Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ששני הרכבים אוכלים הרבה דלק ולא חסכוניים אך בכל זאת מי אוכל פחות מי אוכל יותר דלק?

לפי אתר ק''מ לליטר המאזדה אוכלת פחות עד כמה האתר הזה מדוייק?

*מה הצריכה בעיר ומה הצריכה מחוץ לעיר?

המאזדה:

צריכת דלק אמיתית [ק"מ/ליטר] 10.7

הלאנסר:

צריכת דלק אמיתית [ק"מ/ליטר] 9.67

תודה.

פורסם

לא רשמת איזה מנועים ואיזה שנים מדובר בגדול המאזדה לא כלכך חסכונית בגלל הגיר עם ה4 הילוכים הלאנסר זה תלוי איזה שנים מדובר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אם ההשוואה מול מאזדה 3 קלאסית עם מנווע 1600-היא תהיה יותר חסכונית מהמיצובישי השתיינית ומעט כבדה יותר בהפרש של בערך 1 ליטר לכל ק"מ,שניכר במיוחד בצריכה העירונית.בבינעירונית- ההפרש קטן מעט אך עדיין המאזדה חסכונית יותר.

אם ההשוואה מול מאזדה 3 ספיריט עם מנוע 2000 -המיצובישי תהיה חסכונית יותר בהפרש של ליטר-ליטר וחצי לק"מ בנסיעה עירונית וגם בבינעירונית יהיה הפרש אם כי לא גדול במיוחד.

אל תשכח שהמיצובישי הזו חלשה משמעותית ממאזדה עם מנוע 2000,שבאופן טבעי צריכה להתאמץ פחות כדי להגיע למהירות של 90-100 לעומת המיצובישי בה אתה תסחוט יותר את הדוושה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאנסר קלאסיק 2005 מאזדה 3 מנוע 1600 2005 אוטומט שניהם ראיתי שהכנסת גם את הדגם ספיריט מנוע 2000 מה הם כמעט זהות היא והלאנסר?

תודה.

פורסם

ההשוואה ההוגנת של המיצובישי בעלת מנוע ה-1600 היא מול ה-3 עם נפח 1600 וכאן המאזדה מנצחת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העניין הוא שהמיצובישי זולה בהרבה, ככה שמקבלים שנתון גבוה יותר ובפועל יוצא גם פחות תקלות בלאי ואפשרות למכור יותר בקלות עם השנים (מה לעשות, יותר קל להיפטר מרכב בן 8 ב-15K מאשר ב-30K).

אז אולי זה מקתזז עם עוד ק"מ לליטר, אבל סה"כ מדובר על 100 ליטר הפרש על כל 10K של נסיעה.

פורסם

אני עם דוקטור סובארו, קח את הרכב השמור, והזול מבין השניים, צריכת הדלק יחסית גרועה בשניהם. אצלי מאזדה 3 עומדת על 1 ל-12 (11.8 אם אני זוכר נכון), ומיצובישי לא תהיה הרבה פחות גרועה, זה גם תלוי בנהיגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...