Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי ברכב קלריון cx501 ויש לי בעיה bluetooth לא מוצא אף פאלפון ואף פאלפון לא מוצא את הרדיו.

האם זה בעיה טכנית או בעיה תוכנה?

חוץ מזה אני מרוצה מרדיו יש כל מה שאני רוצה.

תודה לעונים.

פורסם

כבר יצא לי לפגוש ברכב שאין לו כאבל + אחרי סוויץ', הוא פשוט מכבה ידנית את הרדיו כל פעם, הוא עובד ככה כבר שנים, והכל בסדר גמור.

החסרון היחיד שלפעמים כשנאי יוצא עם הכלב אני רואה שהרדיו נשכח דלוק :).

JL Audio

פורסם

אני עושה את זה בכוונה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה בלי מפתח. אני חשבתי לעשות "הפעלה מחדש" נראה אם זה יעשה משהו.

פורסם

לדעתי זה טפשי- א' אם אתה הגעת למצב שאתה יושב באוטו אז מסתבר שיש לך מפתח (?). זה כ"כ קשה להכניס אותו ולסובב קצת?

ב'- אם יש לך מגבר (או יותר..) זה בכלל לא מומלץ כי מגבר לוקח הרבה כוח מהמצבר ואם האלטרנטור לא בפעולה אתה יכול להגיע למצב שהאוטו לא יניע לך, מיותר (?) לציין שכששומעים במערכת אם יש לך מגבר והאוטו לא מונע, המצבר מספק רק 12V, ואילו כשהאלטרנטור פועל הוא מספק (אמור, לפחות.) באיזור ה13-14V, בהתאם לזאת המגבר מגיב. כשהאוטו על סוויץ', זה יגרע מהאיכות, כשהאוטו מונע זה בסדר גמור :).

JL Audio

פורסם

אני יודע שאוכל מצבר אבל יש לפעמים מצב שמישהו מה"חברים" שיקח את האוטו לסיבוב, וזה לא מקובל עלי אף אחד חוץ מאבא שלי ינהג על האוטו.

פורסם

בנימה אישית- תציב לחברים שלך גבולות, אבל זה כבר לא להתערבות שלי (או של כל אחד אחר.)

בכל אופן, בתשובה לשאלה שלך- לא, אין בעיה שהרדיו יהיה מחובר תמיד, רק אל תשכח לכבות אותו :).

JL Audio

• תוכן חדש...