Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלטם רב,

ברשותי סיטרואן C4 שנת 2007 מנוע 1.6

היום בבוקר לאחר נסיעה קצרה שמתי לב שיוצא עשן לבן מהמכסה מנוע.

עצרתי את הרכב ופתחתי מכסה מנוע וראיתי את התמונות הבאות:

ecj5yzdj2jyn.png

m2zjtwxkhynm.png

מעט נזילת שמן מהצד הימני של המנוע אשר מטפטפת מעט למטה ונשרפת מהחום של המנוע ומעלה עשן.

מיד בדקתי שמן ברכב(עשה טיפול אחרון לפני קצת יותר מחצי שנה) ולא היה חסר בכלל שמן! בדקתי שוב ועדיין לא חסר!

השארתי את הרכב מונע על מנת לראות האם הוא מתחמם, אך גם זה לא קרה!

החלטתי לנסוע למוסך הקרוב על מנת לקבל חוות דעת על התקלה וכמובן הצעת מחיר לתיקון.

ופה הכל התחיל להסתבך...

קיבלתי רעיונות מהלך המנוע, ראש מנוע,סדק במנוע,גומית ראש מנוע, אטם מנוע ועוד.

ההצעות התחילו ממאות בודדות של שקלים והגיעו לאלפים.

וכל זה רק מהסתכלות על המנוע!!

אשמח לדעת האם התקלה אכן כל שך נפוצה וקלה לזיהוי כפי בכל המוסכים עשו, ומה לדעתכם יכולה להיות הבעיה.

חשוב לציין כי כולם אמרו לי כי מותר לי לנסוע עם הרכב וכי הנזילה איננה חמורה.-מוזר לא שמעתי על רכב עם ראש מנוע שאמרו לו שהוא יכול להמשיך לנסוע עם הרכב.

עזרה ממש תעזור.

תודה מראש

פורסם

עצתי לך בתור בעלים גאים של c4 2.0 היא לפנות למוסך שמתמחה ברכב המאד ספציפי הזה. לא כל מכונאי כללי יודע לעשות דיאגנוסטיקה לאוטו הזה, אפילו מוסכים מורשי יבואן נכשלו באיבחון באוטו הזה וזה מנסיון אישי . ממליץ על מוסך” גבע “בתל אביב.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

באוטו הזה אין מנוע של חללית ולא צריך להיות מדען טילים בשביל לטפל בו.

מהתמונה סה"כ רואים נזילת שמן מהמכסה שס' וכל מה שצריך זאת החלפה של הגומיה במידה והמכסה תקין ולא סדוק וכו'.

אם תסכל בחלק התחתון יותר בין הראש מנוע לבלוק יש בעיה במנועים האלו של נזילת נוזל קירור וזה מה שמצריך עבודות של פירוק ראש מנוע.

פורסם

roeiw המון תודה על התגובה המהירה, אכן קיבלתי שתי חוות דעת שאמרו לי שמדובר בגומיה של הראש מנוע.

שמסתבר שנקראת גומיה מכסה שסתומים.

האם מדובר בעבודה רבה להחלפת הגומיה?

וכמה צריך לעלות הסיפור של ההחלפה בערך?(כמובן בהתחשב בכך שזו רק הגומיה).

חשוב לציין כי לא חסר נוזל קירור.

המון תודה

פורסם

כמו שאומרים - תתחיל מבחירת המוסך, ויש כמה וכמה שמומלצים (ע"ע בפורום המלצות בעלי מקצוע) ואני בטוח שתקבל גם דיאגנוזה מקצועית:

כפי שאמרו - גבע, וכן : אמ-הדרך, שאפט, אורן שרותי רכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

עדכון חשוב:

היום לאחר הביקור במוסך ורכישת הגומיות מערכת שסתומים התגלה לאחר הפתיחה.

שבסיטרואן C4 אין גומיות על המערכת שסתומים יש ממש פלסטיק שלם שאוטם את החלק העליון של המנוע.

ומסתבר שזה רק חלק מקורי מהחברה-ויש צורך בשניים כאלה.

כל פלטה כזו עולה 170 ש"ח.

התיקון בוצע בהצלחה, למזלי תיקנתי ליד מוסך מורשה.

פורסם

אין שום פלסטיק אוטם.

ישנם שני מכסים של שסטומים עשויים פלסטיק שבכל מכסה ישנו אטם גומי. מחליפים רק את הגומיה ולא את כל המכסה.

יכול להיות שהמחיר הוא יקר לגומיה מקורית אבל גומיה חליפית זולה בהרבה.

• תוכן חדש...