Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום ואשמח לעזרתכם בהתלבטות קשה וארוכה בין הרכבים הבאים:

אופל קורסה opc.

פולו gti.

אלפא מיטו תלתן ירוק.

(ביצעתי על כולן נסיעת מבחן בסוכנות).

אשמח לשמוע המלצות לחיוב ולשלילה,בדגש על אמינות: שוק היד 2 שלהם,תחזוקה(כולל צריכת דלק),תקלות נפוצות ובאופן כללי לדעתכם.

תודה מראש על העזרה...:-o

פורסם

אוקיי ומה הרשמים שלך מהמבחן?

הפולו סתמית. נכון, היא מאד איכותית ומזכירה גולף GTI קטנה. כח לא חסר, בלמים דועכים מהר ומשעממת לנהיגה. תוסיף לזה מנוע עם אמינות מוטלת בספק.

במיטו תלתן לא נהגתי. נהגתי ב-155, מנוע סביר, אחיזה לא רעה, מתלים קשים. זה לא "זה".

בקורסה נהגתי פעמיים. פלסטיקה זוועה בתא הנוסעים, קשיחה מאד, מושבים מעולים, הגה טוב(בייחוד בהשוואה לואגיות), שילוב מנוע-גיר מעט מחוספס אבל טוב ומהנה. סה"כ כרכב ספורטיבי הקורסה מנצחת בנוק אאוט.

פורסם

אני לא יודע אם המגאן קאפ החדשה כיד 2 תיכנס לך לתקציב אבל שווה לעשות מתיחת איברים ולבדוק גם אותה. אם אתה בכיוון של הקטנות יותר תבדוק את הקליאו החדשה, אני יודע שיש אחת שמתים להפטר ממנה במגרש של קרסו טרייד אין בראשון.

מבין השלושה שהצעת המוצלחת יותר כאן היא הקורסה, היא מעט פלסטיקית ונראת כמו אחת שבקרוב הכל שם יתחיל לקרקש, אבל מסתמנת כעדיפה על כולן בתור חבילה כוללת

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ראשית כל תודה על התגובות.

הצרכים שלי מהרכב: אחד שיהיה ספורטיבי,שתיים שיהיה יפה ומאובזר(רצוי ג'אנטים גדולים סאן רוף) שלוש שיהיה יחסית נוח(לא מצפה לs-class).בת'אכלס אני הולך לנסוע עם הרכב כל יום לחיפה מהקריות...(אוניברסיטה).

מבחינת נסיעות מבחן הכי הרשימה אותי הopc היא פשוט מטורפת נהנתי מכל רגע(הבעיה העיקרית איתה לא ראיתי ולו אחת כזאת ביד 2), האלפא גם ממש מהנה אבל טיפה פחות (אני ממש חושש מנושא החלפים והטיפולים גם מבחינת עלות גם מבחינת אמינות והכי מפחיד ירידת הערך המפלצתית שלה) והאמת שהפולו הפתיעה לטובה גם בעיצוב בפנים גם בצליל שלה וגם בכוח המתפרץ העניין שאני דיי חושש מגיר ה-dsg, כיום יש לי את הגיר הזה בגולף 122 כ"ס שנת 2010 וכבר זכיתי להחליף פעם אחת את המכטרוניק (התשובה של נציג המכירות בסוכנות כיום יש 5 שנים אחריות...יופי איזה כיף תודה לכם).

בקשר לקליאו ספורט אני דיי חושש מהמנוע שתי ליטר(צריכת דלק,קבוצת רישוי) מעבר לכך היא לא כל כך יפה לטעמי.

האמת שאני פתוח להצעות אבל ספורטיבי קטן היא בעדיפות גבוהה.

פורסם

תבדוק גם את ה500 אבארט ,אני בטוח שהמראה החיצוני והפנימי לא ישיארו אותך אדיש,היא גם תמרח לך חיוך על הפרצוף,שווה לבצע נסיעת מבחן...

פורסם

OPC אפשר להוציא מהחברה ב-140K ככה שאני לא מבין למה אתה מחפש משומשת.

בפולו כמו שאמרתי, בנוסף ל-DSG, כאן הוא משודרך גם למנוע חזק ובעייתי.

נוציא את נושא האמינות- אם אתה נוסע רק מנהלתי, הפולו הכי מתאימה. אם אתה נוהג בכבישים הנכונים - תהנה הכי הרבה בקורסה.

פורסם

ה-OPC הכי ספורטיבית מבין אילו שציינת, המושבים פשוט מדהימים! הבעיה היא נוחות בעייתית, הרכב מאוד קשיח, אם זה לא מפריע לך זו האופציה הטובה ביותר.

עוד אחת שהייתי בודק היא הקליאו ספורט כמובן.

פורסם

אין לך מה לפחד מהאמינות של האלפא או עלות הטיפולים. אין בה שום דבר יוצא דופן בנושאים האלה ולא צפויות בעיות. אם כבר, אז הפולו היא המפוקפקת מבחינת אמינות.

הקורסה היא הספורטיבית מבין השלוש, כמו שאמרו לך, אבל אני לא התרשמתי לשלילה מהנוחות שלה.

emotion of motion

פורסם

מה עם המיני קופר 2010-2009 ניראה שיכולה להכנס בתקציב אומנם הוא יהיה קצת יותר נדיר למצוא אבל אין ספק שזה רכב שעומד יפה עם הדרישות שלך.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

האמת של המיני קופר מעולם חשבתי...אני אשקול זאת תודה.

בקשר לopc זה היה 168 לא התמקחתי יותר מדיי זה נכון,אבל אני לא מאמין שהם יורידו 28 מהצעת המחיר...

• תוכן חדש...