Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפרתי בכל פירוק אפשרי בלוד חולון ראשון לציון ואזור

בכל חנות חלפים אומרים שבחברה זה עולה 1000 שקל

כל הרכב עולה 5000 אלף !

איפה אפשר להשיג ידית אורות במכיר סביר משומש או חדש!....

מודה מאוד לעוזרים

עובד? לא נוגעים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך הבא למועדון ידית אורות בסוויפט. היה לי רכב כמו שלך רק שנת 96'. במשך 5 שנים.

זאת באמת בעיה, וזאת המחלה שלהם בגלל זה לוקח זמן להשיג. אני אישית חיפשתי באופן נמרץ אפילו כמעט בכל הארץ, מהמרכז ועד הצפון, במשך חודשיים! עד שלבסוף "התפשרתי" על ידית של שנתון אחר.

אני מציע לך מנסיון אישי שלי: הלכתי לחשמלאי רכב (אחד התותחים שיש), הוא עשה לי "קומבינה", הוא חיבר לי שכאשר אני אדליק את האורות חנייה יידלקו יחד איתם האורות הראשיים. (אני לא חושב שתוכל לעשות את זה לבד, כי הוא שם לי גם ממסרים) הוא לקח לי, אם אני לא טועה 150 ש"ח. וזה החזיק לשנתיים +. עד שהידית התחרפננה לחלוטין.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

שהייתה לי סוויפט זה גם הייתה בעייה, צור קשר אם פירוקיות בערים סמוכות אלייך, בדוק ברכב משומש רכבים מפירוק, או שתעשה קומבינה ע"י מתג חשמלי במקום ידית, אני מצאתי אז בפירוקייה ועלה לי 200 שקל.

פורסם

מניסיון, חלקים נדירים אפשרי להשיג בעיקר אצל בני הדודים, חפש באיזור המשולש.

מכיוון שהרכבים בבעלות בני-דודים הם באופן סטטיסטי ישנים יותר (1) ומכיוון שיש להם שווקים שסגורים בפנינו (למשל שוק הטוטל-לוס בגדה), הסיכוי שתמצא חלק נדיר לרכב ישן הוא הגדול ביותר שם.

1- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4318383,00.html

פורסם

חברים טובים ,

חפרתי בכל פירוק אפשרי כמו שציינתי בהודעה. סרקתי פיזית עם הרכב בלוד חולון ראשון לציון.

באף פירוק אין את החלק

לכמה הייתה ידית של EURO SWIFT פירקו לי הייתי מאושר שאמרו לי שאלה אותם ידיות אבל הפלאג שמתחבר לבית פיוזים שונה

בסווויפט שלי הרגילה יש 2 פלאגים קטנים

כשבEURO SWIFT זה פלאג אחד גדול

כמו שציינתי מהחברה עולה 1000 שקל

לכל מי שהגיב אל תשכחו שלם היה את הרכב זה 5-6 שנים אחורה שעוד הייתה זמינות לרכב.

אם מישהו מכיר פירוק באיזור המרכב שבוודאות יש לו אני יותר מאשמח לקבל את הטלפון או כתובת או משהו.

נ.ב

אם מישהו יודע איך לבטל את האורות הגבוהים (ששם הבעיה כי הם תקועים בכל מצב כל שאר האורות תקינים ) אני אשמח לדעת איך מבטלים את האורות הגבוהים.

עובד? לא נוגעים

פורסם

חפש פה:

http://www.d.co.il/80036248/28050/

יצא לי כבר להשיג אצלו חלקים נדירים שלפירוקיות במרכז לא היה, אבל תתקשר לפני לוודא.

אני מאמין שגם אם לא יהיה לו את הידית, הוא יוכל לפחות לברר לך למי יש.

שאלה-

כשאתה מנתק את הידית, האורות הגבוהים נכבים?

פורסם

תודה רבה על הלינק ...

הבעיה בידית היא שהאורות הגבוהים תקועים ,כל עובד תקין אורות נמוים איתות סימון עם אורות גבוהים חנים ..

אבל האורות הגבוהים תקועים כשאני מדליק אורות נמוכים הגבוהים והנמוכים עובדים כשאני על גבוהים רק הגבוהים עובדים

בנוסף השבוע יצא לי עשן מהלוח של הידית ....

עובד? לא נוגעים

פורסם

אז בשלב ראשון, עד שתתארגן על ידית, תוציא מהמנורה עצמה את הקונקטור שאחראי על הדלקת האורות הגבוהים, אחרת אתה תצלה את הפנסים שלך.

פורסם

תוכל לומר לי איזה קונקטור זה ?

יש 2 פלאגים שמחוברים לבית פיוזים (אחד קטן יותר ואחד גדול ) זה נמצא שם?

ההחלפה של הידיות פחות קריטית כמו זה שאני נוסע לצערי עם גבוהים אני יודע כמה זה מעצבן לבוא ממול מישהו עם אורות גבוהים

וכולם חושבים שאני עושה בכוונה אני משתדל לכבות אורות ברמזורים ומתי שאני יכול

אבל אם אפשר לנטרל את הגבוהים בנתיים זה יהיה מעולה בנתים לפחות אני אסע עם רגילים

עובד? לא נוגעים

פורסם

למנורות עצמם אמורים להיות 3 טרמינלים, אחד למינוס, אחד לאורות דרך והשלישי עבור האורות הגבוהים, בצורה של נסוי ותעייה תברר איזה מהחוטים כשמנותק, מכבה את הגבוהים.

פורסם

אתה יודע איפה הם ממוקמים ? ליד הבית פנס ,ליד הבית פיוזים איפה?

לפי מה שזכור לי ליד הבית פנסים יש לי רק כבל אחד עם 2 חוטים אדום ולבן

(אני יוצא לרכב לבדוק )

עובד? לא נוגעים

פורסם

כשהיתה לי הבעיה הזו, החשמלאי פירק את הידית, ניקה טוב טוב את המגעים והידית עבדה כמו חדשה.

אם לא יעזור, גם ההצעה הזו טובה:

הלכתי לחשמלאי רכב (אחד התותחים שיש), הוא עשה לי "קומבינה", הוא חיבר לי שכאשר אני אדליק את האורות חנייה יידלקו יחד איתם האורות הראשיים. (אני לא חושב שתוכל לעשות את זה לבד, כי הוא שם לי גם ממסרים) הוא לקח לי, אם אני לא טועה 150 ש"ח. וזה החזיק לשנתיים

בהצלחה

יהודה

פורסם

אני חדש אז אני לא יכול להעלות לפורומים תמונות ,אבל יש לי תמונה של הלוח עצמו לדעתי הידית שלי בסדר גמור

הלוח שבא עם הידית כולו חום שרוף כזה שוב אני חוזר יצא ממנו עשן

עכשיו לגבי הבידוד של הגבוהים...

יצאתי כרגע לרכב בדקתי וכמו שאמרתם זה במנורות עצמן ..אבל אצלי יש צמה עם פלאג של האורות חניה

ועוד פלאג (זה עם הגומי ) עם 3 חוטים אדומים שמתחבר ישירות לבית פנסים וכאילו אי אפשר לנתק אחד אחד כי זה 3 אדומים שמתחברים לתקע אחד שמתחבר לבית פנס :( הפלאג שמתחבר לפנס השמאלי כולו חצי שחור והגומי התחיל להישרף שם כנראה מהחום

שום דבר לא הולך לי איזה עצוב אפילו לנתק את הגבוהים אני לא יכול :(

עובד? לא נוגעים

פורסם

אתה יכול לעקם את הרגל של הגבוהים בצורה שהקונקטור יוכל להכנס אבל הרגל תשאר מנותקת, שים לב לא לשבור אותה, למרות שאני חושב שמנורה חדשה תעלה לך הרבה פחות מכל מכלול הפנס שימס אם תמשיך לנסוע ככה.

כמו כן אתה יכול לבדוק אפשרות להוציא בזהירות רק את הקונקטור הזה מהצמה.

• תוכן חדש...