Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה לתקן דבר כזה, זה שפשפוך שהוא קצת עמוק ואיפה יש מקום טוב שאפשר לתקן באיזור תל אביב והאם שווה ללכת למוסך מורשה?

והאם אחרי התיקון זה יראה שזה עבר תיקון או כמו חדש?

תודה לעוזרים!

jpg.co.il/view/50f3c16a40210.jpg

jpg.co.il/view/50f3c11bc16c2.jpg

פורסם
כמה עולה לתקן דבר כזה, זה שפשפוך שהוא קצת עמוק ואיפה יש מקום טוב שאפשר לתקן באיזור תל אביב והאם שווה ללכת למוסך מורשה?

והאם אחרי התיקון זה יראה שזה עבר תיקון או כמו חדש?

תודה לעוזרים!

jpg.co.il/view/50f3c16a40210.jpg

jpg.co.il/view/50f3c11bc16c2.jpg

בעל מקצוע איכותי יתקן את האזור כמו חדש ויגבה בהתאם.

לדעתי האישית לא כדאי להשקיע כמה מאות שקלים על זה.

תעשה פוליש על כל האזור שיוריד את רוב השפשוף, תרכוש תרסיס צבע לפי מספר צבע ( 70 ש"ח אצל "טופקולור" ליד

יגאל אלון ) , תן ריסוס קל פעמיים וסע לשלום.

פורסם
בעל מקצוע איכותי יתקן את האזור כמו חדש ויגבה בהתאם.

לדעתי האישית לא כדאי להשקיע כמה מאות שקלים על זה.

תעשה פוליש על כל האזור שיוריד את רוב השפשוף, תרכוש תרסיס צבע לפי מספר צבע ( 70 ש"ח אצל "טופקולור" ליד

יגאל אלון ) , תן ריסוס קל פעמיים וסע לשלום.

בדרך כלל אני מסכים עם לעשות לבד בצביעה.

אבל העניין שבמקרה הזה נראה שהשפשוף הגיע לפח הרכב וזה אומר שהוא צריך לשייף,לשים חומר,ואז צבע יסוד ורק אז צבע רכב.

אם יש לך ידיים לזה אז סע על זה בכיף-זה תענוג לעשות את הדברים האלו לבד,אם לא אז אין מנוס מפחח.

לדעתי תיקון של פחח סבבה יעלה לך בסביבות 600-800 ש"ח.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
תשאיר ככה, לרכב יש נטייה להמשיך להשתפשף במקומות בדיוק כאלו ללא סיבה נראית לעין.

אל תשאיר את זה ככה!

אם הוא ישאיר את זה ככה עלול להיווצר לו חלודה באיזור הזה.

לא מדובר פה על טמבון שזה פלסטיק,מדובר פה על מתכת שללא חומר הגנה יכולה להחליד ואז הנזק שהוא יצטרך לתקן יעלה לו

הרבה יותר מתיקון המצב כרגע.

ומה בדיוק סיבה שלא ניראת לעין?אולי השתפשף במדרכה גבוה,אולי מישהו שפשף אותו.

זה לא פתאום מופיע יום אחד מן השמיים.

זה איזור שיכול לחטוף מכה בקלות ממדרכות.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

טוב ככה חברים הייתי במוסך מאזדה רכב דוד את הכנף הוא מתקן ב500 שקל ואת הדלת הוא יעשה פוליש ומקחול הוא אמר שחבל לצבוע את הדלת בשביל זה , מה אתם אומרים?

פורסם
טוב ככה חברים הייתי במוסך מאזדה רכב דוד את הכנף הוא מתקן ב500 שקל ואת הדלת הוא יעשה פוליש ומקחול הוא אמר שחבל לצבוע את הדלת בשביל זה , מה אתם אומרים?

איתי,

פוליש יעלה לך 35 שקלים, מכחול עוד 2.5 ש"ח ..

ברור שחבל לצבוע את הדלת ולדעתי ברור שחבל על 500 ש"ח ( מה עם מע"מ ?? ).

אני לא בן 80 אבל בזמנו תיקנתי לבד דברים כאלה, גם ככה כשאתה בא למכור מורידים לך את התחתונים במחיר :wink:

בכל מקרה - בהצלחה בכל אשר תחליט.

פורסם

מסכים איתך אבל בכנף זה הגיע ממש לפח וזה גם התעקם את הדלת אני כן יגיד לו שיצבע במקחול על זה ני לא משלם רק על התיקון של הכנף 500 הוא נותן אחריו שלא יישא שום סימן בכנף

ה500 זה כולל מעמ

• תוכן חדש...