Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

הבעיה שלי-כאשר הרכב מונע והמערכת עובדת (הפנאל מחובר-של פיוניר) יש שריקה וכאשר אני לוחץ על הגז-מתגברת ולהפך.

בעיה שנייה-הסאב תמיד עם צליל שריקה (שלא שומעים בתוך הרכב עצמו רק בתא המטען) ואני לא יודע כיצד לפתור זאת,אני חייב לציין שהכבל RCA של הסאב עובד ליד כבל ה+ של המגבר לאורך כל המרכב עד שמתפצל לפאנל עצמו אותו דבר לגבי הכבל שבא מהמגבר אל הקומפוננט מקדימה (הכל בצד שמאל)

וכן קראתי הרבה בפורום אך לא קיבלתי תשובה חד משמעית.

תודה רבה לעוזרים:-D

פורסם
קוראים לזה רעש אלטרנטור.

אני יודע איך קוראים לזה.

מה אני צריך לעשותכדי להיפטר ממנו? ועוד דבר כאשר אני לוחץ על הבלם יש ''פק'' בקומפטננטים

פורסם

יש מעיין פילטר - מסנן רעשים שאתה יכול לחבר על הכבל RCA וזה אמור להשתיק לך את הרעשים.

יש עוד דרך, הארכה של הכבל RCA. לא ממש זוכר איך עושים את זה אבל גם זה מנטרל את הרעשים.

אוכל לברר לך לגבי ההארכה אם יהיה רלוונטי.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

יש FAQ כל כך יפה ועמוס במידע, שנמצא פה בנעוץ, ואתה לא משתמש בו, חבל.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם
יש מעיין פילטר - מסנן רעשים שאתה יכול לחבר על הכבל RCA וזה אמור להשתיק לך את הרעשים.

יש עוד דרך, הארכה של הכבל RCA. לא ממש זוכר איך עושים את זה אבל גם זה מנטרל את הרעשים.

אוכל לברר לך לגבי ההארכה אם יהיה רלוונטי.

מסנן רעשים לא יעזור. זה מחלה ידוע של פיוניר. הפיקו פיוז של הארקת הRCA הלך לעולמו.

תגשר חוט מגוף הרדיודיסק לטבעת החיצונית של הRCA. אמור לפתור את הבעיה.

פורסם
מסנן רעשים לא יעזור. זה מחלה ידוע של פיוניר. הפיקו פיוז של הארקת הRCA הלך לעולמו.

תגשר חוט מגוף הרדיודיסק לטבעת החיצונית של הRCA. אמור לפתור את הבעיה.

לזה בדיוק התכוונתי :wink: חבר עשה את זה ברכב (גם פנל של פיוניר) וזה פתר את בעיית הרעשים.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

תודה רבה אנסה את העניין של הארקה.

והאם להעביר את הREMOTE וה''+'' לצד אחד-ואת כל שאר הכבלים(2RCA ו2 כבלים של הקומפוננטים) לצד אחר ברכב?

פורסם

-שלילי- אתה בטוח שהרימוט גם גורם לבעיות בRCA? עד כמה שידוע לי הוא מעביר פחות מתח מהכבלים של הרמקולים ולא אמור לגרום לבעיות.:oops:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

לא הוא לא בטוח, כי אין לו נסיון.

רימוט יכול לרוץ ביחד עם הRCA. אם תשים לב הרבה כבלים RCA איכותיים מגיעים עם רימוט סלול איתם, כדי לחסוך בחיווט.

פורסם

את השדה מסביב לקבל יוצר זרם ולא מתח.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...