Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני אשמח מאוד לדעתכם. בתחילת החודש עשיתי תאונה קטנה ביותר - נכנסתי (ממש לא חזק ותוך כדי נסיון לבלום) ברכב לפני שעצר. כבר מראש אומר - מיד לקחתי אחריות, במובן הזה שהתנצלתי, ביררתי שהנוסעים בסדר, החלפנו את כל הפרטים וכו' בתכלס, לא ראו כל פגיעה ברכב השני ולא ברכב שלי -זה מהתאונות הקטנות האלה שקורות בערך 20 פעם כל בוקר באיילון ואנשים מסתכלים, רואים שאין נזק וממשיכים לסוע בלי בכלל להחליף פרטים - כשמישהו "נכנס" ככה ברכב שלי בעבר, ולא היתה כל פגיעה, גם לא לקחתי פרטים. בכל מקרה, כנראה גם צריך לדעת את מי לדפוק, כי הזוג במכונית השניה התנהגו כאילו מינימום הרגתי אותם במכה אחת והמכונית בטוטל לוס. קיצר, אני בכלל לא הודעתי לסוכן ביטוח שלי על האירוע כי באמת לא האמנתי שיחזרו אלי כי פשוט אין נזק. לצערי, היום התקשרו מהסוכנות ביטוח שלהם ואמרו שיש דוח שמאי ונזק של כ 3,500 ש"ח!!! שוב, אם היתה פגיעה לא היתה לי בעיה לשלם, לנסות שלא להפעיל את הביטוח ולהסתדר וכו' - אבל מה, אני רק לא מוכנה שיתפסו עלי טרמפ...והשאלה שלי אחרי כל המגילה הזו - האם באמת יתכן נזק פיזי אמיתי לרכב מתחת לפגוש, כשאין בכלל מכה בפגוש??? האם יש מצב כזה בכלל??? מצ"ב תמונות של הפגוש האחורי של הרכב שבו פגעתי (הרכב האפור) וכן תמונה של הפגוש הקדמי של הרכב שלי (השחור), כאשר בשיניהם אין כל פגיעה. אודה להתייחסותכם.

תמונה1.jpg

תמונה2.jpg

תמונה3.jpg

פורסם

אין מה לעשות חוץ מלשים לב פעם הבאה. זה עוד מחיר נורמלי, קרה לי גם מקרה שמישהו לא הסתכל ונכנס בי מאחורה התיקון עלה לו 15000 אז יחסית המקרה שלך בסדר גמור. זה המחיר שהאוטו נמכר בו.

פורסם

בהחלט תתכן פגיעה לתומך הפנימי (ואפילו לרצפת תא המטען , במייוחד ברכב כמו הגטס, שזו כבר פגיעת קצה שלדה) ופגוש הפלסטיק הגמיש יחזור לצורתו ולא יגלה כלום על הפגיעה.

עד כאן- זו שאלה שמתאימה יותר לפורום הטכני ולא המשפטי.

זה שלא דיווחת כלל על התאונה לסוכן הביטוח שלך זו טעות שעלולה לעלות לך ביוקר.

במיוחד לאור העובדה שמסרת את פרטי הפוליסה.

לפי הפוליסה התקנית, כדי לזכות בשיפוי עבור מקרה ביטוח, יש לדווח עליו בהקדם האפשרי הקרוב ביותר למועד התרחשותו.

אם יש לך ביטוח צד ג' או מקיף, זה הזמן לשוחח עם הסוכן/נציג התביעות בחברה הישירה.

מאחר ומעורבת חב' הביטוח של הנפגע, בוודאות מעורב גם שמאי מוסמך.

הסיכויים שלך בבית המשפט לתביעות קטנות (לשם זה בוודאות יגיע אם לא תשלמי), לאור דו"ח השמאי, ולאור כך שאינך מחזיקה בשמאות נגדית, הם אפסיים עד לא קיימים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ניתן לראות בתמונות עוות קל של הפגוש בצד שמאל.

תגיד תודה שלא פגעת ברכב יקר יותר , עקב "נשיקה " לגריל של לקסוס עלה תיקון שבר-בלתי-ניראה-לעין-לא-מזויינת 12000 ש"ח.

• תוכן חדש...