Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים..

קניתי הונדה סיויק שנת 2008 (עלתה לכביש 10/2008 אם זה משנה) 5 דלתות .. שחורה..

הרכב הראשון שלי .. בעלות של 75 אלף... (הרכב שווה מעל 80)

המערכת לצערי ממש זוועה.. ואני אחד שנהנה ממוסיקה איכותית ומערכת טובה בבית .. ובא מבית מוזיקלי מאוד.

איכות חשובה לי !

בבית יש לי רמקולים שהם THX Certified ...

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים לרכב... אבל בתחום הזה, בניגוד למחשבים - אין לי מושג !

הלכתי למקום אחד - בו חידשו לי את הקודן לרכב.. שהציע בנוסף לרמקולים האלה - להתקין עוד 2 מאחורה..

אני בהבנה שיש לי במוסיקה - שאלתי אותו איך זה יכול להיות שאם אני מגביר ונכנס לדיסטורשין ברמקולים הנוכחיים, אם אני אוסיף עוד 2 עם הספק יותר גבוהה- זה לא יהיה סלט ? ויישמע רע ?

הוא אמר שלא , בגלל שהרמקולים מאוחר "לוקחים" את הבאס - מה שגורם יותר לדיסטורשין ..

הוא הציע שיתקין 2 פיוניר בעלות של 800 שקלים כולל התקנה.

לי נשמע כמו חרא .. וגם הוא התקין בBMW סדרה אחד של בן דוד שלי לפני כמה שנים מערכת שלא נשמעה לי טוב.

חשוב לי שלא יהיה לי סאב בבג'אז .. זה נראה / מרגיש לי יותר מדי ערסי..

אני מעדיף רמקולים עם אלמנט באס איכותי בפנים.

אני גר בירושלים אם מישהו מכיר מישהו ..

אז.. לשאלות :

1. כמה אני אמור לבזבז על זה ?

2. צדקתי לגבי האדם ? באמת זה רעיון רע להוסיף במקום להחליף ?

3. מה אני אמור לבקש ? ואיפה אני קונה את זה ? מה המחיר המומלץ ?

תודה רבה חברים !

פורסם

לגבי ההשקעה, כמה שתשקיע יותר תקבל תוצאה יותר טובה, ניתן להוזיל עלויות.

עלות של מערכת בסיסית, שכוללת רדיו דיסק קומפוננט קדמי, ו 6/9 מאחורה תגרד את ה 1200 שקל, ניתן להוזיל מאד, ואף לקחת מוצרים ברמה ע"י שימוש ביד 2.תתקבח תוצאה סבירה עד טובה.

מעבר לזה ניתן להוסיף מגבר, וסאב , יעלהה טיפה יותר יקר, באזור ה 2500 , כמובן שגם כאן ניתן להוזיל עלויות ע"י שימוש ביד 2, כאן התוצאה תהיה הרבה יותר טובה!

לגבי "סאב זה ערסי מידי" אז ככה, אני בחור שחום,נוסע על גולף עם ספוילר וגאנטים ממגנזיום, וכמובן שיש סאב, ערס נכון???, לא סיפרתי שאני סטודנט במוסד הכי נחשב בארץ, ששירתתי כלוחם, ושערסים עושים לי בחילה....

ככה שאני לא רואה תקשר בין סאב לערסים, אני רואה את הקשר בין סאב למוזיקה ואיכות, ואם כבר ערסים עם סאב, אז לרוב אין להם את השכל להגיע לרמות באס קשות, ולא כל סאב ישמע בכל רחבי עירך.

אז מה התקציב? והם אתה צריך להחליף גם רדיו דיסק?

SCANSPEAK

פורסם
לגבי ההשקעה, כמה שתשקיע יותר תקבל תוצאה יותר טובה, ניתן להוזיל עלויות.

עלות של מערכת בסיסית, שכוללת רדיו דיסק קומפוננט קדמי, ו 6/9 מאחורה תגרד את ה 1200 שקל, ניתן להוזיל מאד, ואף לקחת מוצרים ברמה ע"י שימוש ביד 2.תתקבח תוצאה סבירה עד טובה.

מעבר לזה ניתן להוסיף מגבר, וסאב , יעלהה טיפה יותר יקר, באזור ה 2500 , כמובן שגם כאן ניתן להוזיל עלויות ע"י שימוש ביד 2, כאן התוצאה תהיה הרבה יותר טובה!

לגבי "סאב זה ערסי מידי" אז ככה, אני בחור שחום,נוסע על גולף עם ספוילר וגאנטים ממגנזיום, וכמובן שיש סאב, ערס נכון???, לא סיפרתי שאני סטודנט במוסד הכי נחשב בארץ, ששירתתי כלוחם, ושערסים עושים לי בחילה....

ככה שאני לא רואה תקשר בין סאב לערסים, אני רואה את הקשר בין סאב למוזיקה ואיכות, ואם כבר ערסים עם סאב, אז לרוב אין להם את השכל להגיע לרמות באס קשות, ולא כל סאב ישמע בכל רחבי עירך.

אז מה התקציב? והם אתה צריך להחליף גם רדיו דיסק?

אממ..

טוב אז קודם כל תודה רבה על התגובה..

כשהתכוונתי לזה שזה ערסי מדי .. אני לא בטוח שהבנת את הכיוון שלי ..

אין לי כוונה להשקיע עד כדי כך במערכת .. עם כמה שהסאונד חשוב לי ..

גם כי אני לא אוהב את הקטע שהסאב תופס מלא מקום בבגאג' ואני מעדיף את המקום הזה לדברים אחרים, וגם כי אני מאמין שיש רמקולים עם אלמנט באס מספיק טוב .

בנוגע לרדיו דיסק - אני לא רק לא צריך.. מסתבר גם שאני לא יכול בגלל שהסבירו לי שברכב הזה המון מערכות קשורות אחת בשניה, ובשביל להתקין משהו כזה אני צריך מעביר שרק הוא עולה מעל ל-1000 שקלים ..

אז כרגע המערכת הזאת מספיק טובה לי .

צריך רק רמקולים ..

איך מתקדמים ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל אשכנזים לפלפים המציאו את התיבה האטומה! :-P

פורסם

MaorBN, אני גם בדעה שסאב הוא בגדר חובה ברכב. כך בחשבון, שבמערכת ברכב האלמנטים בדלתות לרוב מוגבלים בגודל ובנוסף דלת הרכב היא לא בדיוק תיבת תהודה מושלמת לרמקול. אם בכל זאת לא השתכנעת, תתחיל אם מנחת + מגבר + קומפוננט לדלתות הקידמיות. אח״כ תוכל להוסיף סאב אם תרגיש שחסר לך.

בשלב הראשון, הייתי עובר פה על השרשורים בפורום כדי לקבל פרספקטיבה על המחירים. אח״כ תחזור עם תקציב מוגדר + האם אתה פתוח לציוד יד 2, ואני בטוח שמישהו יעזור לך להרכיב מערכת בהתאם לתקציב והדרישות שלך.

פורסם

יש hu שאין להם יציאות rca, ככה שלא ניתן לחבר אותם למגבר, אלא עם שימוש ומנחת, המנחת מתחבר ליציאת הרמקולים של ה hu, וממיר את היציאה הזו ליציאת rca.

לרוב השימוש במנחת לא מומלץ, אלא לאנשים שרוצים להשאר עם הhu המקורי של. הרכב.

SCANSPEAK

פורסם
בשביל אשכנזים לפלפים המציאו את התיבה האטומה! :-P

אני אשכנזי מת ויש לי את אחד הסאב הגדולים ומפלצתיים בארץ - בתיבה פורטד שבחלומות שלך עוד לא ראית. אל תבוא עם הצהרות מפגרות כאלו.

אני לא ערס, אני לא שומע מזרחית, אני לא משתולל עם הלוויום בשעות הקטנות של הלילה (לפחות לא באיזור מגורים)

סאב הוא חלק הכרחי במערכת, שום מידבאס בדלת לא יצליח לשחזר תדרים של 50 הרץ ומטה עם עוצמה.

פורסם

עם כל הכבוד ללגטיה, שאגב שמעתי אותם אצל אליקו והם בהחלט אכזריים, הם לא סאבוופרים אלא וופרים ואינם תחליף לסאב לדעתי.

בנוסף בחרת להשתמש באלמט מאוד לא קונוונציונלי שהרי הוא גדול, דורש בניה ואינו תחליף לרמקול מקורי בדלת רגילה. ושלא נדבר על המחיר..

פורסם

האמת? נכון. ללא זוג ידיים עם ידע בייצור, גישה למיכון שיש לי, והסבלנות (האלמנטים יושבים כבר כשנה על המדף), צריך לשלם לא מעט כסף. האלמנטים עצמם נקנו ביד שניה במחיר מאוד משתלם. קניתי אותם, הנחתי אותם בארון ורכשתי את שאר החלקים טיפין טיפין במשך שנה-שנתיים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...