Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שנפלתי קורבן לעסקה מפוקפקת ואשמח אם תעזרו לי

מכרתי את הרכב של אשתי לסוחר רכב.

1) הוא בא לראות את הרכב

2)הוא נסע להביא ת"ז של הלקוחה וחתימה שלה על ייפוי כוח (שהיא נתנה לי ייפוי כוח ) - הוא לא לקח את הייפוי כח עליו כי הוא סוחר והוא לא מעוניין,הוא רק מתקן ומביא לה את הרכב

3)קיבלתי את כל הכסף במזומן (3500 שח )

4)לא היה לי קשר ישיר עם הלקוחה (למרות שהיא נתנה לי ייפוח כוח לקנות בשבילה את הרכב ) (תז+חתימה)

אז לסיכום אחרי שהעברנו בעלות (הכל שולם,היא קנתה את הרכב על ידי מיופה כוח (אני) , האם יש סיכוי שאני יכול להיסתבך עם החוק???

האם זה מקובל לעשות דברים כאלה ?

אין לי שום מסמך כתוב או חוזה מול הסוחר ,ולא דיברתי עם אותה בחורה... הכל היה דרך הסוחר, ויש לי את כל הפרטים שלו (טלפון ושם מלא וגם ת"ז אני יכול להשיג בלי בעיה)

אשמח אם תעזרו לי אני מרגיש שעשיתי משהו ממש גרוע

פורסם

האם בוצעה העברת בעלות בדואר?

אני מנחש שלא כי היום יום שבת.

כלל הברזל הוא שלא נותנים את הרכב עד שמבצעים העברת בעלות בדואר.

זה הכל.

אם נתת את הרכב ולא ביצעתם העברת בעלות אז תתחיל להיכנס לסרטים ותכין כסף לדו"חות מצלמה/כביש 6/מה שזה לא יהיה שיגיע אליך בדואר רשום בחודשים הקרובים.

אם העברתם בעלות בדואר והוא פשוט העביר ישר על שם הלקוחה עם ת"ז שלה ויפוי כח שלה אז אתה יכול לישון בשקט.

(בהנחה שספרת את השטרות היטב...)

וכמובן אני מקווה שלא השארת לו ביטוח "לכמה ימים" או משהו כזה, ותעודת החובה נשארה אצלך.

(תחזיר לסוכן את התעודה וקבל החזר יחסי מלא ומדוייק - הסיבה - הרכב נמכר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היי וויל תודה על תגובתך המהירה.

מה שקרה זה בדיוק זה

"אם העברתם בעלות בדואר והוא פשוט העביר ישר על שם הלקוחה עם ת"ז שלה ויפוי כח שלה אז אתה יכול לישון בשקט.

(בהנחה שספרת את השטרות היטב...)

"

רק הקטע שלא הוא (הסוחר) היה המיופה כוח שלה, אלה אני... עם חתימתה +תז שלה , ואני אישית לא מכיר אותה,ומזה אני מפחד שהיא לא תתלונן או משהו כזה שהיא פתאום לא מכירה אותי במקרה כזה או אחר... עם נוכלים כמו היום זה נראה לי קצת מפוקפק...

לגבי הביטוח אני מבטל מחר על הבוקר...

אז אתה חושב שהכל יחסית בסדר? הרכב על שמה רשמית

יש עוד משהו שאתה ממליץ לי לעשות ?

שוב תודה, אני מעריך זאת מאוד!:)

פורסם

לגבי התעודה, אני חושב שזה ברכב, אבל אני יתקשר לביטוח לבטל הכל מחר על הבוקר... (לא מוצא תא המסמכים אצלי ,כנראה נשאר שם אני לא בטוח )

פורסם

אתה יכול לנשום לרווחה.

הסוחר לא רצה ששמו יופיע כי:

1. מס הכנסה/רשויות שונות שהוא לא רוצה שידעו עליו אם יחקרו קצת.

2. אם הקונה תרצה למצוא אותו הוא לא רוצה שהיא תמצא אותו.

אני לא מכיר הונאה שרושמים רכב על שם מישהו בלי ידיעתו ומשלמים לבעלים הקודם כסף אמיתי.

אולי מישהו אחר מכיר :?

לגבי תעודת החובה -

יעשו לך פרצופים על תעודת חובה חסרה.

אבל זה לא דרמטי מדי.

יכול להיות שיחייבו אותך 40 שקל על הנפקת תעודה חלופית ורק אז יזכו אותך על הביטוח. או שתצטרך לחתום על הצהרה שהיא אבדה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שלום,

כאשר מבטלים ביטוח חובה, צריך להחזיר לחברה ספח מקורי .

לא רק יעשו פרצופים - כנראה תידרש לשלוח בפקס הצהרה שתעודת ביטוח חובה הלך לאיבוד.

בשיחה עם חברת הביטוח אל תציין שהשארת תעודת ביטוח לקונה, אלא שאתה פשוט לא מוצא אותו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...