Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו יודעים שמכונה תשיג תוצאות שבאופן ידני לעולם לא נצליח להשיג.

כולנו יודעים שפוליש ידני הוא תהליך ארוך ומייגע ולפעמים גם כואב (בידיים).

מה שאני רוצה לדעת זה כמה אחוזי הצלחה יש לעבודה ידנית?

להגיע לשלמות בטח אי אפשר..

בהנחה שיש חומרים טובים, פדים טובים ועובדים לאט לאט, היום גג, מחר מכסה מנוע וכו'.

האם ניתן לשפר את המצב ב 50%?

ביותר מ50%?

אין סיכוי להגיע ל50%?

מה דעתכם?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
70-80%

וואלה?

זה מרשים למדי!!

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

מכר שמתעסק עם ייבוא חומרי פוליש עשה לי בדיקה על קטע קטן מהמכסה מנוע. עם פוליש של כימיקל גייז ופד ידני התוצאה היא שלפי דעתי ירד אולי 20% מהסווירלס. אני חושב שאם היינו מנסים לעשות קצת יותר חזק, מתעכבים קצת יותר זמן על אותו הקטע אולי התוצאה הייתה משתפרת או לחילופין עם חומרים אחרים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

70-80%? אתה מבסס את זה על מה?

התהליך הוא אותו התהליך... זה רק עניין של זמן וכוח הזרוע. הגימור של מכונה יהיה יותר מוצלח, אבל להסיר סוורלים - אפשרי באופן ידני. רק תתכננו להשקיע המון זמן וכוח. מי שחושב שזה הסיר לו את הסוורלים צריך לזכור לנקות את השמנים שיש בפוליש כי חלקם ממלאים את הסוורלים ומשמשים כאילו כפילר.

לשימוש ידני אני ממליץ בחום לוותר על פוליש ולעבור לפילרים. נכון, זה מחזיק רק כמה חודשים אבל זה הרבה יותר קל וגם שומר על הלכה. פעם בשנה-שנתיים תעשו פוליש אמיתי.

פורסם
70-80%? אתה מבסס את זה על מה?

התהליך הוא אותו התהליך... זה רק עניין של זמן וכוח הזרוע. הגימור של מכונה יהיה יותר מוצלח, אבל להסיר סוורלים - אפשרי באופן ידני. רק תתכננו להשקיע המון זמן וכוח. מי שחושב שזה הסיר לו את הסוורלים צריך לזכור לנקות את השמנים שיש בפוליש כי חלקם ממלאים את הסוורלים ומשמשים כאילו כפילר.

לשימוש ידני אני ממליץ בחום לוותר על פוליש ולעבור לפילרים. נכון, זה מחזיק רק כמה חודשים אבל זה הרבה יותר קל וגם שומר על הלכה. פעם בשנה-שנתיים תעשו פוליש אמיתי.

+1

יש לך המלצה לפילר טוב? (EBAY ושות גם הולך)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ביצעתי פעמיים פוליש + ווקס ידני.

בפעם הראשונה זה היה שהרכב חגג יומולדת 12. היה הבדל משמעותי. השכנים חשבו שצבעתי את הרכב מחדש.

בפעם השניה, לאחר כשנה וחצי, ההבדל היה מורגש גם כן.

לפחות 5 שעות עבודה, כול פעם שעברתי לחלק אחר ברכב קיבלתי יותר מרץ ואנדרנלין בעקבות התוצאה.

בסופו של יום הייתי גמור.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

דעה ממישהו שעשה דיטיילינג בעבר ויודע מה הם תוצאות 100%.

אחרי שימוש בSWIRLX באופן ידני יחד עם הפד שלהם בכוח\פחות כוח ולא מעט סיבובים ועוד ניסיונות, ירדו בערך 10-15% סויירילים.

פורסם
+1

יש לך המלצה לפילר טוב? (EBAY ושות גם הולך)

אני אישית משתמש ב-AUTOGLYM SRP שבעבר היה נמכר פה בארץ דרך יעקבי תחת השם "סופר ווקס" או שטות כזאת. מחזיק חודשיים בלחץ אם לא שמים מעליו אוטם. עובד לא רע בכלל על שריטות לא עמוקות (זה העלים לי שריטות של ציפורני חיתול - די הופתעתי). יש בו גם חומר מנקה/מגן. קיצר, זה סוג של ALL IN ONE.

http://www.cleanyourcar.co.uk/pre-wax-cleaners/autoglym-super-resin-polish/prod_742.html

יש לי עדיין עוד מלא חומר כך שלא היה לי צורך לנסות מוצר אחר. למי שרוצה לעבוד ביד, התוצאות מעולות אם כי לא לחלוטין קבועות. הואיל ולעשות פוליש עם מכונה זה משהו שאצלי צריך גם חשק, גם מזג אוויר וגם שההורים שלי לא יהיו בבית (אני גר בדירה והם בבית פרטי - המכונה עושה מלא רעש) אז לא פעם אני אעדיף פשוט להשתמש במשהו עם פילרים.

פורסם
כולנו יודעים שמכונה תשיג תוצאות שבאופן ידני לעולם לא נצליח להשיג.

כולנו יודעים שפוליש ידני הוא תהליך ארוך ומייגע ולפעמים גם כואב (בידיים).

מה שאני רוצה לדעת זה כמה אחוזי הצלחה יש לעבודה ידנית?

להגיע לשלמות בטח אי אפשר..

בהנחה שיש חומרים טובים, פדים טובים ועובדים לאט לאט, היום גג, מחר מכסה מנוע וכו'.

האם ניתן לשפר את המצב ב 50%?

ביותר מ50%?

אין סיכוי להגיע ל50%?

מה דעתכם?

לגבי מה שאתה טוען שכולם יודעים - אני לא ידעתי.

אני לא יודע איך אפשר לתת תשובה מדוייקת לזה - ברמה של אחוזים.

מהניסיון שלי - אם עושים עבודה ידנית. מבצעים אותה בתנאים טובים - לא באור שמש אבל במקום מואר. מגיעים עם סבלנות. עובדים נכון. מקפידים על משמעת ושליטה עצמית (זאת אומרת מפסיקים לעבוד אם מתעייפים או שהתנאים מורעים) - אפשר להגיע בעבודה ידנית לתוצאות מושלמות.

אני כן מודה - שלא כל פעם שאני עושה טיפול שהוא מעבר לשטיפה, אני חותר לתוצאה שדיטיילר יגדיר כמושלמת. זה קורה אחת לשנתיים בערך. בין לבין, אני מקפיד על הגנה ראויה - קרי הסרת מפגעי צבע (לשלשת, שאריות צבע מנכי-חניה-תל אביבים-טיפוסיים) וציפוי ב"וקס".

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני אישית משתמש ב-AUTOGLYM SRP שבעבר היה נמכר פה בארץ דרך יעקבי תחת השם "סופר ווקס" או שטות כזאת. מחזיק חודשיים בלחץ אם לא שמים מעליו אוטם. עובד לא רע בכלל על שריטות לא עמוקות (זה העלים לי שריטות של ציפורני חיתול - די הופתעתי). יש בו גם חומר מנקה/מגן. קיצר, זה סוג של ALL IN ONE.

http://www.cleanyourcar.co.uk/pre-wax-cleaners/autoglym-super-resin-polish/prod_742.html

יש לי עדיין עוד מלא חומר כך שלא היה לי צורך לנסות מוצר אחר. למי שרוצה לעבוד ביד, התוצאות מעולות אם כי לא לחלוטין קבועות. הואיל ולעשות פוליש עם מכונה זה משהו שאצלי צריך גם חשק, גם מזג אוויר וגם שההורים שלי לא יהיו בבית (אני גר בדירה והם בבית פרטי - המכונה עושה מלא רעש) אז לא פעם אני אעדיף פשוט להשתמש במשהו עם פילרים.

מביקורות בחול החומר הזה ממש טוב, השנה הוא יצא בפורמולה מחודשת שנחשבת יותר מוצלחת מהקודמת.

כמו כן עושה רושם שהוא זכה בפוליש השנה על ידי סקר שנערך בין גולשי detailingworld

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=289257&highlight=Current+Poll

סקר חובבני למדי

אני גם לא חושב שאתה יכול להגדיר מוצר כזה כפילר? תקן אותי במידה ואני טועה

מדובר בפוליש שיש בו פילרים (ממלאי שריטות)

אם אני מבין נכון אז Glaz יתאים יותר שכן הוא מבוסס גם כן על פלרים אך אין לו תכונות של פוליש.

פורסם
אפשר להגיע בעבודה ידנית לתוצאות מושלמות.

סליחה, אבל אתה חי בסרט, במילים עדינות.

כאחד שהתנסה בפולישים מאוד אגרסיביים (וכשאני מתכוון לאגרסיביים, אני מתכוון לScholl Concept 0S), לעתים עם מכונה אי אפשר להגיע לתוצאות מושלמות.

שכח מזה, אלא אם אתה בן אדם ביוני מא' עד ת' ויש לך תנאי מעבדה מוחלטים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ראיתי את התוצאות המרהיבות שלך. הבנתי שהיה קשה גם עם מכונה.

בעוד מספר חודשים שאעשה "פרוייקט", אתעד, אשתף ואתה תשפוט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עזוב, זה פוליש עדין משמעותית (שאגב, עדיין נחשב גס) מהSCHOLL ומכונה דיי זולה (DAS6).

אם לא הצלחתי להגיע לתוצאה "מושלמת" עם ה0S באופן ידני, אין פוליש שכן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...