Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

הלך לי הגיר ברכב - טויוטה קורולה אוטומטית , שנת 2000.

קיבלתי הצעת מחיר (קצת יקרה לטעמי) עבור גיר אוטומטי משופץ, כולל עבודה ומע"מ מהמוסך שלי (מוסך רשמי טויוטה).

מה המחיר שאוכל לקבל במקום אחר?

יש המלצות למוסך שמטפל בטויוטה באיזור חולון - ת"א?

ובאופן כללי - האם מיותר לטפל באופן קבוע במוסך מורשה עבור רכב בן 13?

תודה.

פורסם

עלות של שיפוץ גיר מלא לגיר שלך או החלפה למשופץ אחר (לא מפירוק,אלא גיר אחר שעבר שיפוץ) יכולה להגיע לסביבות 4,000-4500 כולל מע"מ +-.מעבר לכך,יהיה יקר,פחות מזה יהיה זול עד מעורר חשד.

גיר מפירוק יעלה פחות אך זה סיכון כיוון שהמוסך יתן אחריות על פו"ה ולא על הגיר עצמו ובמקרה של תקלה חוזרת,תיאלץ לשלם למוסך שוב את עלות פו"ה החלק.

מוסך כללי טוב בחולון הוא אורן שירותי רכב ברחוב המרכבה 15 בחולון אבל אתה זקוק למכון גירים אוטומטיים.לכן,ממליץ לך לקפוץ לי.ס גירים אוטומטיים בצומת סגולה,פ"ת .גם כאן מדובר בחבר הפורום,ספי,תשמע מה יש לו להציע לך,בטוח שיהיו לו פתרונות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עם כל הכבוד למוסך מורשה, כשיש תקלה ספציפית במכלול לעיתים מכון מתמחה עדיף על מוסך מורשה.

צור קשר עם חבר הפורום ספי (או ערוך חיפוש עם השם שלו), הוא משפץ גירים אוטומטיים מומלץ שיושב באיזור התעשייה סגולה בפתח תקווה.

יכול להיות שהוא יפתור את הבעייה מבלי צורך בהחלפת הגיר או יתן לך הצעת מחיר זולה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

ספי ויניב מפעילים מכון גירים אוטומטיים מקצועי ומומלץ מאוד באזור התעשייה סגולה. מספר הטלפון הישיר של ספי הוא 0573868964.

בחולון יש מכון גירים טוב נוסף בשם גירים 2000, שגם בו תוכל לקבל הצעת מחיר אטרקטיבית לשיפוץ יסודי ומקצועי של הגיר.

• תוכן חדש...