Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך להוציא אותו מהקונקטור אם יש כיסוי גומי מבונה שלדעתי אי אפשר לשלוף

איזה טיפשות למה לא חשבו על פלאגים נפרדים ?

אין אפשרות לנתק את הפנסים הגבוהים פיזית?

עובד? לא נוגעים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה תמיד יכול לחתוך את החוט,אבל רק אם תדע להלחים ולבודד אותו בחזרה כמו שצריך.

כמו כן כמו שאמרתי,

אתה יכול לעקם את הרגל של הגבוהים בצורה שהקונקטור יוכל להכנס אבל הרגל תשאר מנותקת, שים לב לא לשבור אותה, למרות שאני חושב שמנורה חדשה תעלה לך הרבה פחות מכל מכלול הפנס שימס אם תמשיך לנסוע ככה.

פורסם

אני לא חשמלאי לא רוצה להתעסק בחשמל ובדברים שאני פחות מבין

במיוחד לא ליצור קימבינות ברכב שיצרו לקצרים מיותרים

אחלה דרכים הצעת לי אבל אני לא יתעסק עם זה כדי לא ליצור יותר נזק ,זה לא יהיה שווה את זה

חשבתי שיש פלאגים פשוטים שצריך להוציא ואז מבודדים את הגבוהים

בכל מקרה אני ינסה להשיג ידית וזהו !

ראיתי שבEBAY יש באיזה 350 שקל כולל משלוח

עובד? לא נוגעים

פורסם

חדשות טובות !! :)

אבא שלי בא בדק לי עם פלוק גילינו שהרגל השמאלית בבית פנס היא שייכת לגבוהים עיקמתי אותה בעדינות לאמצע ובודדתי את הגבוהים !

עכשיו אין גבוהים

לפחות זה !

תודה על הרעיון SAAY יא תותח

עובד? לא נוגעים

פורסם

אולי תתאים את הידית של היורו סויפט ע"י חיתוך הצמה מרכב התורם בנוסף לידית עצמה, ואז עם כמה הלחמות תתחבר לצמה שלך?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הלוואי חשבתי על זה אבל זאת צמה גדולה ואי אפשר לדעת איזה חוט הולך לאן כדי להלחים

דווקא מצאתי כמה פירוקים ידית של סוזוקי יורו ב300 שקל שזה סביר

חשבתי על הלחמה אבל אי אפשר לדעת מה להלחים איפה

עובד? לא נוגעים

פורסם

שמתי אצלי את הידית של היורו, והיו כמה דברים שבאסו אותי:

הידית לא יושבת טוב, וצריך לחתוך קצת בפלסטיקה על-מנת לתאם אותה.

יש סיכוי שהפלסטיק שאחראי על החזרת הוינקר לא יתאים או לא תשיג אותו, ואז תצטרך להחזיר את הוינקר לבד.

המגבים בידית יורו הם בסיבוב (שלא כמו בידית המקורית) למעלה למטה וזה מבאס.

יש הרגשה כללית שהידית "מושתלת" והיא לא יציבה דיי.כלומר שאם מתוך הרגל תרצה להפסיק את פעולת המגבים ע"י הזזה של הידית מעלה\מטה (ולא בסיבוב) תרגיש שהיא תיכף נשברת.

בעניין החיבורים, זאת לא בעיה. הכל זהה מלבד חיבור 1. אז אתה חותך את הקצה מהצמה הישנה ומשתיל בידית החדשה. שים לב ישנם 2 חוטים שהם מיותרים.

המלצה נוספת, שאולי כדאי לנסות: לפרק את הידית וללכת לאלקטרונאי מקצועי שינסה לשפץ אותה. הרי כל הבעיה היא בלוח\כרטיס ביחידה של האורות.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

ביורו סוויפט יש צמה אחת גדולה ובסוויפטים הישנות זה 2 צמות קטנות אז ככה שהחיווט לא אותו דבר

כן לקחתי בחשבון שהוא לא ישב טוב בסוויפט שלי בגלל זה לא קניתי

וחשבתי לפרק את הידית כי היא טובה וגם חדשה לדעתי רק הלוח שרוף אבל זה בעיה לפרק את ההגה

ואין איך לבדוק את זה על המקום אם לא באת עם הרכב בעייתי ....

עובד? לא נוגעים

פורסם

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הראשון זה בול הידית שלי חוץ מהפלאג השלישי שאולי זה תוספת למשו!

אבל זאת הידית שלי ואתה חושב שלא בדקתי אופציה . ? הם פשוט לא שולחים לארץ אבל זאת הידית שלי עם

החריצים בידית העגולה ומרובע בידית ווישרים עם 2 פלאגים לבית פיוז

עובד? לא נוגעים

פורסם

הידית אורות היא כמו של סוזוקי בלנו מודל 95 חפש אחת כזאת בחלפים, זה בוודאות מתאים,

אם אינך בטוח גש לחשמלאי רכב והתייעץ איתו לגבי זה.

קח את הידית שלך דוגמא למקום פירוק וחפש סוזוקי בלנו 95 עם ידית אורות כזאת אני החלפתי ללקוח שלי בעבר אחת כזאת.

ויש לך כמו קליפסים כאלה שאתה לוחץ עליהם בשביל להוציא אותם מהקונקטור.

בהצלחה.

פורסם
הראשון זה בול הידית שלי חוץ מהפלאג השלישי שאולי זה תוספת למשו!

אבל זאת הידית שלי ואתה חושב שלא בדקתי אופציה . ? הם פשוט לא שולחים לארץ אבל זאת הידית שלי עם

החריצים בידית העגולה ומרובע בידית ווישרים עם 2 פלאגים לבית פיוז

דווקא כן שולחים לארץ אבל זאת לא ממש הנקודה כאן. השאלה האמיתית האם אתה מוכן להשקיע 400-450 שקל בידית הזו כי זה מה שזה בעצם יעלה לך פחות או יותר בכדי להביא אותה לארץ. אם המחיר בחו"ל הוא גם יקר כנראה שמדובר בחלק שמאוד קשה להשיג אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לא הבנת אותו. eyali57 סיפר לו שחשמלאי פתר את הבעיה ב 150 ש"ח , וגם אצלי הפתרון היה חשמלאי שניקה את המגעים..

אבל הוא רוצה בחינם.

יהודה

פורסם

אהה בחינם? טוב, נגד מחיר כזה (חינם) אף אחד לא יכול להתחרות.

• תוכן חדש...