנס לחלון האחורי.

לפי התמונה באווטאר שלך של הגולף,זה נראה שגם אתה חובב לוחיות בשמשות ונאונים מתחת לרכב..

אני שמעתי שזה עוזר למנוע להגיע ל 9 טור.:lol:

סתם,צוחקים..

• תוכן חדש...