Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עלה לך כל אחד מהפריטים? סתם מעניין כי אחי קנה שילשום רנו קליאו 2002 ומעניין לדעת מה המחירים של החלקים...

פורסם

-החלקים למי ששאל:

שמן - ליקווימולי 10W40 חצי סינטטי - עלות 70 שקל

פילטר אוויר - 25

פילטר דלק - 50 שקל

פילטר שמן - 20

פלאגים - של בוש - 50 שקל לרביעיה.

וזהו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
שמן - ליקווימולי 10W40 חצי סינטטי - עלות 70 שקל

אתה בטוח שקנית שמן חצי סינטטי?

אשמח אם תוכל לספר היכן רכשת.

אין כמו הפרסי - אתה מוזמן לעשות חיפוש

או להגיע לרחוב יצחק שדה, לא יודע איזה מספר, מול ''צמפייון" - קוראים למקום "פרוחזאד" או משהו כזה.

תהנה

רון.

ועוד משהו, חשוב יותר - בתחילת השרשור , וזה עדיין רץ בכותרת, ביקשתי דגשים לגבי טיפול 10K ברנו קליאו.

לא ביקשתי הנחיות איך להחליף שמן

לא ביקשתי הנחיות כלליות שמתאימות לכל אוטו - כמו לטפל על מנוע קר \ להרים את האוטו עם ג'ק

חיפשתי דברים מדוייקים או ניואנסים שיש בדגם הספציפי הזה - רנו קליאו 1400 הזרקה - מנוע אנרג'י.

וחוץ מאיציק, שטרח לקרוא את הנושא והגב בהתאם - לא היה בנאדם אחד שהתייחס לזה. כל אחד בה ושפך מה שבא לו על טיפול 10K, עם קשר או בלי.

אני מבקש - רק מי שיש לו מה לתרום בנוגע לנושא הנכתב - שיענה.

מי שלא - אנחנו סתם מבזבזים מקום על השרתים של קארזפורום.

אני לא אומר את הדברים כי לא בא לי שיענו לי, אני אומר את הדברים כי לאחרונה הרמה פה הידרדרה להפליא. ואני מבקש לתקן את זה בסף הכל.

תודה לכל מי שהגיב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אין כמו הפרסי - אתה מוזמן לעשות חיפוש

או להגיע לרחוב יצחק שדה, לא יודע איזה מספר, מול ''צמפייון" - קוראים למקום "פרוחזאד" או משהו כזה.

אני חושב שרכשת את השמן המינרלי של LM 10W40.

אם מדובר בגלון המוזהב - אכן כך.

הפרסי לא מוכר 10W40 חצי סינטטי (שמגיע, אגב, בגלון אפור), למרות שהוא טוען לכך שמדובר בחצי סינטטי.

שים לב.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לקח לי 120 ש"ח על סינטטי מלא. בחישוב הסופי הייתה עוד הנחה אז זה יוצא פחות.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
גם לי עלה חצי סנטטי כ120 ש"ח

מוזר :-/

שוב,

הפרסי אינו מוכר שמן חצי שינטטי 10W40 של LM.

השמן המגיע בגלון המוזהב הינו מינרלי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אני חושב שרכשת את השמן המינרלי של LM 10W40.

אם מדובר בגלון המוזהב - אכן כך.

הפרסי לא מוכר 10W40 חצי סינטטי (שמגיע, אגב, בגלון אפור), למרות שהוא טוען לכך שמדובר בחצי סינטטי.

שים לב.

אפי.

אני חייב לציין שגם אני מופתע, אבל אתה צודק.

בדקתי באתר ליקווי מולי ואכן, האריזה הזהובה מופיעה תחת קטגוריית השמנים המינרליים.

מה שכן, יש פה עניין שחייב להיבדק:

מרבית השמנים החצי סינטטים הם למעשה שמנים מינרליים מעורבים ב 20-30 אחוז עם שמן סינטטי, במקרה הספציפי הזה יש איזה טריק, למעשה מדובר בשמן המכיל תוספים עם "רכיבים" סינטטיים:

High performance energy-conserving engine oil formulated according to the latest additive technology using the latest synthetic compo- nents. Satisfies the requirements of state-of-the-art engine designs.

מצד שני, בשמנים החצי סינטטים והסינטטים המלאים לא מצויין הרבה מעבר לזה (פה ושם מוזכר שאכן יש שימוש בתוספים עם רכיבים סינטטים - אבל לא בכל השמנים).

העניין דורש בדיקה...

http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen.nsf/pages/index_produkte

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אופס! סליחה רציתי בגלל לכתוב את כל האשכול הזה כתגובה בטעות יצא שזה פתח אשכול חדש,סליחה

מה ההבדל בכלל בין שמן חצי סנטטי,מינרלי,וסינטטי מלא(לא ראיתי כזה, הוא יותר טוב מאשר חצי סינטטי?)

פורסם
אופס! סליחה רציתי בגלל לכתוב את כל האשכול הזה כתגובה בטעות יצא שזה פתח אשכול חדש,סליחה

מה ההבדל בכלל בין שמן חצי סנטטי,מינרלי,וסינטטי מלא(לא ראיתי כזה, הוא יותר טוב מאשר חצי סינטטי?)

אני הייתי ביום חמישי אצל הפרסי.

ליקווי מולי 10*40 80 ש"ח

פילטר דלק לסיוויק 45 ש"ח

פילטר שמן 25 ש"ח

אחלה מחירים....

קו---------------------------------------

פורסם

אני מכיר מקום ליד תחנה מרכזית ת"א שמוכר LM 5W40 סינטטי ב-100 ש"ח ל-5 ליטר

בלי התמקחויות ובלי חרטות, השמן גם חדש יחסית (לפני חודש וחצי חודשיים היה לו של מרץ-04)

קוראים לעסק יוני ח"ח, מס טלפון 03-6392138

No worries 8)

פורסם

אני מכיר לעומת זאת שני סוגים של LM חצי סינתתי, שניהם בבקבוק צהוב/זהב, השוני מבינהם באחד שעולה 90 ש"ח רשום שהוא מיוצר בירדן ולעומת זאת השני רשום שהוא מיוצר בגרמניה והעלות שלו 180 ש"ח.

את זה שמיוצר בגרמניה הצלחתי לראות רק באוטו דיפו כמובן בעלות נכבדת של 180 ש"ח

והשני שמיוצר בירדן מצאתי בכל חנות לחלקי חילוף לרכב בעלות מצחיקה (יחסית) של 90 ש"ח

חשוב לציין שהבקבוקים נראים אותו דבר בדיוק חוץ מהמדבקה הקטנה שמופיעה בחזית הבקבוק בקצה השמאלי העליון כמו בתמונה רק שכאן הוא מופיע בצבע אדום.

1387_Diesel-Leichtlauf.jpg

פורסם
אני מכיר לעומת זאת שני סוגים של LM חצי סינתתי, שניהם בבקבוק צהוב/זהב, השוני מבינהם באחד שעולה 90 ש"ח רשום שהוא מיוצר בירדן ולעומת זאת השני רשום שהוא מיוצר בגרמניה והעלות שלו 180 ש"ח.

את זה שמיוצר בגרמניה הצלחתי לראות רק באוטו דיפו כמובן בעלות נכבדת של 180 ש"ח

והשני שמיוצר בירדן מצאתי בכל חנות לחלקי חילוף לרכב בעלות מצחיקה (יחסית) של 90 ש"ח

חשוב לציין שהבקבוקים נראים אותו דבר בדיוק חוץ מהמדבקה הקטנה שמופיעה בחזית הבקבוק בקצה השמאלי העליון כמו בתמונה רק שכאן הוא מופיע בצבע אדום.

1387_Diesel-Leichtlauf.jpg

אני לא יודע מאיפה אתה שואב מידע. אם היית קורא הייתה שם לב שהכיתוב בפינה העליונה למעלה מתכוון לכך שיש שיתוף פעולה בין LM ל- JORDAN שהינה קבוצה בפורמולה 1.

01.jpg

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

אז מה שאתה אומר שJORDAN זאת קבוצה בפורמולה שבשביל השלמת הכנסה גם מכינה שמן ומוכרת לפרסי.

תקן אותי אם טעיתי.

מה כל כך קשה להבין

MADE IN JORDAN = מיוצר בירדן

לא פלא שהשמן יותר זול מהשמן שמיוצר בגרמניה עד כדי כ50%

• תוכן חדש...