Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחס לנשים בפורום רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אשה שני משפטים כאן צרמו לי מאוד:

לשון הודעה זאת היא בזכר, אך כמובן שהיא פונה גם אל בנות המין היפה.

אז אנחנו בנות המין השני, יופי זו שאלה של טעם. וזה מאוד לא מתאים בעידן שלנו לדבר כך.

דבר שני, כתוב כאן:

היה מנומס כלפי חברי הפורום האחרים.

ויש חתימה של אחד המשתתפים "גברים מנוגה ונשים משוגעות על כל השכל" זו אולי החוויה האישית שלו מנשים אך לא מתאים לפורום רציני שמישהו משתמש בחתימה כזו. מה גם שגברים הם לא מנוגה, למרות הספר ההוא, ונשים, שיוכיח מה שהוא אומר לגבינו הנשים.

פורסם

למה פתחת את הנושא הזה כאן? אם יש לך גישה לOT עדיף שם,ואם אין - אפשרי גם בכללי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא הבנתי מה את צריכה בדיוק?

לא מתאים לך את מוזמנת לא להיכנס

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

אם קמת היום על צד שמאל , זה לא ענייני , לא עניינך ולא ענייננו .

אני בפורום הזה מספיק שנים כדי לראות שאין פה שום יחס משפיל לנשים או משהו בסגנון .

אם במקרה נתקלת בהלצות שונות אז עדיף שתשתמשי בחוש ההומור שלך .

אנו פה כדי ללבן בעיות ולפתור אותן .

יום נעים ורגוע .

פורסם
בתור אשה שני משפטים כאן צרמו לי מאוד:

לשון הודעה זאת היא בזכר, אך כמובן שהיא פונה גם אל בנות המין היפה.

אז אנחנו בנות המין השני, יופי זו שאלה של טעם. וזה מאוד לא מתאים בעידן שלנו לדבר כך.

דבר שני, כתוב כאן:

היה מנומס כלפי חברי הפורום האחרים.

ויש חתימה של אחד המשתתפים "גברים מנוגה ונשים משוגעות על כל השכל" זו אולי החוויה האישית שלו מנשים אך לא מתאים לפורום רציני שמישהו משתמש בחתימה כזו. מה גם שגברים הם לא מנוגה, למרות הספר ההוא, ונשים, שיוכיח מה שהוא אומר לגבינו הנשים.

איזה קטע, לי צרמו לי שני דברים בהודעה שלך:

לא קראת את כללי הפורום בו את מתארחת. לו היית קוראת ומכבדת את בעלי האתר הפרטי הזה, היית מבינה שאין את יכולה נימוסית לפתוח את הנושא הזה בתת הפורום הזה.

דבר שני:

פמיניזם לא נוגד חוש הומור. הגיע הזמן שתגדלי אחד.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...