Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת סיליקון מאמבטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.שיפצתי את האמבטיה לפני כשנה .הסיליקון שמחבר בין הקיר לאמבטיה עצמה ירוק ושחור כולו.החלפתי סיליקון לפני כחודש לסיליקון של חברה מוכרת ,יקרה ועם הבטחה "ללא עובש" ונחשו מה ? העובש חזר.עכשיו קניתי סיקה שאני מקווה שלא תקבל עובש.השאלה שלי איך ניתן לגרד את הסיליקון מבלי לגרום לנזק לאמבטיה ?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

סקרייפר - scraper,

בטמבוריה הסמוכה לביתך.

כדי להשלים את התמונה, גגל "סיליקון אמבטיה וידאו"

ותגיע לאיזה הסבר diy

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא. זה כל הקטע בסקרייפר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחרי שמגרדים את כל חתיכות הסיליקון הישן חשוב לנקות את האזור עם אקונומיקה כדי להפטר מהעובש, לתת לשטח להתייבש לגמרי, למרוח סיליקון במרווח ולהעביר על הסיליקון אצבע כדי לדחוס אותו למרווח ולהחליק אותו.

פורסם

אולי זה ישמע מפתיע אבל אקונומיקה היא טיפול לא טוב בכלל לעובש. ישנם סוגי עובש שניזונים מהאקונומיקה. חומץ הוא פתרון מתאים בהרבה כיוון שסביבה חומצית הורגת את העובש. ישנם גם תרסיסים ייעודיים מוצלחים מאד לחיסול עובש.

פורסם

וואו, באתם לי ממש בזמן.

אצלי, הפינה בין האמבטיה לקיר היא עם רובה, אבל גם הוא ירוק/שחור. איך מגרדים את הרובה משם, וגם בין חרסינות, במקומות שכדאי לחדש?

קראתי שבין אמבטיה לקיר (וגם בין כיור לקיר) כדאי לשים סיליקון דוחה עובש ולא רובה. זה נכון? כי אני מבין שזה מה שהיה אצל פותח השרשור. מה זה סיקה?

תודה.

פורסם
אולי זה ישמע מפתיע אבל אקונומיקה היא טיפול לא טוב בכלל לעובש. ישנם סוגי עובש שניזונים מהאקונומיקה. חומץ הוא פתרון מתאים בהרבה כיוון שסביבה חומצית הורגת את העובש. ישנם גם תרסיסים ייעודיים מוצלחים מאד לחיסול עובש.

מוכרים בטמבוריות נוזל פונגיציט שמחסל עובש.

אני מיישם את הנוזל על הקיר ליפניי הצבע והתוצאות בינתיים משביעות רצון.

פורסם

להסיר את הסיליקון עם סכין יפאנית חדשה ואם קיימות שאריות יש בטמבוריות "מסיר סיליקון" שפשוט ממיס אותו.

לאחר מכן יש לייבש ה-י-ט-ב את המשטח (להעזר במייבש שיער אם צריך) וליישם "סופר-7" תואם לצבע האמבטיה\אריחים (אם אין, אפשר לשים שקוף).

הייבוש של סופר-7 מהיר יותר ביחס ל"סיקה פלקס" אבל שניהם מצויינים (אני מעדיף את הסופר 7 בגלל ייבוש מהיר מאוד !).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...