Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

היום לקחתי לבדיקה דייהטסו סיריון 2007 עם 112000 קמ.

להלן תוצאות הבדיקה ללא הכסתחים הרגילים.

תושבת גיר פגומה, לתקן זוויות היגוי, בולמי זעזועים נוזלים וצמיגים פגומים.

פנים הרכב לא נראה הכי שמור, אבל הדבר שהכי הפריע לי זה שהרכב עבר תאונה בחזית: הוחלף מכסה מנוע, הוחלפה כנף קדמית ימנית והוחלפה קורת רוחב עם ברגים!!- נרשם תחת ליקויים בעלי משמעות נמוכה.

עכשיו השאלה מה דעתכם האם לפסול את הרכב בגלל התאונה? או שכדאי לתקן את הליקויים ולרכוש את הרכב. מחירון 45k בעל הרכב דורש 32k אחרי המון ויכוחים. רק לציין שהרכב היה ליסינג ביד הקודמת.

אשמח לכל תשובה בתודה מראש, דניאל.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

נשמע רכב קצת מוזנח.

בעיקרון החלפת קורת רוחב מחוברת בברגים זה כמו להחליף כנף אבל אין ספק שלא מעט קונים ירתעו מהערה כזאת בבדיקה.

בגלל שמדובר ברכב נפוץ אני אישית לא הייתי קונה.

פורסם

תודה על התשובה, כנראה אני ארד מהרכב.. כפרה הכסף של הבדיקה..

פורסם

בפעם הבאה נסה לבקש התחייבות לכך שאין תאונות שלדה כך שאם יש המוכר ישלם את עלות הבדיקה.

לדעתי מספיק שהמוכר ינסה למרוח אותך אז תוכל להבין שלא כדאי אפילו לבדוק את הרכב.

בהצלחה.

פורסם

דווקא המוכר התחייב על שלדה, באמת אין פגיעה בשלדה, החלפת החלקים לטענתו זה דבר הגיוני ברכב 2007.

פורסם

אני חושב שהמחיר שבעל הרכב מבקש תואם את מצב הרכב ומצב השוק.

סיריון רכב אמין מאוד, התאונות לא רציניות מבחינת בטיחות הרכב.

אם אין אפשרות להגדיל את התקציב, סיריון 2007 ב 32 אלף במצב סביר יכולה להיות קניה הגיונית, במיוחד כאשר אין כוונה למכור תוך שנתיים-שלוש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דווקא המוכר התחייב על שלדה, באמת אין פגיעה בשלדה, החלפת החלקים לטענתו זה דבר הגיוני ברכב 2007.

קורת רוחב נחשבת כשלדה לצורך העניין, זה שהיא מתחברת עם ברגים וללא ריתוך לא אומר שזה לא קשור לשלדה / מרכב - אם אתה יורד מהרכב, תבקש מהמוכר החזר על הבדיקה בהתאם להתחייבותו ואם הוא טוען שזה לא שלדה ומודה בהתחייבותו, תקליט אותו, גש לשמאי רכב לקבל מסמך שמאשר כי קורה הינה חלק מהמרכב / שלדה ותתבע אותו גם על דוח השמאי.

פורסם

תודה רבה גל אני אשקול זאת, אני עדיין לא סגור אם כדאי להיכנס לסיפור הזה בשביל 380 שח, תודה בכל מקרה!

• תוכן חדש...