Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

נכנסתי היום לחולון דרך מחלף יוספטל מכביש 431 . וראיתי בצד ניידת עומד עם דלתות סגורות ואפוד זוהר ליד, התסכלתי על הספידו מטר וראיתי שאני על 100 - 105

הכביש אמור להיות של 90 או 70 - אני אף לא יודע , כי בד"כ אנשים נוסעים שם על 110 .

קיצור , מה שאני שואל זה איך אני יודע אם זה היה מכמונת מהירות או לא ? אם זה כן השוטר היה עוצר אותי בהכרח ?

חוץ מזה ,בערך בקירבת הניידת עברתי לנתיב שמאל ועברו מכוניות בינינו יש מצב שהוא צילם אותי ככה ?

אני נשבע לכם שזה לא מקרה טיפוסי בשבילי פשוט היום הייתי לחוץ מאד ,בבקשה אל תתחילו לבקר אותי , אני מספיק כועס על עצמי לבד . תודה לעונים .

פורסם

הכביש מוגדר שטח עירוני?

או כביש/דרך מהירה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הכביש מוגדר שטח עירוני?

או כביש/דרך מהירה?

ל'

לא עירוני זה בטוח ,

אני לא חולה נפש לתת 100 בעיר , רק שהייתי לחוץ אז לא שמתי לב שאני על 100 ,פשוט יש בדרך תמרור של 70 שלא ברור אם הוא מתייחס לכביש הזה או לזה שמסתעף ימינה . זה קטע הכביש שליד תחנת יוספטל .

אבל בבכלל שוטר שנותן לך דוח על מהירות צריך לעצור אותך ולהחתים אותך וזה או שמצלם אותך ושולח הביתה ?

פורסם

אני כמעט בטוחה ב 100 אחוז שלא צולמת.

אם שוטר משתמש באקדח לייזר הוא חייב לעצור אותך ולתת את הדוח במסירה ידנית.

ברגע שיש מצלמה נייחת הדוח נשלח לבית של בעל הרכב/חברת ההשכרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום.

אני נשבע לכם שזה לא מקרה טיפוסי בשבילי פשוט היום הייתי לחוץ מאד ,בבקשה אל תתחילו לבקר אותי , אני מספיק כועס על עצמי לבד . תודה לעונים .

אל תשבע, mr. flotzer, לפי השם שאתה משתמש בו, אפשר להבין שהיית לחוץ. (גם אין לך סיבה לדאוג שיבקרו אותך, למעט אולי mr. bean)

ארז רונן

פורסם

נכנסת מכביש מספר 20, הגבלת המהירות שם היא 70 קמ"ש (דרך בין עירונית), בפועל הרוב נוהגים במהירות של 90 קמ"ש לעיתים רחוקות במהירות של 110 קמ"ש.

לגבי שאלתך,אני לא נתקלתי במכמונות שעמדו בקטע הזה, מכיון שגם במשטרה יודעים ש 70 קמ"ש בקטע הזה, זה גזרה שהציבור לא יכול לעמוד בה והיא לא ראלית.

פורסם

זה קטע של 70 קמ"ש, כביש 20 איילון צפון, לא 431 מערב שמסתיים קודם לכן.

לא מאמין שיכלו לצלם אותך ולא מהסיבה של 110 מול 70. לצלם אותך עם מולטנובה המותקנת בתוך ניידת אפשר, אבל רק אם אתה הרכב היחיד בפריים. בהנחה שנכנסת בשעה שבה יש רכבים הוא לא היה מצליח להשיג תמונה "מפלילה" שיש לה תוקף חוקי. מאז הבלאגן שהיה בסביבות 2008 שוטרים נזהרים הרבה יותר מלשחרר דוחות כאלה.

הניידת שעמדה, בהנחה שעמדה שם עם לייזר חיפשה כנראה חריגות מהירות חמורות יותר והייתה אכן רודפת אחרי האשם. גם אם מדובר בדבורה שכן למיטב ידיעתי אין לניידות דבורה מצלמה. נדיר שבאזור הזה מתייחסים ל-110, לטוב ולרע.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

בכל מקרה ,אין מצב שצילמו אותי ולא רדפו אחרי להחתים אותי על דוח או שיש גם דרכים אחרות שפשוט שולחים לך את הדו"ח הביתה ? ?

אני לא ממש יודע מה ההבדל בין דבורה מולטונובה - או משהו כזה וכל אלה , ביומי אני מקפיד לנסוע שם גג 80 ועל הימני שמי שרוצה יעקוף משמאל . פשוט נחלצתי קצת , כי דווקא כשנהגתי בשטות עמד שם ניידת :oops:.

וerez59 אני שמח שהשם הצחיק אותך גבר , אבל אתה יכולת גם לענות על השאלה באותה תגובה ו mr.bean מלך , תודה שהזכרת לי צפיתי בשני פרקים .

פורסם

מאוד לא סביר שצילמו אותך. באיזו שעה נסעת שם? האם היית היחיד בסביבה?

לידע כללי אם זה מעניין אותך: מולטנובה לא נראית בשום אופן מיוחד, היא מותקנת בגריל של האוטו.

דבורה נראית כמו שני מחושים שחורים על הניידת והיא מאוד בולטת.

דבורה מוסווית נראית כמו כובע טמבל גדול ולבן על גג הניידת וגם היא בולטת.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...