Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר את פשר העיניין?

מאזדה 6 מגיעה לנמל וישר עולה כתבה/ספק ידיעה על כך לאתר רכב מוביל.

מאזדה 6 עוד לא מתחילה להמכר בארץ וכבר צצים להם שרשורים לגביה על דפי הפורום.

מאזדה 6 מתחילה שיווק בארץ ולאחר ימים ספורים יש כבר כתבת מבחן ברשת.

רנו לאטיטוד (מתחרה ישירה למאזדה 6) מגיעה לארץ (לאחר שנעדרה גרסת משפחתית גדולה של רנו בישראל כבר יותר מ-7 שנים) ו- ש... שקט.. :roll:

האם המאזדה 6 כל כך מדהימה או שמא הרנו לאטיטוד כל כך גרועה?

בכל מקרה, הגיעה הרכב לארץ ומתחיל להמכר במחיר של 168K ש"ח.

הרכב מגיע רק בגרסת הדיזל, שזה בהחלט חידוש מעניין בתחום.

נתוני המנוע נראים מצויינים, הרכב מעוצב אלגנטי (בניגוד לעיצוב מהיר ועצבני הנפוץ יותר ויותר) עם עיצוב פנים מכובד.

לדעתי זה הולך להיות אחד הרכבים המעניינים בקטגוריה.

אז מישהו יכול להסביר למה הוא מקבל כתף קרה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4331764,00.html

פורסם

אכן, הלטיטוד לא זוכה להכרה המגיעה לה.

אבל לצערי היא קצת יותר מדי "סמסונג" ופחות מדי "רנו" ממה שבאופן אישי אני אוהב.

עדיין מחכה שקרסו יחזירו עטרה ליושנה עם הלגונה (V6 3.0 רכב מדהים!), עד אז זה פשוט לא זה.

אלי.

פורסם

איזה כתף קרה? הרכב קיבל כתבה בכל אתרי הרכב.

בנוסף, קרסו משווקים דגמים חדשים בצורה קצת מוזרה, הם מודיעים על הגעה לארץ במסיבת עיתונאים ואז למשך כמה חודשים שקט מוחלט בו אף רכב לא עולה לכביש ואין רכב זמין לנסיעת מבחן ואז שוב כתבות והצהרות על הגעת הרכב לארץ.

בכל מקרה, סיקור עיתונאי לא קובע את טיבו של הרכב, למאזדה פשוט יש נעליים גדולות למלא בגלל הפופולאריות הגדולה של הדגם הקודם.

פורסם

אז מישהו יכול להסביר למה הוא מקבל כתף קרה?

אני לא יכול לסנגר על אתרי הרכב האחרים אבל...

קרסו הוציאו ידיעה לעיתונות על תחילת שיווק הרכב ב-30 לספטמבר. הידיעה הזאת קצת התמסמסה בכמה ממגזיני הרכב בגלל שזה היה ערב חג ראשון של סוכות ולא כולם עובדים. בכל מקרה, עוד באותו היום פורסמה ידיעה בנושא כאן באתר ואפילו פרגנו לרכב עם שרשור משלו.

אתמול הוציאו שוב שחזור של אותה ידיעה לעיתונות שפורסמה לפני כשלושה חודשים עם בדיוק אותם הפרטים אבל בתוספת שורה אחת - "הרכב הגיע לאולם התצוגה". אני מאמין שזאת הסיבה שרוב אתרי הרכב לא מיחזרו את הידיעה, שכן לא היו בה פרטים נוספים מעבר למה שכבר פורסם בספטמבר. זאת בכל אופן הסיבה בגללה לא פורסמה כאן ידיעה נוספת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איזו כתף קרה?

הלאטיטיוד רק הגיעה - והנה כתבה בערוץ הרכב של YNET.

בחודשים הקרובים שיתחילו נסיעות מבחן אני בטוח שתראה מבחני דרכים בירחון אוטו ובאתרי האינטרנט.

פורסם

מישהו הזמין מונית?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני בטוח שהרכב יהיה אמין הודות לשורשים מקוריאה

אבל למה העיצוב צריך לסבול???

הרכב נראה לא עדכני ומשעמם

אולי היבואן בונה על שוק המוניות???

מאוד מאוד משעמם.....

רנו צריכים להתחבר לעבר שלהם ולשאוב ממנו השראה.(והכוונה היא לא לרנו 9.....)

הייתי מצפה לתעוזה בסגנון של הקליאו החדשה.

פורסם

כבר ראיתי לפני חודש את הלטיטיוד מגיעה מנמל אילת.

דוקא היא היתה די מוזכרת, עוד בספטמבר דיברו על ההגעה שלה.

ביחס לתמורה למחיר, נראה שיש כאן תמורה לא רעה, היא יותר חזקה ויותר זולה מגרסאות הדיזל אפילו של קיה אופטימה ויונדאי i40.

מעניין אם יתמחרו אותה גם למוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...