Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שנת 2003,דגם ה 110 כ''ס.

רק מגיע החורף והבעיות איתו.

מנורת התקלה במנוע דולקת,האוטו עומד על טור וחצי, ולחיצה על כל מצערת הגז מעלה את הסל''ד ל 2 טור מקסימום, אפשרי לנסוע עם האוטו עד 50 קמ''ש בהילוך חמישי.

על מחשב הרכב מופיעה התקלה הבאה:

3kkndz2ijdyn.png

אתמול האוטו קירטע לי ונכבה ולאחר מכן סירב להניע, התקלות שהופיעו היו קצת יותר מחשידות, לחץ שמן ואימבולייזר מנוע תקול:

mm0zdmj2endv.jpg

wmygjimlz3my.jpg

האוטו כבר שיגע אותי, בקיץ הכל טוב ואין תקלה אחת! אך בבוא החורף והקור המתלווה אליו כל הבעיות מתחילות.

מי שיכול לעזור לי ולהגיד לי מהן הבעיות אני אודה לו מאוד לפני פנייתי למוסך מורשה של פג'ו.

פורסם

ההודעה הראשונה מבשרת על רכיב במערכת הפליטה שלא תקין ( ממיר , חיישן למבדה בדר''כ )

חשוב לבצע בדיקה ע''י מערכת אבחון לצורך ידיעת הרכיב שגורם לתקלה

בקשר ללחץ שמן - בדקת שמן ? הבחנת בנזילה כלשהי ?

אימוזילייזר לא תקין - עד כמה שאני זוכר נכון ב-2003 הרכב בא עם מע' חשמל מולטיפלקס, המון התקנות של רכיבי חשמל שנעשו על ידי מתקינים בארצנו הקטנטונת גורמים לשיבושים באופן הפעולה שלה נסה לזכור מה התקנת לאחרונה .

*כמו כן יש לבצע בדיקה לסליל ההצתה (קויל)

במידה ואתה מאיזור המרכז ותרצה מוסך מומחה שיודע לטפל בכל בעיה ברכב מסוג זה אפנה אותך בה''פ(אל תפנה למוסך מורשה חבל על הכסף שלוקחים ולא תמיד פותרים את הבעיות)

פורסם
ההודעה הראשונה מבשרת על רכיב במערכת הפליטה שלא תקין ( ממיר , חיישן למבדה בדר''כ )

חשוב לבצע בדיקה ע''י מערכת אבחון לצורך ידיעת הרכיב שגורם לתקלה

בקשר ללחץ שמן - בדקת שמן ? הבחנת בנזילה כלשהי ?

אימוזילייזר לא תקין - עד כמה שאני זוכר נכון ב-2003 הרכב בא עם מע' חשמל מולטיפלקס, המון התקנות של רכיבי חשמל שנעשו על ידי מתקינים בארצנו הקטנטונת גורמים לשיבושים באופן הפעולה שלה נסה לזכור מה התקנת לאחרונה .

*כמו כן יש לבצע בדיקה לסליל ההצתה (קויל)

במידה ואתה מאיזור המרכז ותרצה מוסך מומחה שיודע לטפל בכל בעיה ברכב מסוג זה אפנה אותך בה''פ(אל תפנה למוסך מורשה חבל על הכסף שלוקחים ולא תמיד פותרים את הבעיות)

שלחתי לך ה''פ,

יש שמן.התקינו לאחרונה קומודו שלא קשור בכלל לאימבולייזר של המנוע אלא רק מצלמת רוורס ודיבורית.

פורסם
האוטו נכנס היום למוסך פג׳ו בלוד ושם אמרו שהלך מחשב הזרקת הדלק וחדש כזה עולה 4000 שקל, הגיוני?

אם באמת הלך מחשב מנוע זהו המחיר פחות או יותר בחברה, אפשר להשיג משומש בחצי מחיר.

• תוכן חדש...